Dodaj do ulubionych

Metalliva - Live in Chorzów

IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 19.08.04, 21:37
Najpiękniejsze wydażenie muzyczne w moim życiu. Efektownością to może
wyprzedzić to tylko koncer Jean Michel Jarre - choć to inny gatunek muzyczny,
mówie tu tyklko o aspekcie widowiska. Pozdrawiam All Metallica Fans.
Obserwuj wątek
    • Gość: Raven METALLICA OCZYWIŚCIE - SORRY ;-)) IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 19.08.04, 21:38
    • romb_mantyk jeżeli mówisz tylko o aspekcie widowiska... 19.08.04, 22:12
      to mało w życiu widziałeś , bo całościowo z muzyką kontaktemi magią z publicznością to faktycznie był majstersztyk ale samo show ...ironi chociazby mają lepsze
      żeby nie było że jestem stronniczy jestem fanatykiem metallicy a nie przepadam za ironami
      • Gość: aero Re: jeżeli mówisz tylko o aspekcie widowiska... IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.08.04, 01:17
        A ja bylem juz na 3 ostatnich koncertach Ironow i 2 ostatnich Metalliki (obie
        kapele uwielbiam) i przyznam, zgodnie ze zdaniem autora watku, ze ostatni
        chorzowski koncert Metalliki przebija wszystko, co do tej pory widzialem i
        slyszalem. Rewelacja
        • Gość: aero Re: jeżeli mówisz tylko o aspekcie widowiska... IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.08.04, 01:20
          Ale... z perspektywy momentow, oceniajac poszczegolne utwory na koncertach,
          najwieksze wrazenie zrobilo na mnie "Paschendale" Ironow ostatnio we
          wroclawskiej Hali Ludowej. Emocjonalny orgazm wink
      • Gość: thedude Re: jeżeli mówisz tylko o aspekcie widowiska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:14
        Oj chorzowski koncercik był super ale coz Bruce to jest Bruce i Jamesowi troche
        brakuje do Niego na scenie.
        • Gość: Alia Re: jeżeli mówisz tylko o aspekcie widowiska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:39
          Fakt to co Bruce wyprawia na scenie jest godne podziwu. Bieganie, skakanie i
          wspinaczki na rusztowanie robią wrażenie.
    • Gość: Alia Re: Metalliva - Live in Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 00:05
      Zgadzam się z tobą to był niesamowity koncert. Ciekawe ile trzeba będzie czekać
      na kolejny.
      • romb_mantyk Re: Metalliva - Live in Chorzów 20.08.04, 00:09
        podobno mniej niż ostatnio ...oby
        METALLICA rządzi :- )
    • pablos6 Re: Metalliva - Live in Chorzów 20.08.04, 21:02
      Przyłączam się do zbiorowej nostalii pokoncertowej. Mijają 3 m-ce a ja wciąż
      słysze te dźwięki, widzę ten szał publiki...
      • Gość: Raven JAK ZACZELI OD BLACKENED TO JA WTEDY IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 20.08.04, 21:49
        ... o mało się nie spu.... wink))))
        • romb_mantyk a ja gdy kończyli dyer :- ) 20.08.04, 22:14
          dla mnie koncert mógł by składać się tylko z tego utworu kocham go , wiecie że 1 raz w histori zagrali go w europie a 3 na świecie , normalnie jak bym wymodlił :- )
    • Gość: maks Cały koncert można ściągnąć z live Metallica IP: *.chello.pl 21.08.04, 14:32
      Dla niewtajemniczonych- chorzowski koncert (jak i wszystki inne z trasy Madly
      in Anger) można ściągnąć ze strony www.livemetallica.com/ po uiszczeniu
      10 lub 12 dolców w zależności od formatu. Płatność niestety kartą kredytową
      (zwykłe visa elektron itp nie nadają się) ew. kartą e-kartą do zakupów w necie
      MBanku, świetna pamiątka dla będących w Chorzowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka