ihopeyouwilllikeme 18.05.04, 12:38 5 i 5, fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idę się nawalić )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 18.05.04, 13:04 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO )))) Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 18.05.04, 13:04 Powodzenia w nawalaniu się i gratulacje.))) To przyjedź do Łodzi w ramach nagrody po maturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Kujon, kujon!!! 18.05.04, 13:47 Gdyby sie o tym dowiedzieli Bono i The Edgeto by byli z Ciebie dumni )))))) a tak to tylko my jestesmy dumni z Ciebie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Juz wróciłem :))))))) 18.05.04, 14:11 Thx wszystkim, jesteście super !!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Juz wróci3em :))))))) 18.05.04, 14:22 cze67 napisał: > I co, nawaliles sie? Młody jest, to i nawala się szybko. Nam, maturzytom sprzed lat, potrzeba już znacznie więcej czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Ilhan-Maturzysta sprzed lat:) 18.05.04, 14:28 Prawdziwe nawalenie to będzie, jak reszta klasy zda ustne )) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Aha, dajcie mi mój nr gg, bo znowu jebło :((( 18.05.04, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan pewnie że sprzed lat 18.05.04, 14:37 Dokładnie sprzed dwóch Ale ja tylko jedną piątkę na pisemnych miałem P Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: pewnie że sprzed lat 18.05.04, 15:39 Cos wiemy, Gregkor, o Twojej maturze )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: pewnie że sprzed lat 18.05.04, 15:47 Nie wiem czy któreś z was gorzej zdało mature niz ja.)) Ale tez zapiłem ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: pewnie że sprzed lat 18.05.04, 23:11 pizmak31 napisała: > Cos wiemy, Gregkor, o Twojej maturze )))))))))) Faktycznie....a swoją drogą to jak wygladają skały magmowe?...)) Odpowiedz Link Zgłoś
overfloater Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 18.05.04, 17:05 Oooo, stary! To poszło Ci lepiej niż mi przed laty Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Gratulacje :) 18.05.04, 18:57 Przyznaj się, ściągałeś? Kiedy Ty się uczyłeś, skoro tworzyłeś wątki o No Doubt jeden za drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Gratulacje :) 18.05.04, 20:29 madee1 napisała: > Przyznaj się, ściągałeś? Kiedy Ty się uczyłeś, skoro tworzyłeś wątki o No > Doubt jeden za drugim... > No dobra, ale tylko na historii, i niewiele ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 18.05.04, 21:41 Nooooooooooo Smyku, gratulacjeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!! Ja w Twoim wieku to zamiast się nawalić, poszłam się wykąpać w fontannie na środku miasta, ale cóż, czasy się zmieniły .. jeszcze raz gratulejszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 18.05.04, 22:41 gratuluje - w dodatku jakie swietne wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 18.05.04, 22:58 to ja tez sie przylacze do gratulacji, choc malo znany i znaczacy jestem a tak w ogole to do niedawna wydawalo mi sie ze ihope ma tak z 26lat (a forum od 2 lat czytam (glownie czytam), niezle sie zdziwilem ze dopiero matura Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 09:05 mameluch napisał: > a tak w ogole to do niedawna wydawalo mi sie ze ihope ma tak z 26lat (a forum > od 2 lat czytam (glownie czytam), niezle sie zdziwilem ze dopiero matura To chyba nie dość dokładnie czytasz, po parę razy przyznawałem się tam do swojego wieku ))))) Czemu akurat 26 ?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 09:23 Hehehe, Był w Łodzi taki tramwaj co numer 26 miał i jeździł na Rudzką Górę. Przyznam się, że na poczatku tez myslałem, żeś strarszawy bardziej jest.) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 10:08 no wlasnie jakis malo spostrzegawczy jestemdopiero kilka tygodni temu czytalem jak gdzies napisales ze masz 18,ale myslalem ze sie tylko nabijasz,bo naprawde nigdy w zyciu do glowy by mi nie przyszloi nie wiem czemu 26,tak jakos w glowie siedzialo,to chyba dla mnie taki uniwersalny wiek dla ludzi z forum,ktorych wieku nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: ZDAŁEM MATURE COORVAH !!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 10:58 Serio: brawo, gratulacje !! Nie-tak-całkiem-zupełnie-serio: no to masz teraz wykształcenie jak posłanka Beger ;-]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś