aagnes 12.03.02, 14:54 Czy gdzies w Warszawie mozna kupic ich plyty? thanx za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomex2 Re: THE HIVES 14.03.02, 09:57 Ja mam to samo pytanie. Gdzie mozna kupić ich płyty?????? Moze gdzies na wysyłkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: THE HIVES 14.03.02, 11:47 Wczoraj bylam we wszystkich wiekszych sklepach muzycznych w w-wie i okazalo sie, ze w Polsce nie ma szans na plyty the hives, bo po prostu nie wychodza, mozna jedynie zamowic je w sklepiku za relaxem, z tym, ze czas oczekiwanie ok. 2 miesiecy (!). Oslabilo mnie to, zyjemy we wspanialym kraju w ktorym nie mozna dostac wielu plyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: THE HIVES IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:55 aagnes napisał(a): > Wczoraj bylam we wszystkich wiekszych sklepach muzycznych w w-wie i okazalo > sie, ze w Polsce nie ma szans na plyty the hives, bo po prostu nie wychodza, > mozna jedynie zamowic je w sklepiku za relaxem, z tym, ze czas oczekiwanie ok. > 2 miesiecy (!). > Oslabilo mnie to, zyjemy we wspanialym kraju w ktorym nie mozna dostac wielu > plyt. Spokojnie!!! Nie chodź do "Hey Joe" tylko pójdź albo do Heliconu (ul. Freta, przy Rynku Nowego Miasta, w jednym z pubów tam istniejących), albo second - handu na Kubusia Puchatka (nie pamiętam nazwy). Jak tam trafić: róg Nowego Światu i Świętokrzyskiej-kawiarnia "Nowy Świat". Przy tej kawiarni, z Świętokrzyskiej wchodzisz w bramę, skręcasz w prawo i są schody do piwnicy, w której jest ten second-hand. Mają tam w komputerze katalogi z Niemiec (ok. miesiąc oczekiwania) i USA (ok.2 tygodnie). Mają w tych katalogach rzeczy o których Ci się nie śniło i to o 10-20 zł taniej niż w Hey Joe, który potwornie podbija ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shellac Re: THE HIVES IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.03.02, 00:48 Gość portalu: greg napisał: > > Spokojnie!!! Nie chodź do "Hey Joe" tylko pójdź albo do Heliconu (ul. Freta, pr > zy > Rynku Nowego Miasta, w jednym z pubów tam istniejących), albo second - handu na > > Kubusia Puchatka (nie pamiętam nazwy). Jak tam trafić: róg Nowego Światu i > Świętokrzyskiej-kawiarnia "Nowy Świat". Przy tej kawiarni, z Świętokrzyskiej > wchodzisz w bramę, skręcasz w prawo i są schody do piwnicy, w której jest ten > second-hand. Mają tam w komputerze katalogi z Niemiec (ok. miesiąc oczekiwania) > i > USA (ok.2 tygodnie). Mają w tych katalogach rzeczy o których Ci się nie śniło i > > to o 10-20 zł taniej niż w Hey Joe, który potwornie podbija ceny. niezła konspiracja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudie Re: THE HIVES IP: 192.168.1.* 26.03.02, 22:53 Ich płyty można zamówić przez internet w mailorderze shing industries (2 płyty) w cenie około 42- 46 zl+ koszty przesyłki. Żeby tam zamówić nie trzeba mieć karty kredytowej więc jest git. Ich płyty są też dostępne na giełdzie czadowej, która teraz odbywa się gdzieś koło Teatru Nowego, chyba w kawiarni Nowej. Tam kosztują koło 48zl. Zajebisty zespół!!!!!!!!!Polecam jeszcze ROCKET FROM THE CRYPT i NEW BOMB TURKS! POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś