Gość: bella IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.15, 11:59 Kojarzy ktoś opalonego podchodzacego pod 30 lat przystojnego mężczyznę który czesto jezdzi bialym autem? Kto to jest? Bo przypomina mi ratownika ze Slonecznego Patrolu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnji Re: opalony latino IP: *.play-internet.pl 30.09.15, 14:13 Niby w jakim samochodzie???? model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: opalony latino IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.15, 14:59 Ten co jeździ przypadkiem białym autem w sedanie?Chyba kojarzę..a co podoba Ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnji Re: opalony latino IP: *.play-internet.pl 30.09.15, 15:47 a to myślałam o kimś innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: opalony latino IP: 89.231.150.* 30.09.15, 16:18 To zabłąkany imigrant penetrujący chełmińskie dziury. Jak coś wypatrzy przejdzie do innej penetracji. Średnio na jednego w wyglądzie latino przypadają trzy i więcej żon, macie szanse.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: opalony latino IP: *.146.6.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.15, 23:37 Białe squaw są jakieś dziwne... szukają śniadych,szukają innych ... Ja wiem,że te które trafiają na zwykłych palantów rasy białej maja prawo do szukania zmian... tyle,że :proszę przyjąc do wiadomości iż wiazanie się z tymi palantami było waszym wyborem , świadomym ..... i dlatego mi was nie żal --pieprzone blachary ... niech was tłuką i zdradzają ,,, wasz wybór, bo to baba wybiera .... zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhb Re: opalony latino IP: *.play-internet.pl 02.10.15, 00:06 Zazdrościsz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: opalony latino IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.15, 13:51 Kazdy ma swoje upodobania..a tak naprawdę w Chelmnie nie ma żadnego interesującego mężczyzny typu latino. Odpowiedz Link Zgłoś