sillen55 02.09.04, 10:01 Czy wiecie co u niego słychać??? Bo jakoś ja nic nie słyszę! Jakieś koncerty, nowe płyty - ma zamiar wydawać? Wiecie coś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: Grzegorz Turnau 02.09.04, 10:02 podobno ma byc na jesieni cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Grzegorz Turnau 02.09.04, 13:22 czyli pewnie plyta sie zobaczy, jak wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itsme Re: Grzegorz Turnau IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.09.04, 14:30 sucks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Grzegorz Turnau IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 15:22 płyta a ja nic nie wiem? oj! ja tylko pana Grzesia widziałem w Mikołajkach w połowie sierpnia. Na zapracowanego nie wyglądał Odpowiedz Link Zgłoś
sillen55 Re: Grzegorz Turnau 03.09.04, 00:50 No właśnie, jakby to była prawda, to by chyba o tym głośno było, a tu cichosza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidor Re: Grzegorz Turnau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:27 Byleby dorównała poziomem do dwóch najlepszych płyt z lat 90. Sorka, ale nie pamiętam tytułów. I tak wiecie o które chodzi. Mam wrażenie, że co najmniej stanął w miejscu Pan Grzegorz. A wielka szkoda .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Grzegorz Turnau IP: *.toya.net.pl 03.09.04, 09:58 No właśnie, co On teraz robi??? nie wierze w tę płytę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Grzegorz Turnau IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.04, 11:44 bowa płyta 2 X - więcej na www.turnau.com.pl )(w dziale aktualności) Odpowiedz Link Zgłoś
sillen55 Re: Grzegorz Turnau 04.09.04, 13:57 Masz rację, to wspaniale!!!! Już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Grzegorz Turnau 04.09.04, 14:10 bardzo sie cieszew takim razie, ze to nie byly tylko ploty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Grzegorz Turnau IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.04, 20:35 noo! Rodak zerknął do źródeł po prostu)). Dzień przed moimi urodzinami wychodzi. Może ktoś znajomy przykuma i kupi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiszka Re: Grzegorz Turnau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:59 A swoja droga, pan Grzegorz moglby dawac koncerciki inne niz tylko imieninowe albo na dziedzincu Wawelu za jakies zupelnie abstrakcyjne pieniadze. Moze przy okazji nowej plyty to sie zmieni... Czekam tego jak kania dzdzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Grzegorz Turnau IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 08:49 o to to to! jak widzę ceny biletów to sie przewracam i czasem zaczynam pana G. nie lubić! Ceni się jak Deep Purple Odpowiedz Link Zgłoś