Dodaj do ulubionych

Festiwale muzyczne w Polsce

IP: *.szczecin.mm.pl 24.02.12, 18:18
Witam Was
rozkręcamy takie małe forum festiwalowe o największych imprezach muzycznych w Polsce.
Takie bardziej fanowskie wink
niemniej jednak zapraszamy na:
Festiwale muzyki
i oczywiście zapraszamy do wciskania LIKE tongue_out na FB smile
dzięki i pozdrawiam mam nadzieję, że i naszych przyszłych forumowiczów wink
Obserwuj wątek
    • Gość: hej Re: Festiwale muzyczne w Polsce i nie tylko IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.12, 14:21
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zxlm_oPhV7o
    • il-ny Re: Festiwale muzyczne w Polsce 13.04.12, 10:39
      Dla mnie zdecydowanie najlepszy jest CLMF! dla laików polecam wstępny przegląd:
      www.tanie-loty.com.pl/blogi/wpis/459-festiwale-muzyczne-w-polsce-2012.html
    • Gość: Nitka Re: Festiwale muzyczne w Polsce IP: *.ostnet.pl 14.04.12, 15:15
      Wiem, że pewnie uznacie to za komercję, ale na tych festiwalach pojawiają się gwiazdy wielkiego formatu, naprawdę niekiedy niesamowite. A myślę o Openerze i o Coke. Dodać można jeszcze dwa czy trzy takie, dobrze rozreklamowane, nieźle organizowane i - przede wszystkim z moimi kapelami tongue_out
      • mt01234 Re: Festiwale muzyczne w Polsce 24.05.12, 09:38
        Mnie festiwale nie kojarzą się wyłącznie z komercją- myśle tutaj o off festival. Katowice 3-5 sierpień. Pomysłodawcą jest, jak pewnie wszyscy wiedzą, Rojek, więc to nie może być czerstwa impreza smile
        Co sądzicie o offie? Wybieracie się>?
      • hanka78 Re: Festiwale muzyczne w Polsce 12.06.12, 16:51
        Bez porównania Opener lepszy (pod względem "obsady" wykonawców) - niestety mam za daleko...
        Na Coke byłam dwa lata temu żeby zobaczyć Chemical Brothers... było ok.
        Coke jest bardziej kameralny - to jest plus.
        • justyska_29 Re: Festiwale muzyczne w Polsce 14.06.12, 14:51
          Jest jeszcze dobry Off Festival, ale w tym roku nie robi szału. Ja osobiście na Opener mam blisko i jeżdżę jak tylko mogę, nie zawsze praca pozwala sad
          • hanka78 Re: Festiwale muzyczne w Polsce 14.06.12, 19:50
            dużo jest tych festiwali dobrych

"Męskie granie" jest świetne. Cudną mieli obstawę rok temu. Wybierałam się, ale mi wykupili bilety.
            Białystok ma "Pozytywne wibracje" mieli tam świetny acid jazz dwa lata temu, ale nie byłam, żałuję!
            "Orange" w Wawie....
            • Gość: rockmannn Re: Festiwale muzyczne w Polsce IP: 89.174.231.* 25.06.12, 09:27
              A kto wybiera się na pierwszą edycję RockInWroclaw? Dla przypomnienia Queen + IRA + jeszcze jakiś zespół 7 lipca we Wrocławiu. Ja już mam bilet, idę razem z ojcem, który zaraził mnie miłoscią do Queen.
              • hanka78 Re: Festiwale muzyczne w Polsce 06.07.12, 12:42
                Gość portalu: rockmannn napisał(a):

> A kto wybiera się na pierwszą edycję RockInWroclaw? Dla przypomnienia Queen + I
                > RA + jeszcze jakiś zespół 7 lipca we Wrocławiu. Ja już mam bilet, idę razem z o
                > jcem, który zaraził mnie miłoscią do Queen.

ej co to Queen bez Fredka uncertain
          • Gość: marek Re: Festiwale muzyczne w Polsce IP: *.contium.pl 26.06.12, 09:49
            Szkoda, że nikt do tej pory nie wspomniał o malta festiwal - praktycznie za darmo (oprócz koncertu faith no more), przy okazji można zwiedzić piękny Poznań smile
    • Gość: nie klikać w pierw nie klikać w pierwszy link IP: *.static.espol.com.pl 11.06.12, 12:39
      nie klikać w pierwszy link
    • Gość: festiwal_fan Re: Festiwale muzyczne w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 00:09
      Czy słyszeliście już o festiwalu "Pozytywne Żubracje"? Jeśli nie, koniecznie odwiedźcie fanpage Żubrówki i skorzystajcie z aplikacji www.facebook.com/zubrowkapl/app_445223472174870 . W dniach od 9 do 13 lipca, macie niepowtarzalną okazję wygrać jedno podwójne zaproszenie, jeśli uda wam się przekonać jury, że to właśnie WY powinniście pojechać na festiwal. Pozytywne Żubracje Festival 2012 odbędzie się 20 i 21 lipca na dziedzińcu barokowego Pałacu Branickich w Białymstoku. Na scenie pojawią się m.in. Angie Stone, Dimitri From Paris oraz Ben L'Oncle Soul.
      • Gość: IZKA Festiwale muzyczne w Polsce - Ku Przestrodze IP: *.150.142.221.internetia.net.pl 29.05.13, 13:29
        Gorąco polecam coroczny festiwal Ryśka Riedla.
        Ostatni weekend lipca w Katowicach/Chorzowie.

www.festiwalryska.pl/festiwal,158.html-
    • Gość: ddannn Re: Festiwale muzyczne w Polsce IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.14, 17:47
      Pamiętajcie, źe możecie głosować na polskie festiwale w konkursie European Festival Awards smile) Generalnie to jeden z najbardziej prestiżowych plebiscytów dotyczących festiwali muzycznych. Więcej info znalazłam tu: niezlesztuki.blogspot.com/2014/10/zagosuj-na-najlepszy-festiwal.html smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka