Dodaj do ulubionych

szukam dobrej wokalistki

02.08.12, 21:45
Witam, poszukujemy dobrej wokalistki z okolic Radomia najlepiej z doświadczeniem!Marcin
Obserwuj wątek
    • wokalistka-poprockowa Re: szukam dobrej wokalistki 16.08.12, 18:19
      Szukam zepolu .
      Znacie zespol Pop Rockowy szukajacy wokalistki dostepene demo.
      Z gory dziekuje
      Pozdrawiam
      Joa
      • laagga Re: szukam dobrej wokalistki 30.05.13, 18:05
        hej specjalnie zalozylam konto zeby do Ciebie napisać. Szukasz jeszcze jakiegoś zespołu? Mój brat ma zespół w którym jest basista. Tworza wlasnie w klimacie popowo ROCKOWYM maja juz dwa dobre kawalki, a wokalista sie nie nadaje, szukaja wokalistki a chlopaki wymiatają ja mam dostep do kilku miejscówek w ktorym moga zagrac, teraz wkładają wszystko w treningi smile jest mozliwe przesluchanie tego dema? czekam na odp agata
        • natka.1902 Re: szukam dobrej wokalistki 15.06.13, 22:17
          hej . mogłabym śpiewać z twoim bratem. interesuje się muzyką od 10 lat. śpiewam już 8 lat. chciałabym mieć swój zespół i nagrać własną płytę . jeśli by chcieli mogę mu zaśpiewać . w razie czego piszcie do mnie. na razie jeszcze się uczę ale moglibyśmy robić różne kawałki i pokazywać je w kołobrzegu . mój numer: 539312537 . facebook : www.facebook.com/natalia.zdanowska.90

Pozdrawiam i mam nadzieje że się odezwiecie . smile
        • natka.1902 Re: szukam dobrej wokalistki 15.06.13, 22:19
          hej . mogłabym śpiewać z twoim bratem. interesuje się muzyką od 10 lat. śpiewam już 8 lat. chciałabym mieć swój zespół i nagrać własną płytę . jeśli by chcieli mogę mu zaśpiewać . w razie czego piszcie do mnie. na razie jeszcze się uczę ale moglibyśmy robić różne kawałki i pokazywać je w kołobrzegu . mój numer: 539312537 . facebook : www.facebook.com/natalia.zdanowska.90

Pozdrawiam i mam nadzieje że się odezwiecie . smile
        • sabina95 Re: szukam dobrej wokalistki 17.12.13, 17:29
          Dzień dobry, ja chciałam zapytać czy ogłoszenie jest nadal aktualne? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
          Sabina
          • ochtelogingi1 Re: szukam dobrej wokalistki 26.12.13, 22:25
            Witam. Jestem młodą wokalistką . Szukam zespołu zarobkowego który gra na weselach. Śpiewam od małego smile
            • muzyk81 Re: szukam dobrej wokalistki 06.01.14, 01:23
              Witam, Czy szuka pani jeszcze zespołu. Proszę coś więcej napisać o sobie, jakie ma pani doświadczenie,czy ma pani jakiś repertuar, gdzie pani śpiewała itp.
              • magd-az Re: szukam dobrej wokalistki 24.01.14, 01:08
                witam.zakonczylam wieloletnią pracę na scenie. aktualnie poszukuje zespolu z okolic lcy. pozdrawiam
              • wokalistkatrebaczka89 Re: szukam dobrej wokalistki 24.01.14, 15:45
                Witam. Ponad 6lat na scenie (koncerty, bankiety, wesela itp) szeroki repertuar polski i zagraniczny, a jeśli czegoś nie spiewam to zaden problem zebym się szybko nauczyla. Mam Swoj mikrofon, podklady i mnóstwo pozytywnej energii smile gram tez na trąbce. jestem mobilna więc dojade wszędziesmile) w razie pytań moj nr tel 501 976 121 pozdrawiam
      • wokalistka-poprockowa Re: Szukam Zespolu 11.05.14, 18:45
        wokalistka-poprockowa napisała:

> Szukam zepolu .
        > Znacie zespol Pop Rockowy szukajacy wokalistki dostepene demo.
        > Z gory dziekuje
        > Pozdrawiam
        > Joa
    • katrina723 Re: szukam dobrej wokalistki 06.11.12, 18:28
      Witam, czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne??? to mój numer telefonu 794084693 proszę kontakt.
      Pozdrawiam Katarzyna
    • malgoska7710 Re: szukam dobrej wokalistki 18.04.13, 09:46
      jestem wokalistką z kilkuletnim doświadczeniem, szukam zespołu tel. 605595997 pozdrawiam wink
      • aleks.isss Re: szukam dobrej wokalistki 09.07.14, 12:28
        witam, jestem wokalistką, z chęcią przyłącze się do współpracy, info w mailu - olciasz14@gmail.com pozdrawiam smile
    • estera271 Re: szukam dobrej wokalistki 08.06.14, 12:14
      Witam mam 27 lat spiewam od malego ale w domu sama, mialam w wieku lat 20 propozycje od zespolu weselnego Jano blue(jest to brat Pana ktory prowadzi program muzyczny''jaka to melodia''ale nie skorzystalamsadczego zaluje po latach, nigdy nie probujac wystepu publicznego balam sie tremy.moj mail bgarncarek@wp.pl, okolice szczecina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka