Dodaj do ulubionych

Rammstein w lutym

IP: *.b.pppool.de 08.12.04, 19:28
No to w koncu zagra porzadna niemiecka kapela!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenon A tymczasem zapraszam do gry IP: *.238.86.2.adsl.inetia.pl 09.12.04, 11:42
      graj tu: tiny.pl/16t
    • Gość: mukki Re: Rammstein w lutym IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 14:18
      ...bilety kupię... bilety......
      • ramm.stein Re: Rammstein w lutym 09.12.04, 14:40
        Mukki, dzwoniłaś do Odyssey? Podobno można kupić bilety, ale lepiej się
        pośpiesz!
        www.odyssey.pl
        • Gość: mukki Re: Rammstein w lutym IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:59
          Jestem już gdzieś na liście rezerwowej, ale zwrotów @#$%^&*!!!! NIE MA!
          • ramm.stein Re: Rammstein w lutym 10.12.04, 08:43
            Mukki, jesli Ci bardzo zależy, wyslij mi na pocztę swój adres - być może będę
            miała do zbycia jeden bilet. Prawdopodobnie mój Miły nie bedzie mógł jechać
            sad(( Ale to jeszcze nie jest pewne. Mimo wszystko dobrze być w kontakcie.
            Miejsce siedzące, ale z możliwością przemknięcia się na płytę smile)
      • Gość: pchla Re: Rammstein w lutym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:32
        SZYBKO POSZYKUJE BILETOW NA KONCERT OW ZESPOŁU.KTO NA NA ZYBIU ODSPRZEDAC
        ................BBBBŁAAAAAGAM (kontakt: e-mail:pchla16@wp.pl gg:1437515)
        SZYBBBKOOOOO
        • Gość: bla bla bla Re: Rammstein w lutym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 14:48
          niesmialo sugeruje allegro. ceny sa kosmiczne, ale co poradzic. trzeba bylo kupic bilet wczesniej tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka