Dodaj do ulubionych

opalony latino

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.15, 11:59
Kojarzy ktoś opalonego podchodzacego pod 30 lat przystojnego mężczyznę który czesto jezdzi bialym autem? Kto to jest? Bo przypomina mi ratownika ze Slonecznego Patrolu..
Obserwuj wątek
    • Gość: mnji Re: opalony latino IP: *.play-internet.pl 30.09.15, 14:13
      Niby w jakim samochodzie???? model?
    • Gość: xyz Re: opalony latino IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.15, 14:59
      Ten co jeździ przypadkiem białym autem w sedanie?Chyba kojarzę..a co podoba Ci sie?
    • Gość: mnji Re: opalony latino IP: *.play-internet.pl 30.09.15, 15:47
      a to myślałam o kimś innym...
    • Gość: hihi Re: opalony latino IP: 89.231.150.* 30.09.15, 16:18
      To zabłąkany imigrant penetrujący chełmińskie dziury. Jak coś wypatrzy przejdzie do innej penetracji. Średnio na jednego w wyglądzie latino przypadają trzy i więcej żon, macie szanse....
    • Gość: true Re: opalony latino IP: *.146.6.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.15, 23:37
      Białe squaw są jakieś dziwne... szukają śniadych,szukają innych ... Ja wiem,że te które trafiają na zwykłych palantów rasy białej maja prawo do szukania zmian... tyle,że :proszę przyjąc do wiadomości iż wiazanie się z tymi palantami było waszym wyborem , świadomym ..... i dlatego mi was nie żal --pieprzone blachary ... niech was tłuką i zdradzają ,,, wasz wybór, bo to baba wybiera .... zawsze
    • Gość: bhb Re: opalony latino IP: *.play-internet.pl 02.10.15, 00:06
      Zazdrościsz...
    • Gość: zjawa Re: opalony latino IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.15, 13:51
      Kazdy ma swoje upodobania..a tak naprawdę w Chelmnie nie ma żadnego interesującego mężczyzny typu latino.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka