Gość: kruk IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 09:33 czy ktoś kiedy będzie można zobaczyć ten film na polkich ekranach i czy w ogole będzie można zobaczyć? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
retro Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE !!! 25.04.02, 20:32 Czy możesz zdradzić jakieś szczegóły? Kto jest reżyserem, jaki kraj produkcji, fabuła/dokument, rodzaj podejścia do tematu - po prostu napisz o tym coś wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:29 retro napisał(a): > Czy możesz zdradzić jakieś szczegóły? Kto jest reżyserem, jaki kraj produkcji, > fabuła/dokument, rodzaj podejścia do tematu - po prostu napisz o tym coś wiecej > . to angielski film fabularny Michaela Winterbottoma o kultowej wytwórni Factory oraz ludziach i zespołach które się przez nią przewinęły (Joy Division, New Order, Happy Mondays i in.) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
retro Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE !!! 26.04.02, 11:44 hello Dzięki za info. Kiedyś to były moje ulubione kapele dzięki Tomkowi Beksińskiemu i jego "Romantykom muzyki rockowej". Teraz słucham czegoś innego, ale sentyment pozostał. Sam film chętnie bym obejrzał. Szukałem go nawet w Kazaa ( program do wymiany plików ),niestety, nie znalazłem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś