Dodaj do ulubionych

NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!!

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 11.05.02, 21:56
Dla mnie Edyta Górniak, Jennifer Lopez i Shakira. Macie typy ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Miecio Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 22:11
      Gość portalu: MIKI napisał(a):

> Dla mnie Edyta Górniak, Jennifer Lopez i Shakira. Macie typy ???

Oprócz Edyty wymieniłeś(aś) same z grubymi tyłkamismile)
      Najpiekniejsza jest Kylii!!!
      ps. Widzieliscie ostatnio E. Bartosiewicz?? Juz nie tylko tyłek ma gruby.
      • Gość: As Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 217.98.54.* 12.05.02, 11:07
        Gość portalu: Miecio napisał(a):

>
        > Oprócz Edyty wymieniłeś(aś) same z grubymi tyłkamismile)

> ps. Widzieliscie ostatnio E. Bartosiewicz?? Juz nie tylko tyłek ma gruby.

A ten znowu o grubych tyłkach...

• Gość: Miecio Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 13:02
          Gość portalu: As napisał(a):

>
          > A ten znowu o grubych tyłkach...
          >

Eeee, ja tylko kontynuuje wąteksmile))
          Swoja drogą, to ty naprawde nie widzisz nic dziwnego w tych grubych tyłkach?!
    • Gość: dekris Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 22:16
      Edyta Gorniak
      Natali Imbruglia
      • Gość: rodak Dont be suprised if i love her for all that she is IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 12:51
        Wybór jest jedyny i oczywisty. NATALIE IMBRUGLIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Cholera jasna, tóż to ideał, choć przyznać muszę, że "ideał" sprzed czterech
        lat bardziej mi się podobał. Szkoda tylko, że śpiewa kiepskosad((
    • cupid.stunt Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 12.05.02, 12:37
      he, a moze najbrzydsza wokalistka, bo brzydkich to w polskiej muzyce jest chyba
      wiecej - kayah, bartosiewicz, nosowska, kowalska, markowska...
      • Gość: MIKI DO CUPID !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 12.05.02, 17:14
        One są brzydkie ? Może nie są najpiękniejsze, ale nie są tez brzydkie. Po
        prostu inne są piękniejsze.
        • Gość: mb Re: DO CUPID !!! IP: *.katowice.agora.pl 13.05.02, 13:45
          samantha fox - sen sprzed lat
          • cupid.stunt Re: DO CUPID !!! 13.05.02, 20:08
            no to jestes naprawde koneserem kobiecego pieknawink heh, pamietam jak mialem
            taką grę na commodore 64 - "samantha fox strip poker", ile to sie nagralismy
            zawsze z kumplami, zeby cos konkretnie z niej zdjac, a i tak mozna bylo sie
            tylko domyslac co wlasnie sciagnela.
    • ignatz Tylko jedno nazwisko: 13.05.02, 14:18
      Mamczur. Ania Mamczur.
      • Gość: hirurg75 Re: Tylko jedno nazwisko: IP: 217.153.127.* 13.05.02, 14:31
        sheryl crow (stara ale jara)
      • Gość: Bartek Re: Tylko jedno nazwisko: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 16:11
        ignatz napisał(a):

> Mamczur. Ania Mamczur.

Tak. Zgadzam się w 100%

• Gość: vic1 Re: Tylko jedno nazwisko: IP: 213.158.197.* 13.05.02, 16:17
          Gość portalu: Bartek napisał(a):

> ignatz napisał(a):
          >
          > > Mamczur. Ania Mamczur.
          >
          > Tak. Zgadzam się w 100%
          >

A któż to qrwa jest?!
          • ignatz Re: Tylko jedno nazwisko: 13.05.02, 17:35
            Jak to kto? Najpiekniejsza wokalistka!
    • Gość: Sławek Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 13.05.02, 21:44
      Ta druga ma do tego piękny głos.
      Shakira i Lopez to dwie dajki z grubymi dupami.
      • Gość: pioter Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 14.05.02, 09:37
        A Ellis Bextor ma twarz jak kafel. Kwadratowa, blada i plaska. Rzygi.
        Imbruglia jest w porzadku. Gwen Stefani jest okej.
        • Gość: Sławek Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 14.05.02, 10:22
          Bextor jest spoko choć przyznaje,że troche mnie poniosło wink rzeczywiście wole
          jak spiewa.Co do Gwen Stefani to jak na kobiete troche dziwnie sie ubiera (jak
          Jack Nicholson w Batmanie) oraz jest badaj najskromniej wyposażona w piersi z
          wszystkich znanych i nieznanych mi kobiet.Buzia ok.

pozdrawiam
          • Gość: pioter Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 14.05.02, 10:50
            To fakt ze wyposarzenie gwen skromne jest, ale mimo wszystko.
            Aaliyah byla naiczego sobie, ale...
            • Gość: Sławek Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 15.05.02, 09:43
              Widziałem dzisiaj kilka nowych fotek z Bextor i jednak twierdze,że jest ładna
              gdyż:
              1.jest szczupła
              2.ma długi nogi
              3.jej buzia jest ładna i orginalna,a nie jakaś tam cukierkowa (łeee)

pozdrawiam
            • Gość: Sławek Re: _____________ALIZEE_____________ IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 15.05.02, 09:44
            • nazgul Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor 12.09.02, 09:02
              > Aaliyah byla naiczego sobie, ale...

"Niczego sobie" ... a to dobre
              To jak powinna wygladac panna idealna, skoro Aaliyah byla
              tylko "niczego sobie" ?
    • Gość: Wutek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.gds.pl 14.05.02, 11:43
      Tracy Mc Gray

smile

Wutek
      • Gość: benicio Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.05.02, 13:07
        Znajdzie sie kilka typów, chociaz w sumie wiekszość nazwisk już padła
        Imbruglia
        Stefani
        Crow (40 lat i taka forma!!!)
        Sophie B. Hawkins (co sie z nia stało?)
        oraz laski z zespołu Kittie, haha
        • Gość: rodak Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 14:15
          No i jak mówiłęm IMBRUGLIA!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jmarr Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.hipernet.ras.pl 15.05.02, 11:23
      Annie Lennox (ja tam lubię starsze panie smile
      • downunder Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 00:39
        Gość portalu: jmarr napisał(a):

> Annie Lennox (ja tam lubię starsze panie smile

Polecam Hankę Bielicką
        • Gość: jmarr Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.hipernet.ras.pl 24.06.02, 13:14
          downunder napisał(a):

> Gość portalu: jmarr napisał(a):
          >
          > > Annie Lennox (ja tam lubię starsze panie smile
          >
          > Polecam Hankę Bielicką

dzięki za troskę, ale przeceniasz mnie smile))))))))
    • Gość: Jacek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! -- -- ENYA IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 15.05.02, 15:48
    • Gość: kjsd Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.waw.pl 15.05.02, 17:05
      mi osobiście bardzo podoba się wokalistka zespłu the Corrs
      • ziedrzec Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 24.06.02, 12:42
        Gość portalu: kjsd napisał(a):

> mi osobiście bardzo podoba się wokalistka zespłu the Corrs

Fakjutycznie - Ona jest pięęęenaaaaa....
        Mimo że śpiewa o gównie w takt gównianej muzyki,
    • Gość: Miras Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 19:54
      Z Polski zdecydowanie Edyta P.S. widzieliście nowy Maxim? nie pokazała dużo ale
      nie musiała i tak jest piękna
    • Gość: gWiseŁka lopez chociaz jej nie lubie IP: *.ceti.pl 15.05.02, 20:18
      ,
    • Gość: alissa19 Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.02, 21:46
      wszystkie w mniejszym czy wiekszym stopniu sa "podreperowane"przez
      wizazystow ,chirurgow ect.takze trudno ocenic do konca jak kto naprawde
      wyglada.ja glosuje na Houston[ale era przed-narkotykowa,tak mniej wiecej z
      czasow "the bodyguard"].a propos Gwen's case ze tak sie wyraze to Gorniak
      cierpi na podobna przypadlosc.
      • Gość: Bartek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 23:34
        Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> wszystkie w mniejszym czy wiekszym stopniu sa "podreperowane"przez
        > wizazystow ,chirurgow ect.takze trudno ocenic do konca jak kto naprawde
        > wyglada.ja glosuje na Houston[ale era przed-narkotykowa,tak mniej wiecej z
        > czasow "the bodyguard"].a propos Gwen's case ze tak sie wyraze to Gorniak
        > cierpi na podobna przypadlosc.

Nie wiem, czy W.Houston jest najpiękniejsza (choć niewątpliwie b.ładna), ale za
        to jest najlepsza.

• Gość: alissa19 Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.02, 22:38
          Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
          >
          > > wszystkie w mniejszym czy wiekszym stopniu sa "podreperowane"przez
          > > wizazystow ,chirurgow ect.takze trudno ocenic do konca jak kto naprawde
          > > wyglada.ja glosuje na Houston[ale era przed-narkotykowa,tak mniej wiecej z
          >
          > > czasow "the bodyguard"].a propos Gwen's case ze tak sie wyraze to Gorniak
          > > cierpi na podobna przypadlosc.
          >
          > Nie wiem, czy W.Houston jest najpiękniejsza (choć niewątpliwie b.ładna), ale za
          >
          > to jest najlepsza.
          >
          w ogole "najpiekniejsza"to dla mnie zadna nie jest tak jak zaden facet nie
          jest "najprzystojniejszy".wszystko to rzecz gustu,zadbania i tego "czegos"
          nieokreslonego.ludzie z grubsza moga dzielic sie na atrakcyjnych lub nie ale
          reszta to juz zbedna hiperbolizacja zagadnienia.
    • Gość: lo Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.waw.pl 17.05.02, 11:33
      Sinead O'Connor. Przede wszystkim za oczy.
    • Gość: fnoll Maryla Rodowicz - piekny sen Gierka :))) IP: *.bydgoska.krakow.pl 18.05.02, 10:21
    • Gość: izzz Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 18.05.02, 18:16
      Ze tez jeszcze nikt o Sade nie wspomnial...Toz ona jest obledna - mowie to jako
      kipiaca z zazdrosci kobietasmile
    • Gość: rbk Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.elartnet.pl 18.05.02, 19:56
      BEYONCE!!!!!!!!!!
    • Gość: andzelka Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 19.05.02, 18:36
      shakira,alicia keys,jennifer lopez,christina aguilera (video do piosenki genie
      in a bottle)
      • Gość: Kristian Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 23:25
        Christina ma najbardziej bezmyslny wyraz twarzy jaki w zyciu
        widzialem.Zdecydowanie przewyzsza pod tym wzgledem "boska Britney". Cialo
        nieciekawe, jakas taka wychudzona i bezplciowa, wogole bez sexu w sobie.
        Przeciwny przyklad- Gwen Stefani- niby podobna, a jednak zupelnie inna
    • szarykot Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 19.05.02, 21:24
      był niedawno taki wątek. wyszło, że najpiękniejszy jest Darek Kozakiewicz.
    • Gość: Bzyk Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.polkomtel.com.pl 21.05.02, 14:28
      WSZYSTKIE SĄ PIĘKNE, oprócz Neli Furtado, czy tam Furty Nieładno, jakoś tak
      • trueblue Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 00:53
        No właśnie, to jest bardzo ważny problem w świecie muzyki!
        Kto ładny a kto brzydki!!!
        • Gość: lo Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.waw.pl 13.06.02, 10:08
          Przecież nie musimy być cały czas poważni. Dlaczego nie możemy się czasem
          trochę powygłupiać? smile)) Poza tym tak się składa, że w świecie muzyki są
          wykonawcy, którzy egzystują niemal wyłącznie dzięki walorom zewnętrznym, bo o
          graniu czy śpiewaniu nie mają pojęcia.
    • Gość: Kracho Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 212.33.90.* 13.06.02, 11:40
      Michał Wiśniewski
      • Gość: k. Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 14:05
        Bez wątpienia uroda jest mniej ważna niz głos,interpretacja i charyzma artysty.
        Ideałem jest połączenie wszystkiego w jednym, więc kryteria te spełnia tylko
        Kora Jackowska. Cóż tu dodać.
        • ignatz Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 14:49
          Ania Mamczur i tyle. Juz o tym pisalem.
        • Gość: m. Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 28.08.02, 21:11
          Gość portalu: k. napisał(a):

> Bez wątpienia uroda jest mniej ważna niz głos,interpretacja i charyzma
          artysty.
          >
          > Ideałem jest połączenie wszystkiego w jednym, więc kryteria te spełnia tylko
          > Kora Jackowska. Cóż tu dodać.

Absolutna prawda. To najpiękniejsza kobieta na świecie.
    • defunct Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 15:02
      1. Kim Gordon (Sonic Youth)
      2. Courtney Love (Hole)
      3. Kim Deal (ex-Pixies)

wink
      I R defunct
    • ziedrzec Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 24.06.02, 12:43
      ZDZISŁAWA SOŚNICKA

hyhyhy....
    • Gość: yyy Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 13:07
      Alizee
    • Gość: zdzisiu Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 28.06.02, 14:04
      Najlepsza to jest ta....ta stara....no....Prońko. Mniammm
      • Gość: yarek Re: NAJPIE˛KNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 62.233.167.* 28.06.02, 14:43
        Co ty zdisiu pierdolisz! Najpiekniejszy jest Meat Loaf!!
        Gos´c´ portalu: zdzisiu napisa?(a):

> Najlepsza to jest ta....ta stara....no....Pron´ko. Mniammm

• Gość: zdzisiu Re: NAJPIE˛KNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 28.06.02, 14:59
          Ja mimo wszystko rozgladam sie za kobietami.
          • Gość: :-) Patrycja Wódz :-) IP: *.pp.rzeszow.pl 28.06.02, 18:07
            Patrycja Wódz !
            smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka