iwa_ja 03.10.21, 20:12 Albo ja się nie znam, albo ten Hao Rao to jakiś nawiedzony, który nie wie, że można modulować dźwięk i to niekoniecznie sznurkiem do snopowiązałki. Denerwujące. Pani Zuzanna też nie powala. Włoch był niezły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa_ja Re: Konkurs Chopinowski 09.10.21, 20:45 No, i się nie znam. Przeszedl do następnego etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Konkurs Chopinowski 11.10.21, 20:31 Wygląda na to, że rozmawiam sama ze sobą, gdzie te czasy, gdy w czasie Konkursu klawiatura się grzala???!!! Nic to, dwie osoby mnie mocno ujęły w II etapie: 1. Eva Gevorgyan 2. Szymon Nehring Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: Konkurs Chopinowski 20.10.21, 15:22 Moje typy na zwyciezców to Ewa i Bruce Lee, przepraszam Liu. Choc sercem jestem za Aimi. Smieszny był wczoraj ten gadający Hiszpan, tylko mu tak az za wesoło w molowym koncercie było, no i przed wczoraj Leonora, taka Cecilla Bartoli na Fazioi, smaczne to było Witaj Iwcia Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Konkurs Chopinowski 21.10.21, 10:17 Witaj, Nannka! No, i Eva przepadła... A ten Słowieniec mi się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś