Gość: pat IP: *.ssk.com.pl 07.08.04, 08:38 a nie można by tak częściej o takich właśnie płytach hiphopowych? zamiast wciąż pisać o nas, jak o kretynach z ławki, hę? polecam do przemyślenia panom redaktorom, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzz Świetna, ale....! IP: *.plusgsm.pl 07.08.04, 14:53 Łona jest w warstwie tekstowej godnym następcą Kabareciku Starszych Panów. Ale... Ale te jednostajne podkłady i słaby poziom aranżu przeszkadza mi przy n- tym przesłuchiwaniu płyty. Przydałby mu się jakiś MUZYK do pomocy. Mimo to - świetna płyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotsap Tylko Łona IP: 212.14.53.* 07.08.04, 22:17 Łona powoduje że jestem dumny ze Szczecina, nowa płytka rulez, koniecznie kupcie i posłuchajcie. Do ciebie Aniu szłem to najlepszy utwór od czasów "Rozmowy" z pierwszej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Świetna płyta hip hopowa IP: *.com / 195.136.122.* 07.08.04, 22:41 to juz płyta jest od jakiegoś czasu i dopiero została dostrzeżona????????????? ale nic to ważne że łona jest najlepszy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Świetna płyta hip hopowa IP: 57.66.42.* 09.08.04, 08:39 Fakt. ja też słyszałam o tej płycie już pół roku temu w Radiostacji Powala intelektem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoshi* Inteligentny?... IP: *.bremultibank.com.pl 09.08.04, 08:46 ... a jak znam życie i świetnie zorientowanych redaktorów to i tak wciąż będą swoje że to Fisz Fisz I Fisz jest inteligentem na scenie hh w Polsce. a prawda jest taka, że przylepili mu taką łatkę na samym początku a potem nikt nie zauważył że ta etykietka zdziebko nie pasuje do ewoluującego artysty. teraz można by powiedzieć chyba raczej o Fiszu "liryczny", co i tak nie będzie zbyt trafne...bardziej być może "liryczny eksperymentator"... A co do Łony, to bezsprzecznie najbardziej elokwentny, oryginalny i błyskotliwy mc na tym rynku, ale miną lata zanim małolaty się na nim poznają. do tego trzeba dorosnąć i tyle. redaktorzy różnego rodzaju mediów też jak narazie go nie dostrzegli i może dobrze... choć z drugiej strony to dowód na to, że nie tylko małolaty muszą dorosnąc do niektórych kwestii... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: Inteligentny?... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.04, 12:59 polecam - niedlugo ukazujacy sie - KANAL AUDYTYWNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazar Re: Świetna płyta hip hopowa IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.08.04, 11:32 Bardzo sympatyczna płyta warto posłuchać,ciekawe bity i teksty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herb Re: Świetna płyta hip hopowa IP: 193.128.25.* 09.08.04, 13:08 nie mozna czesciej bo nie ma wiecej takich dobrych plyt hiphopowych jak ta. no i sluchacze to niestety sa w wiekszosci kretynami z laweczki przed blokiem. a tak na marginesie o najlepszej piosence o herbacie to Kabaret Starszych Panow chyba nie mial na mysli tego samego: "herb'a" to po ang. "ziele" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Świetna płyta hip hopowa IP: *.fuw.edu.pl 26.08.04, 13:53 Ale tam jest 'ta herba' i to chodzi o herbate. sam podejrzewalem jakis podtekst ale lona w wywiadach mowil o herbacie, wiec nie ma co kombinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Przyjemnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 00:28 Przyjemnie posłuchać, że ktoś w hip-hopie ma coś do powiedzenia i to jeszcze w taki sposób. Jak dla mnie 5-. Minus mały, bo w kwestii muzycznej można jeszcze więcej zrobić. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Przyjemnie... 10.11.04, 15:53 ja dla mnie "nic dziwnego' jest polska plyta roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Re: Świetna płyta hip hopowa IP: *.icpnet.pl 12.11.04, 14:48 jak dla mnie majstersztyk to "nie gadaj tyle" bo po co lapać kroliczka skoro tak przyjemnie sie go goni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Fajna płyta :-) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 03.03.05, 12:26 Ta płytka jest spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnadziewczynka:] Re: Świetna płyta hip hopowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:38 wlasnie!! powinno tu byc mowa o naprawde fajnych plytkach!!:] narazie widuje tu takie cos jak ....U2 oczywiscie nie chce krytykowac no ale coz... mam inny poglad na muze.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pasek6 Re: Świetna płyta hip hopowa 18.04.05, 07:33 Powiem krótko tekstowo najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Świetna płyta hip hopowa 18.04.05, 10:12 Ha, w piatek jest koncert Roots Manuva z suportem Łony. Jak dla mnie WYDARZENIE. Pozdrawiam, MeThinks Odpowiedz Link Zgłoś