Dodaj do ulubionych

ERIC PRYDZ "Call on me"

10.11.04, 21:56
Ale fajna pioseneczka= aż chce się tanczyć!!!! Teledysk też niezły tongue_out Chętnie
bym się zapisała na taki aerobik
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: ERIC PRYDZ "Call on me" IP: *.as.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:18
      Zgadzam się z tobą, co prawda nie widzialam teledysku ale piosenka call on me
      jest super!!!
    • Gość: hiphiphurra Re: ERIC PRYDZ "Call on me" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:02
      teledysk super, piosenka też..choc właściwie to jest całkiem monotonna...ile
      można błagac o to dzwonienie???wink)))
      p.s. orientujecie się moze co to za koleś ten PRYDZ?
      • Gość: elooo Re: ERIC PRYDZ "Call on me" IP: *.crowley.pl 12.11.04, 12:00
        Kawałek ma ponad rok, wiec jest na maksa stary.

Polecam poszukać kogoś takiego jak Thomas Banghalter.
      • Gość: pegasus Re: ERIC PRYDZ "Call on me" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:51
        www.discogs.com/artist/Eric+Prydz
        jest bardzo znanym didzejem i producentem muzyki house, a to jego 1 taki popowy
        kawalek...
        • Gość: modrzew Re: ERIC PRYDZ "Call on me" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:00
          > jest bardzo znanym didzejem i producentem muzyki house, a to jego 1 taki popowy
          >
          > kawalek...

Ja bym raczej napisal ze tech-house i chociaz "call on me" jest juz dosyc stary (ja pierwszy raz uslyszalem go gdzies w maju u tonga w radio1, a wzielo mnie jak zagral to na thirst w wawie) to na pewno nie ma az roku (w przeciwienstwie do np. "lola' theme", ktore krazy gdzies tak od miami, czyli marca / lutego tongue_out).
          Zreszta ostatnio odkrylem swietny remiks "call on me" w wykonaniu filterheadz i slucham prydza na nowo!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka