Gość: black magic women IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:56 poszukuje ciekawych nagran odpowiednich do tanca,ale nie podbityb automatyczna perkusja.jakie salsy,bachiaty,rumby,czacze moglibyscie mi polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: latino 30.08.04, 14:21 tradycyjnie w tych klimatach polecam hiszpanskojezyczne albumy marca anthony - wiekszosc kawalkow zbudowanych jest na "planie" salsy i choc jest to taki salso- pop, to bardzo przyjemny, do tanca nadaje sie znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: latino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:09 hm..a cos bardziej korzennego niz anthony,lopez,tudziez estefan?m imo narzekandzieki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: latino 30.08.04, 21:03 gorąco polecam: - upa dance - paulinę rubio [po hiszpańsku jej to lepiej wychodzi niż po angielsku, poza tym w tych piosenkach są bardziej "latynoskie" rytmy] - martę sanchez ewentualnie: - bandana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black magic women Re: latino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:04 jej!!nic mi te nazwiska nie mowia,z ciekawoscia sprawdze co sie pod nimi kryjetylko najpierw je znajde...gorrraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black magic women Re: latino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:40 tancze zawsze i wszedzie,wiec przyda sie na pewn,chyba,ze chcesz sie przylaczyc)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: latino 01.09.04, 11:48 korzenne to moga byc przyprawy a hiszpanskojezyczny, ten wczesny, anthony ma niewiele wspolnego z lopez (poza lozkiem obecnie) czy estefan. wystarczy posluchac kilku kawalkow (np contra la corriente, si te vas, te conozco bien czy palabras del alma - to sa utwory napisane jako salsa, a ze spiewane przez kogos, kto pozniej odniosl sukces miernej jakosc plytami anglojezycznymi, to juz inna historia ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: latino IP: *.p-s-inter.net 31.08.04, 17:23 Szukam tego samego ) a póki co - słuchałaś tych wszystkich, tak nawet niedawno lansowanych, nagrań z kręgu Buena Vista Social Club? Mnie najbardziej podobają sie krążki Omary Portundo i Afro Cuban All Stars. Łatwo to znaleźć ) czy ktoś zna jakieś linki do stron poświęconych takiemu graniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: latino 31.08.04, 19:32 www.los40.com - to strona radia nadającego z hiszpanii [mozna sobie online posluchac ], mojego ulubionego... moze cos tam znajdziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black magic women Re: latino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:43 sluchalam,sluchalam!wrzucilam tez na google haslo salsa i wyszlo sporo ciekawych stron,ale ja nie umiem sciagac z netu(( Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: latino 01.09.04, 11:22 zainstaluj sobie kaze [www.kazaa.com], tam powinnas wszystko znalezc ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrigez Re: latino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 00:43 A ja Ci polecam divę z Kuby Celie Cruz i La India, obie sa popularne i są pewnie bardziej "korzenne" jak to ujełaś. Może jeszcze Juan Luis Guerra. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś