gussia 20.10.04, 18:01 hej pomocy, panicznie poszukuję w internecie piosesnki zespołu AZUL AZUL - LA BOMBA. Prosze o pomoc w ściągnięciu tej super - odjazdowej piosenki. gussia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titush Re: Azul Azul - La Bomba - jak ją znależć 20.10.04, 19:06 po prostu musisz szukać... na eDonkey na pewno będzie Odpowiedz Link Zgłoś
zsz Re: Azul Azul - La Bomba - jak ją znależć 22.10.04, 23:11 zajrzyj do skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
gussia Re: Azul Azul - La Bomba - jak ją znależć 23.10.04, 12:47 BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POMOC I OCZYWIŚĆIE Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAM NA WIADOMOŚĆ OD CIEBIE POZDRAWIAM GUSSIA Odpowiedz Link Zgłoś
gussia Re: Azul Azul - La Bomba - jak ją znależć 24.10.04, 12:56 Już mam moją La Bombe !!! Z czego niezmiernie się cieszę !!! Dzięki osobie "zsz" mogę bawić się przy rytmach tym poryszających wszystkie części ciała hicie !!!! gussia Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang_amadeusz_mozart IDZ DO SKLEPU PO PLYTE LACHUDRO 23.10.04, 07:44 Nie okradaj artystow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gussia Re: IDZ DO SKLEPU PO PLYTE LACHUDRO 23.10.04, 12:45 JEŻELI NIE POTRAFISZ NIE WYPOWIEDZIEĆ TO TEGO NIE RÓB ŁACHUDRO !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: IDZ DO SKLEPU PO PLYTE LACHUDRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:03 Po gwint tu wchodzisz palancie!!!! Zajmij się mozartem a nie wypisujesz swoje malo przemyslane wywody. Odpowiedz Link Zgłoś