Dodaj do ulubionych

MANOWAR: BOGOWIE HEAVY METALU

28.08.04, 23:21
Dzis duzo na forum o rocku, dlatego przypominam jedna z bardziej zajebistych
kapel. Manowar od ponad 20 lat udowadniaja ze heavy metal to ich fach. Nie
maja sobie rownych albumy takie jak 'The Triumph Of Steel', 'Hail To England'
i wiele innych. To muzyka dla prawdziwych fanow metalu!
Obserwuj wątek
    • romb_mantyk Re: MANOWAR: BOGOWIE HEAVY METALU 28.08.04, 23:24
      to ja prawdziwy fan nie jestem choć tej muzy tylko 2 lata mniej niż oni istnieja słucham , coś mi w nich nie podchodzi , acz oczywiście uznje ich i chołd składam ... ale
      • mandolinista Re: MANOWAR: BOGOWIE HEAVY METALU 28.08.04, 23:26
        Jako autor forum Prawdziwy Mezczyzna chwali Ci sie ze doceniasz te zajebista
        muze.
    • haribo_goldbaren Re: MANOWAR: BOGOWIE HEAVY METALU 28.08.04, 23:27
      Tak,widze ze dzis to forum w konci jest fajne. To muzyka dla prawdziwych
      twardzieli z ryserskimi duszamiwink, nie wiem czemu tak mi sie kojazy.Twarde,
      ostre granie ktore nie kazdemu podchodzi, maja swoj klimat. "The triumph of
      steel" to jedna z metalowych plyt wszechczasow. Bardzo tez lubie "Louder then
      hell".ale jeszcze sporo przedemna.
    • Gość: As MANOWAR:BOGOWIE TANDETY I KICZU (n/t) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 28.08.04, 23:46
      • haribo_goldbaren Re: MANOWAR:BOGOWIE TANDETY I KICZU (n/t) 28.08.04, 23:48
        mozesz rozwinac ta mysl
        • Gość: Deicide Re: MANOWAR:KAPA, EMERYTURA I ŚMIECH IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.08.04, 10:56
          Tyle można powiedzieć na tak obciachową kapele H/M. Pedalstwo przemawia jak
          tylko sie na nich popatrzy.
          • mandolinista Re: MANOWAR:KAPA, EMERYTURA I ŚMIECH 29.08.04, 11:24
            Pewnie im zazdroscisz ze nie jestes prawdziwym facetem.
            • Gość: Deicide Re: MANOWAR:KAPA, EMERYTURA I ŚMIECH IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.08.04, 13:25
              ALE Z CIEBIE BURAK BIEDAKU uuuuuhehehhehehehehhehehehhe
      • mandolinista MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 28.08.04, 23:48
        Czy mozesz wyjasnic swoj niewatpliwie ciekawy wpis? Co chcesz od Manowar? A
        moze to po prostu nie jest muzyka dla Ciebie?
        • devilevil321 Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 29.08.04, 10:11
          to moze ja rozwine. nie znam tego zespolu, slyszalam moze ze 3 piosenki.
          najbardziej utkwila mi w pamieci 'I believe' (albo 'belive' nie wiem
          dokladnie). i wybaczcie, jesli zlamie jakies tabu, ale dla mnie to bylo takie
          metalowe 'keine grenze'. natomiast pozostalej tworczosci nie znam, wiec sie nie
          wypowiadam, bo mozliwe, ze jest lepsza.
          • mandolinista Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 29.08.04, 11:24
            To posluchaj ostatniej plyty z 2002 "Warriors Of The World". Tytulowy kawalek
            wymiata ze szok!
            • Gość: devilevil321 Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW IP: 80.51.90.* 29.08.04, 11:34
              ok. posluchamwink
            • tak_zwany Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 29.08.04, 12:42
              Rzeczywiście, znakomity kawałek, dresiarze z mojego osiedla go uwielbiali...
              Zresztą to jakaś dziwna sprawa, że nałogowi słuchacze umpa umpa bardzo lubią ten
              zespół. Czyżby ze względu na poziom skomplikowania muzyki, bądź ambitne teksty?
              • mandolinista Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 29.08.04, 12:44
                tak_zwany napisał:

> Rzeczywiście, znakomity kawałek, dresiarze z mojego osiedla go uwielbiali...
                > Zresztą to jakaś dziwna sprawa, że nałogowi słuchacze umpa umpa bardzo lubią
                te
                > n
                > zespół. Czyżby ze względu na poziom skomplikowania muzyki, bądź ambitne
                teksty?

Sluchaj widze ze masz jakis problem bo sie wpisujesz i napieprzasz. Napisz cos
                o muzyce dla dojrzalych i ambitnych i kulturalnych jak ty. Albo nic nie pisz bo
                szkoda.
                • tak_zwany Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 29.08.04, 12:46
                  Och, uraziłem Twoją dumę Prawdziwego Faceta...?
                  • mandolinista Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 29.08.04, 12:46
                    Nie bo nic nie napisales z sensem.
                    • tak_zwany Re: MUZA DLA TWARDYCH FACETOW 29.08.04, 12:49
                      Ojej, wygląda na to, że mamy ze sobą coś wspólnego...
    • Gość: maciek Re: MANOWAR: BOGOWIE HEAVY METALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 10:21
      dla mnie bogami heavy metalu są Judas Priest
      • mandolinista Re: MANOWAR: BOGOWIE HEAVY METALU 29.08.04, 12:32
        Gość portalu: maciek napisał(a):

> dla mnie bogami heavy metalu są Judas Priest

Zobaczymy jak wyjdzie nowa plyta z Halfordem czy sa jeszcze czegos warci.
        • romb_mantyk Re: MANOWAR: BOGOWIE HEAVY METALU 29.08.04, 12:47
          Zespołu nie ocenia się po albumach , w studio można zrobić wszystko , wyznacznikiem są koncerty a na tych Judas się broni
    • Gość: Sugarinho Pare słów o ManoWhore IP: *.retsat1.com.pl 29.08.04, 15:35
      To jedyny (pseudo)metalowy zespół dla pedałów. Idealna muza dla fanów ostrego
      ruchania w tyłek i kaskad spermy lanych w szeroko otwarte, ozdobione sumiastym
      wąsem usta. Ekipa z Manowhore idealnie wpasowała sie w gusta
      spragnionych "ciężkiego" grania gejów z całego świata. 4ech wspaniale
      umięśnionych, polanych olivką facetów, śpiewających o pedalskiej dumie i
      braterstwie. Każdy prawdziwy fan Manowhore marzy, że to właśnie on zostanie
      wybrany po koncercie, by móc wylizać spocone jajka swoich idoli, dać zapiąć się
      w dupkę i zostać spryskanym wodospadem prawdziwej, ciepłej, metalowej spermy.

Nie wierzycie? This is the proof:

www.zonicweb.net/badalbmcvrs/manowar.jpg

Pierwszy z prawej, to chyba ten sam co kręcił tyłkiem w Village People wink

BTW: co się porobiło na tym forum... Jakieś pojebane pedały piszą o metalu...
      Nic dziwnego że wszyscy na czele z vulturem stąd spierdolili... indifferent
      • mandolinista glupi jestes 29.08.04, 16:13
        Jak sie nie znasz na prawdziwym metalu to lepiej nic nie pisz.
        PS Widze ze masz marzenia o muzykach Manowar. Zabawne smile))
        • tak_zwany Re: glupi jestes 29.08.04, 16:16
          Wiesz, Twoja prowokacja robi się nudna...
          • Gość: Exploited Mondolista tylko o jednym gada: IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.08.04, 16:36
            że niby ktoś leci na Monowar, że niby ktoś ma sny o nich, że niby ktoś chce byc
            jak oni. Weź sie koleś walnij w czape, pedał jesteś czy co ? tylko jedno w kolo
            gadasz, argumentow ci brak czy co ?
            • Gość: Exploited Re: Mondolista tylko o jednym gada: IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.08.04, 16:38
              albo ze niby ktos im zazdrosci ze sa prawdziwymi facetami. Toż to zwykłe cioty
              wystarczy popatrzec!!!!!!!!!
              • romb_mantyk Re: Mondolista tylko o jednym gada: 29.08.04, 16:41
                Exploited daj sobie spokuj moja wymiana z nim zdań w wątku o slipknocie pokazała że nie warto
                • Gość: Exploited Re: Mondolista tylko o jednym gada: IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.08.04, 17:02
                  Czytałem, masz racje stary, lepiej sobie dac spokoj z tym znawcą muzy wink
                  pozdrawiam
                  • tak_zwany Re: Mondolista tylko o jednym gada: 29.08.04, 17:17
                    Khe, khe, panowie, to prowokacja. Nie widzicie, że gość sobie jaja robi?
                    Przesadził z udawaniem głupoty.
                    • Gość: devilevil321 Re: Mondolista tylko o jednym gada: IP: 80.51.90.* 29.08.04, 19:35
                      eeee dlaczego? rozni ludzie rozne potrzeby (to nie bylo zlosliwe stwierdzenie.
                      przeciez maja jakichs fanow no i moze mandolinista jest akurat jednym z nich)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka