envi 19.05.04, 23:06 taki stary zespół,ktoś jeszcze słucha Ryśka Riedla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peternurek1 Re: Dżem 19.05.04, 23:17 jeśli mam okazje gdzieś słyszeć to sprawia mi to przyjemnośc, zwłaszcza w knajpach kiedy wsyzscy standardowo śpiewają miałem okazje widzieć ich koncert z nowym wokalistą (mie pamietam jak się nazywa) , mimo iż nie jest to Rysiek to jest to najlepszy wokalista w dżemie od jego czasów a koncert był super Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Dżem 20.05.04, 01:34 ja ostatnio jak byłam na ich koncercie to mieli kogoś z długim blond włosem.Dżemu słucham z prawdziwym przejęciem do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Dżem 20.05.04, 10:55 peternurek1 napisał: > jeśli mam okazje gdzieś słyszeć to sprawia mi to przyjemnośc, zwłaszcza w > knajpach kiedy wsyzscy standardowo śpiewają > > miałem okazje widzieć ich koncert z nowym wokalistą (mie pamietam jak się > nazywa) , mimo iż nie jest to Rysiek to jest to najlepszy wokalista w dżemie od jego czasów a koncert był super ten blondi to maciek balcar. po dewodzkim to nie trudno bylo o lepszego wokaliste podobno wydaja nowa plyte. ciewa jestem co to bedzie i ciesze sie ze wreszcie cos wydaja bo koncerty zaczynaja sie robic przwidywalne. jakkolwiek lubie bardzo bardzo bardzo stare numery dzemu to jednak cos nowego tez miloby bylo uslyszec. plyta wydana z dewodzkim (albo byc albo miec czy jakos tak) nie byla dla mnei zbytnia rewelacja. mam nadzieje ze na tym albumie cos pokaza. pozdr. tb > Odpowiedz Link Zgłoś
reaa Re: Dżem 20.05.04, 12:27 Mam sentyment do Dzemu, ale do starych nagran z Ryskiem, np.Cegla czy Najemnik. Odpowiedz Link Zgłoś