Gość: Robert IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 11:19 Co sadzicie o teledysku i piosence "Milkshake" niejakiej Kelis? Mi sie bardzo podoba. Nie znam tej wokalistki, czy ta piosenka jest stara czy dopiero wchodzi na listy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubu Re: Kelis i "Milkshake" IP: *.chello.pl 04.07.04, 12:11 my jestesmy troche zacofani TASTY (tytul calej plyty) wyszlo w 2003 i jest genialne tak jak poprzednie 2 albumy - KALEIDOSCOPE i WANDERLAND szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: Kelis i "Milkshake" IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.07.04, 16:43 mnie sie bardziej podoba 'trick me' a kelis znam od kawalka 'I hate u so much right now' sprzed jakichs paru lat....a wogole kelis jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Kelis i "Milkshake" IP: *.chello.pl 04.07.04, 17:53 a co bys polecil z tego "tasty"?jakie kawalki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Kelis i "Milkshake" IP: *.chello.pl 04.07.04, 17:01 "trick me" jest zajebiste, love that one Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Kelis i "Milkshake" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 17:44 kelis jest spoko. ona sie chyba trzyma z chlopakami z NERD.czesto wystepuje u nich w teledyskach. podobny klimat z reszta Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Kelis i "Milkshake" 04.07.04, 18:02 Gość portalu: zoe napisał(a): > "trick me" jest zajebiste, love that one Zdecydowanie się podpisuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver teledysk do trick me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:04 ale slaby teledysk.przypomina mi seana paula i sashe...slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: teledysk do trick me IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.07.04, 18:10 TELEDYSK????!!!! BARDZO SWIETNY!!!!! a i jeszcze jedno kelis niestety trzyma tez z enrico iglesiasem...ostatnio widzialam ich wspolne 'I'm not in love'..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: teledysk do trick me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:15 no, ja tego enriquew nie rozumiem!zupelnie inna bajka!nie pasowala tam totalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Kelis i "Milkshake" IP: 212.160.182.* 05.07.04, 14:59 Dla mnie teledysk do Milcshakes jest najlepszy, az apetyczny bym rzekl Odpowiedz Link Zgłoś