Dodaj do ulubionych

Justyna Steczkowska

IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 17:57
Justyna Steczkowska to jedna z najbardziej nie lubianych Artystek w Polsce, a to dlatego, że gwiazdorzy, a to dlatego, że zbyt pewna siebie, zmanierowana i pretensjonalna medialnie. Ale patrząc z drugiej strony, zauważam pewne plusy...bo oryginalności i zwracania na siebie uwagi, to Pani Justynie odmówić nie można. A rzecz najważniejsza to jej muzyka i wrazliwość: bo Steczkowska śpiewa pięknie i wspaniale, co udowodniła na płycie Alkimja i na najnowszej Femme Fatale, że aż ciary przechodzą. I przebaczam nawet aferę 'cmentarnej hieny' i Justynę zamnknąłbym w studio i wypuszczał tylko na scenę, bo w tym jest najlepsza. Ta dziewczyna ma talent, a że naiwna i częściej kieruje się w zyciu medialnym emocjami niż rozumem, to też urocze wink
Obserwuj wątek
    • Gość: meloman Re: Justyna Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:26
      Gatta ma głos to fakt, ale poza nim nic sobą nie reprezentuje. Jest nadęta jak wieeeeelki balon, sztuczna (nawet piersi ma sztuczne) i zarozumiała.
      • Gość: bubu Re: Justyna Steczkowska IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 19:30
        Jest po prostu Egzaltowana! A to świadczy, że jest świetnym materiałem na GWIAZDĘ !
        W Polsce się takich nie lubi...my lubimy ciche, pokorne i potulne myszki (czyli nudne, nie budzące żadnych kontrowersji!)
        Punkt dla Steczkowskiej, niech się nie zmienia i będzie zarozumiała, ja to kupuję ! smile
      • qqryq666 Re: Justyna Steczkowska 19.12.04, 22:04
        a macałeś te cycki, żeś taki pewien?
        • tripper Re: Justyna Steczkowska 20.12.04, 16:00
          no wlasnie

sa za male na sztuczne!!!
          • Gość: fan Re: Justyna Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 19:05
            ZA MALE!!!!!!!!!!????????????

a pamiętasz teledysk do GRAWITACJI???????? Tak jej się suknia chyna na klej
            trzymała.......
            teraz ma balony w porównaniu z tym co było.......

Britney tez pewnie ma prawdziwe, co?
            • Gość: Agata Re: Justyna Steczkowska IP: *.espol.com.pl 22.12.04, 02:25
              gosciu a widziales jej piersi 4 lata temu?? byly o wiele wieksze bo urodzila
              dziecko.. teraz znow ma mniejsze ale nie takie male jak na poczatku...

eh ludzie to tylko sensacji szukaja uncertain
    • lunalovelight Re: Justyna Steczkowska 06.12.04, 18:42
      nie patrze na nia jak na osobe, z ktora chcialabym sie zaprzyjaznic, wiec to,
      jaka jest i co robi ze swoim wizerunkiem, to jej *broszka*.

uwazam natomiast, ze jest artystka z prawdziwego zdarzenia - ma talent, glos,
      nosa do muzycznych smaczkow i nie wydaje mi sie, zeby popelnila plyte, o ktorej
      mozna obiektywnie powiedziec, ze jest denna.
      • Gość: meloman Re: Justyna Steczkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:48
        A płyta "Noc i dzień"? Toż to koszmar!
        • Gość: bubu Re: Justyna Steczkowska IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 21:35
          dzien i noc nie jest najlepsza...
          ale czy kazdy artysta nagrywa caly czas dobre płyty?
          Alkimja jest prześliczna, klasa, wspaniała! najnowsza tez urocza, a jak zaspiewala!!
        • lunalovelight Re: Justyna Steczkowska 06.12.04, 22:55
          ale i tak lepsza niz dokonania innych 'gwiazd'...
    • maroon Re: Justyna Steczkowska 06.12.04, 22:05
      Nie obchodzi mnie, czy jest zmanierowana, ważne, że ma świetny głos i potrafi
      go wykorzystać.
      • Gość: jak_malyna Femme Fatale jest taka jakas pusta IP: *.acn.waw.pl 19.12.04, 13:55
        Mam od paru dni tę płytę i tak jakos smutno mi, bo to polepione różne dobre
        piosenki, ale czegoś im brak... Płyta jest niespójna i choć każda piosenka
        dobrze wykonana (a Eurydyki brawurowo!) to jednak brak silnej ręki, która by
        talent Steczkowskiej poprowadziła, pokierowała. Jak tak dalej pójdzie to
        Steczkowska na imprezach sponsorowanych będzie wykonywała tylko utwory w
        pierwszych dwóch płyt.
    • negatywista Re: Justyna Steczkowska 19.12.04, 13:58
      Dla mnie to inkarnacja beznadziejności w czystej postaci.
      • Gość: jak_malyna Re: Justyna Steczkowska IP: *.acn.waw.pl 19.12.04, 14:09
        az tak ostro?...
    • Gość: inigo Re: Justyna Steczkowska IP: 212.182.32.* 19.12.04, 17:15
      coz, justyna nie jest taka zla, czy ktos byl na jej dyplomie?coz, grala jak
      grala, ale wrazenie na wszystkich zrobila, ubiorem , zachowaniem, mam talent,
      tego nie mozna jej odmowic.nie wiem, czy ona czyta takie forum, niebede do niej
      dzwonil, bo bedzie potem zlasmile
      • Gość: jak_malyna Re: Justyna Steczkowska IP: *.acn.waw.pl 19.12.04, 18:12
        inigo, my tu nie o jej dyplomie i nie o tym jak gra, tylko jak jej sie kariera
        i tworczosc (ro?)zwija. mam nadzieje, ze ma w swoim otoczeniu ludzi, ktorzy sa w
        stanie szczerze jej powiedziec co mysla i ze to nie zawsze musi byc ocenzurowana
        wersja z samymi komplementami. ja glos justyny uwielbiam, a jej pierwsze 2 plyty
        sa na moim osobistym top 10 wszechczasow. i dlatego tak mi szkoda, jak widze ze
        ona traci na wyrazistosci. czegos jej zaczyna brakowac,a moze brakuje jej
        kogos. i trudno mi tu nie pomyslec, ze tym kims byl swietej pamieci ojciec
        chrzestny jej plyt...
        • qqryq666 Re: Justyna Steczkowska 19.12.04, 22:07
          popieram w 100%, brakuje jednego obywatela
          • magic00 Re: Justyna Steczkowska 20.12.04, 11:02
            Nie przepadam za nią, ale źle mówić o niej nie mogę.
            Kiedyś zaniosło mnie na festyn do Skierniewic, grały sobie różne zespoły, a na
            koniec miała wystąpić Justyna. Zimno było, lało jak z cebra, ale mimo to sporo
            ludu zostało by jej występ zobaczyć. Spodziewałam się, że gwiazda nie będzie
            sie specjalnie starać w takich warunkach, odwali chałurę i do domu. A tu miłe
            zaskoczenie, dała z siebie wszystko. Ma zdecydowanie sceniczną osobowość,
            charyzmę, co dało się zauważyć od razu, w pierwszej chwili jej wyjścia na
            scenę. Jak przyjęła tę jedną ze swoich póz, to od razu wiedziałam, że występ
            będzie na ful.Spiewała i tańczyła dla zmokniętej małomiasteczkowej publiczności
            jak dla vipów. Mimo,że nie porusza mnie specjalnie jej twórczośc, jej osoba ma
            w sobie coś magnetycznego, warto było popatrzeć (i te jej suknie!!). Na żywo
            Justyna wydała mi się bardziej sympatyczna niż gdy ją oglądać w TV.
        • Gość: Agata Re: Justyna Steczkowska IP: *.espol.com.pl 22.12.04, 02:29
          moze wtedy pasowal Ci jej styl a ten ktyry ma obecni w glebi duszy juz nie
          pasuje Ci??
          Wiec chyba powinna nagrywac nie to co innym (Tobie) sie podoba lecz to co w jej
          duszy gra...
          Mnie za serce chwyta nowsza jej tworczosc... kompozycje z Mow do mnie jeszcze
          czy wokalizy...
          Cenie Justyne wlasnie za to ze tworzy jak czuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka