Dodaj do ulubionych

Maroon5---> 'Songs about Jane'____________________

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:34
Czy wiecie skad moge sciagnac ta plytke??
Bede ogromnie wdzieczna za odpowiedz!

pzdr*
Obserwuj wątek
    • mandolinista podobno z internetu sie da 27.07.04, 23:43
    • Gość: Martynka_ARC MaroonV IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 23:52
      ja ta plyte mam juz prawee rok tongue_out Maroon byl supportem mojego ulub zespolu
      Matchbox Twenty i szkolac sie przed koncertem sciagalam ich kawalki, przyznaje
      ze ich songi z tej ptyty sa lepsze niz te nagrane jeszcze za czasow Karas
      Flowers jak masz slsk to Ci moge ja udostepnic...ale zawsze lepiej jest miec
      oryginal. kup sobiesmile fajna plytkasmile
    • Gość: luliszek Re: Maroon5---> 'Songs about Jane'___________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.04, 17:23
      "This Love" to zajebisty kawałek.Dali czadu.
      • Gość: reks Re: Maroon5---> 'Songs about Jane'___________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:39
        Ale "Harder To Breathe" jest lepszy...
        • Gość: Martynka_ARC MV IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 00:34
          te 2 wymienione przez Was kawalki sa super tongue_out ja uwielbiam wiele piosenek z tej
          cd, przez ostatnie miesiace dosc czesto slucham "through with you";
          "im not coming home" "tangled" "the sun" tez sa swietne =)
          ogolnie cd jest b. dobra =)
          • Gość: ja Re: MV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:58
            Dzieki za odpowiedzi, osatecznie jestem w posiadaniu plyty, ale mimo wszystko
            szerze piractwo...sad
            Tak czy inaczej- moje wrazenia.
            Czuje sie troche 'nabita w butelke' bo z singlami reszta utworow nie ma za duzo
            wspolnego...Mozliwe ze to moje subiektywne odczucie, bo do tej pory znalam
            tylko Harder to breathe i This love. Mimo wszystko plyta zapowiada sie
            ciekawie, na razie jestem na etapie oswajania siewink
            Nie drazni was w niektorych piosenkach to, ze zapowiadaja sie jako moze nawet
            troche jazzujace, a potem w refrenie jakbym slyszala boysbandsmileChodzi mi tu np.
            o She will be loved albo Must get out.
            Jakie sa wasze opinie?
            pzdr
            • dziewczyna_mickiewicza Re: MV 15.08.04, 18:11
              ee tam, to taki gitarowy boysband przeciez jest.
              niezlego to maja jedynie perkusiste ;P
              • Gość: ajłonka Re: MV IP: *.acn.pl 15.08.04, 19:17
                sa zajebisci,ale sciagniecie calej plyty (czytaj nierozwalonych kawalkow) zajelo mi 10 godzin uffff a plytke sciagnelam ze 4 miesiace temu, zanim this love zaczelo rozbrzmiewac w radio..ale przyzna,ze az mi sie przykro zrobilo,ze to az tak komercyjne jest teraz ze byle radio to gra i na stadionach mozna dostac bu sad jako koneserka nieznanych kapel zabralam sie za remy zero smile)) polecam 'prophecy' szczegolnie!
              • Gość: Martynka_ARC MV IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 22:56
                nie wypowaidaj sie tak o perkusiscie bo powiem Mickiewiczowi =)
                nie mowiac o wygladzie- cd jest dobra a atmosfera life tez jest super jak macie
                mozliwosc polecam ten cd jak i pojscie na koncert =)
                • dziewczyna_mickiewicza Re: MV 15.08.04, 22:58
                  mickiewicz wiedzial, w co sie pakuje, jak sie ze mna wiazalwink
                  jak to nie mowiac o wygladzie??? to o czym tu mowic w ich przypadku??? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka