Dodaj do ulubionych

Neostrada 512

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:04
Mam pytanie. Czy ktoś ma neostradę 512 i jak ona tutaj, znaczy na Białołęce,
działa? Centrala jest na Żeraniu i mówią w TP, że może nie działać, a jest
promocja i można ją mieć taniej niż 256.
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Neostrada 512 IP: *.chello.pl 19.07.06, 22:50
      zastanów się nad tą promocją
      umowa na trzy lata ? w dzisiejszych czasach kiedy co roku oferty sa coraz lepsze
      miała neostrade 2 lata temu była taka sobie
      od 2 lat mam chello i jest super
    • kriss67 Re: Neostrada 512 20.07.06, 09:19
      Od dwóch lat mam 512, chodzi super. Np. gram w FIFE 06 przez sieć i wszystko
      oki.Ale fakt, jak dopisał ci ktoś, trzy lata to bardzo długi okres na wiązanie
      sie z jednym operatorem netu. Sam musisz wybrac.
      • gumis137 Re: Neostrada 512 20.07.06, 09:43
        chodzi super!
        polecam
    • Gość: Kiełek Re: Neostrada 512 IP: *.cbr.tp.pl 20.07.06, 14:40
      Ciebie nie onteresuje odległość od centrali, tylko od DSLAMa. A ich jest kilka
      na Tarchominie.
      A trzy lata - myślę, że nie do końca jest sens. Życie idzie do przodu i zapewne
      za jakiś czas będzie kolejna promocja. Jak nie grasz i dużo nie ściągasz, to
      trzymaj sobie te 256.
      • Gość: Matt Re: Neostrada 512 IP: *.acn.waw.pl 21.07.06, 01:39
        Polecam Neo 512. Jest naprawde super i chello sie zwyczajnie przy Neostradzie
        chowa!!!
        • Gość: cdsoftware Re: Neostrada 512 IP: *.devs.futuro.pl 21.07.06, 10:02
          Wiesz co piszesz chłopcze ??
          W chello nie przywiązujesz się ze stałą ceną na 3 lata, a tu po 2 latach za 512
          będziesz płacił 50% tej ceny co teraz o ile będziesz podpisywał umowę a Ciebie
          będzie brała cholera że płacisz majątek :P
          A ten z Chello po 12 miesiącach rezygnuje z umowy i nikt mu łaski nie robi ;) i
          bierze takie łącze jakie mu odpowiada - czyli Ty przez 3 lata płacisz tyle samo
          a ja w tym czasie mogę sobie zmienić providera 3 razy ;) jednocześnie wybierając
          najkorzystniejszą cenowo opcję.
          • Gość: Kiełek Re: Neostrada 512 IP: *.cbr.tp.pl 21.07.06, 10:08
            Jeżeli mowa o podpisywaniu umowy na okres dłuższy niż rok, to trzeba się
            zastanowić. Natomiast jeżeli chodzi o stronę techniczną, to nie widzę większych
            różnic.

P.S.
            TP zawsze będzie droższe od innych z bradzo prostego powodu - ma największą sieć
            i jest największym graczem i każdy jego konkurent, żeby mógł wejść musi albo
            mieć neico niższą cenę, albo nieco bogatszą ofertę. Tak czy inaczej wszyscy
            ofertę usług i ceny ustawiają pod TP. A teraz przy wchodzącej Videostradzie i
            VoIPie jeszcze bardziej będzie to widoczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka