Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:34 Czy wiecie skad moge sciagnac ta plytke?? Bede ogromnie wdzieczna za odpowiedz! pzdr* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martynka_ARC MaroonV IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 23:52 ja ta plyte mam juz prawee rok Maroon byl supportem mojego ulub zespolu Matchbox Twenty i szkolac sie przed koncertem sciagalam ich kawalki, przyznaje ze ich songi z tej ptyty sa lepsze niz te nagrane jeszcze za czasow Karas Flowers jak masz slsk to Ci moge ja udostepnic...ale zawsze lepiej jest miec oryginal. kup sobie fajna plytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luliszek Re: Maroon5---> 'Songs about Jane'___________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.04, 17:23 "This Love" to zajebisty kawałek.Dali czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: Maroon5---> 'Songs about Jane'___________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:39 Ale "Harder To Breathe" jest lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC MV IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 00:34 te 2 wymienione przez Was kawalki sa super ja uwielbiam wiele piosenek z tej cd, przez ostatnie miesiace dosc czesto slucham "through with you"; "im not coming home" "tangled" "the sun" tez sa swietne =) ogolnie cd jest b. dobra =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:58 Dzieki za odpowiedzi, osatecznie jestem w posiadaniu plyty, ale mimo wszystko szerze piractwo... Tak czy inaczej- moje wrazenia. Czuje sie troche 'nabita w butelke' bo z singlami reszta utworow nie ma za duzo wspolnego...Mozliwe ze to moje subiektywne odczucie, bo do tej pory znalam tylko Harder to breathe i This love. Mimo wszystko plyta zapowiada sie ciekawie, na razie jestem na etapie oswajania sie Nie drazni was w niektorych piosenkach to, ze zapowiadaja sie jako moze nawet troche jazzujace, a potem w refrenie jakbym slyszala boysbandChodzi mi tu np. o She will be loved albo Must get out. Jakie sa wasze opinie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: MV 15.08.04, 18:11 ee tam, to taki gitarowy boysband przeciez jest. niezlego to maja jedynie perkusiste ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: MV IP: *.acn.pl 15.08.04, 19:17 sa zajebisci,ale sciagniecie calej plyty (czytaj nierozwalonych kawalkow) zajelo mi 10 godzin uffff a plytke sciagnelam ze 4 miesiace temu, zanim this love zaczelo rozbrzmiewac w radio..ale przyzna,ze az mi sie przykro zrobilo,ze to az tak komercyjne jest teraz ze byle radio to gra i na stadionach mozna dostac bu jako koneserka nieznanych kapel zabralam sie za remy zero )) polecam 'prophecy' szczegolnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC MV IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 22:56 nie wypowaidaj sie tak o perkusiscie bo powiem Mickiewiczowi =) nie mowiac o wygladzie- cd jest dobra a atmosfera life tez jest super jak macie mozliwosc polecam ten cd jak i pojscie na koncert =) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: MV 15.08.04, 22:58 mickiewicz wiedzial, w co sie pakuje, jak sie ze mna wiazal jak to nie mowiac o wygladzie??? to o czym tu mowic w ich przypadku??? Odpowiedz Link Zgłoś