Gość: Tomek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 23:03 Milla Jovovich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.proxy.aol.com 28.08.02, 10:58 Zdecydowanie Gwen Stefani! Ideal. Piekna i ma swoj nie-cukierkowaty, zakrecony styl. Shakira taz jest niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 28.08.02, 11:59 1. Mariah 1. Andrea Corr 1. Ania Mamczur 1. Sade 1. Lisa Stansfield Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 02.09.02, 22:40 1. Mariah 1. Andrea Corr 1. Sade 1. Lisa Stansfield Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 195.117.18.* 28.08.02, 15:31 Zdecydowanie - KRISTINA MILIAN - Jest aniołem zawsze gdy śpiewa - Tell me what you see, when you looked me mam ochotę dodać - an angel Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 12.09.02, 09:09 Christina Milian na dzis faktycznie nie znajduje konkurencji (troche ponad rok temu to co innego : oczywiscie Aaliyah) Od biedy jeszcze moze byc Ashanti i Alicia Keys. Chociaz takiej Avril Lavigne tez bym z lozka nie wyrzucil. Gwen Stefani - Tfu ! Raus nach Auswitz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 28.08.02, 21:10 na pewno Lisa Stansfield, a poza tym Sinead O'Connor, pani z The Corrs, Nina Persson z The Cardigans, Anjali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega_ra Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 19:06 Michael Jackson i Violetta Villas. A tak na serio to w wieku 40 lat chciałabym wyglądać jak Sheryl Crow. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 30.08.02, 19:41 sinead o'connor i alanis morissette - prawdziwe babki z charakterem i do tego piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 21:09 Nie czytałem wszystkich zgłoszeń,jeżeli z polskich wokalistek nikt do tej pory nie zgłaszał Edyty Górniak,to ja to czynię. Powody: nie tylko uroda ale lub przede wszystkim: skromność,uczuciowość,talent,ambicja,dziewczyna w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 01.09.02, 12:49 a ostatnio wpadła mi w oko Avril Lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P77 Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 11:40 Najładniejszą wokalistką była kiedyś Paula Abdul, ale zniknęła z rynku i nie wiem jak dziś wygląda. Również Belinda Carrisle wyglądała ongiś rewelacyjnie. Z obecnie śpiewających bezsprzecznie Mariah Carrey(praktycznie bez słabych ounktów). I dziewczyny z girlsbandów(typu Spice Girls, Attomic Kitten), wybierane pod kątem urody chyba. Z polskich? Edyta Górniak, Urszula(im starsza tym ładniejsza) i Magda Femme (pewnie za ładna jak na Ich Tróję). Ze starszych Irena Jarocka i Maryla Rodowicz (z lat 70, rzecz jasna). Ania Mamczur – uroda rewelacyjna, ale to bardziej śpiewająca aktorka niż piosenkarka. Zresztą już jej praktycznie nie ma. Kiedyś śpiewała w Teatrze Buffo i MDM-ie(Razem z Basią Melzer i Beatą Wyrąbkiewicz), zagrała w serialu „Pokój 107” i zniknęła. Ponoć wyszła za Mariusza Mielczarka „Faziego” i zajęła się prowadzeniem domu. Szkoda. A swoją drogą dlaczego im ładniejsza wokalistka tym słabszy repertuar. Czyżby managerowie wychodzili z założenia, że piękne dziewczyny mogą śpiewać byle co, bo i tak wszyscy chcą oglądać je same. Zaś ambitniejsze utwory mogą wykonywać tylko piosenkarki przeciętnej urody(np. Alanis Morisete) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 17:58 Alanis przeciętnej urody? Dla mnie jest brzydka. Ale śpiewa cudownie. Numer 1 (albo 2). A płytka SFIJ jest cool. Lepsza od JLP Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 02.09.02, 20:24 Gość portalu: rodak napisał(a): > Alanis przeciętnej urody? Dla mnie jest brzydka. sam jesteś brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 02.09.02, 20:45 wielkie_nic napisał: > Gość portalu: rodak napisał(a): > > > Alanis przeciętnej urody? Dla mnie jest brzydka. > > sam jesteś brzydki Alanis ma koński pysk i skończy jako stara, niewyżyta baba, ale przyznaję, że śpiewa niezgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.gwdg.de / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 02.09.02, 22:36 Shirley Manson? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 02.09.02, 23:38 pawelgoly napisał: > wielkie_nic napisał: > > > Gość portalu: rodak napisał(a): > > > > > Alanis przeciętnej urody? Dla mnie jest brzydka. > > > > sam jesteś brzydki > Alanis ma koński pysk i skończy jako stara, niewyżyta baba, ale przyznaję, że > śpiewa niezgorzej. eh, nie znacie sie, chłopaki, na kobietach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 08.09.02, 07:39 Gość portalu: P77 napisał(a): > Ania Mamczur – uroda rewelacyjna, ale to bardziej śpiewająca aktorka niż > piosenkarka. Zresztą już jej praktycznie nie ma. Kiedyś śpiewała w Teatrze > Buffo i MDM-ie(Razem z Basią Melzer i Beatą Wyrąbkiewicz), zagrała w > serialu „Pokój 107” i zniknęła. Ponoć wyszła za Mariusza Mielczarka > „Faziego” i > zajęła się prowadzeniem domu. Szkoda. Reklamuje WINIARY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 18:47 Najładniejszą wokalistką była kiedyś Paula Abdul, ale zniknęła z rynku i nie wiem jak dziś wygląda. Również Belinda Carrisle wyglądała ongiś rewelacyjnie.. Z obecnie śpiewających bezsprzecznie Mariah Carrey(praktycznie bez słabych punktów). Najseksowniejsza kobieta świata Jennifer Lopez. Dolores O’Riodan z The Cranberries. I dziewczyny z girlsbandów(typu Spice Girls, Atomic Kitten), wybierane pod kątem urody chyba. Z polskich? Edyta Górniak, Urszula(im starsza tym ładniejsza) i Magda Femme (pewnie za ładna jak na Ich Tróję). Ze starszych Irena Jarocka i Maryla Rodowicz (z lat 70, rzecz jasna). Ania Mamczur – uroda rewelacyjna, ale to bardziej śpiewająca aktorka niż piosenkarka. Zresztą już jej praktycznie nie ma. Kiedyś śpiewała w Teatrze Buffo i MdM-ie(razem z Basią Melzer i Beatą Wyrąbkiewicz), zagrała w serialu „Pokój 107” i zniknęła. Ponoć wyszła za Mariusza Mielczarka „Faziego” i zajęła się prowadzeniem domu. Szkoda. A swoją drogą dlaczego im ładniejsza wokalistka tym słabszy repertuar. Czyżby managerowie wychodzili z założenia, że piękne dziewczyny mogą śpiewać byle co, bo i tak wszyscy chcą oglądać je same. Zaś ambitniejsze utwory mogą wykonywać tylko piosenkarki przeciętnej urody(np. Alanis Morissete) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ciekawostki 04.09.02, 18:53 Gość portalu: P-77 napisał(a): > > Najładniejszą wokalistką była kiedyś Paula Abdul, ale zniknęła z rynku i nie > wiem jak dziś wygląda. Niewiele się zmieniła, była jurorką w amerykańskim "Idolu" ostatnio i pojawiła się na VMA. >Również Belinda Carlisle wyglądała ongiś rewelacyjnie.. W ubiegłym roku, po dokonaniu drobnych korekt tu i ówdzie, była uprzejma wykonać zwrot w karierze ("Playboy"). Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic nie upieraj sie, pawel... 07.09.02, 23:07 pani morissette ma, prócz urody: a) klasę b) charakter przez duże Ce Ha c) głos d) odwagę (znasz jakąś wokalistkę, która odważyłaby się łazić na golasa po ekranie twojego telewizora, wyśpiewując przy tym piękne melodie?) e) jest brunetką no... więc mów sobie co chcesz, ja i tak wiem, że mam rację Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: nie upieraj sie, pawel... 07.09.02, 23:14 Dzięki, ale Ja nie gustuję w końskim typie urody. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: nie upieraj sie, pawel... 07.09.02, 23:29 pawelgoly napisał: > Dzięki, ale Ja nie gustuję w końskim typie urody. ...za to my, "ogiery", baaaaaaaardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 08.09.02, 15:59 Lisa Stansfield Mariah Sade Odpowiedz Link Zgłoś
vulture NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 08.09.02, 16:08 Enya. Candice Knight. Paula Cole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.09.02, 21:39 Czy chodzi o Candice Night -żonę Ritchiego Blackmore'a? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 08.09.02, 22:07 Przepraszam, oczywiście że Night - tak mi się po rycersku z rozpędu poleciało )) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 12.09.02, 20:15 A mi się podoba Dido i nelly furtado Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 18.09.02, 13:27 Nina Hagen ))))) A tak na serio to Christina Milian jest bezkonkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.drogowiec.de 18.09.02, 18:16 Shirley Manson, Gwen Stefani (sprzed "Return from Saturn"). Odpowiedz Link Zgłoś