Gość: MIKI IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 11.05.02, 21:56 Dla mnie Edyta Górniak, Jennifer Lopez i Shakira. Macie typy ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miecio Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 22:11 Gość portalu: MIKI napisał(a): > Dla mnie Edyta Górniak, Jennifer Lopez i Shakira. Macie typy ??? Oprócz Edyty wymieniłeś(aś) same z grubymi tyłkami) Najpiekniejsza jest Kylii!!! ps. Widzieliscie ostatnio E. Bartosiewicz?? Juz nie tylko tyłek ma gruby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 217.98.54.* 12.05.02, 11:07 Gość portalu: Miecio napisał(a): > > Oprócz Edyty wymieniłeś(aś) same z grubymi tyłkami) > ps. Widzieliscie ostatnio E. Bartosiewicz?? Juz nie tylko tyłek ma gruby. A ten znowu o grubych tyłkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 13:02 Gość portalu: As napisał(a): > > A ten znowu o grubych tyłkach... > Eeee, ja tylko kontynuuje wątek)) Swoja drogą, to ty naprawde nie widzisz nic dziwnego w tych grubych tyłkach?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 22:16 Edyta Gorniak Natali Imbruglia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Dont be suprised if i love her for all that she is IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 12:51 Wybór jest jedyny i oczywisty. NATALIE IMBRUGLIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cholera jasna, tóż to ideał, choć przyznać muszę, że "ideał" sprzed czterech lat bardziej mi się podobał. Szkoda tylko, że śpiewa kiepsko(( Odpowiedz Link Zgłoś
cupid.stunt Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 12.05.02, 12:37 he, a moze najbrzydsza wokalistka, bo brzydkich to w polskiej muzyce jest chyba wiecej - kayah, bartosiewicz, nosowska, kowalska, markowska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI DO CUPID !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 12.05.02, 17:14 One są brzydkie ? Może nie są najpiękniejsze, ale nie są tez brzydkie. Po prostu inne są piękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: DO CUPID !!! IP: *.katowice.agora.pl 13.05.02, 13:45 samantha fox - sen sprzed lat Odpowiedz Link Zgłoś
cupid.stunt Re: DO CUPID !!! 13.05.02, 20:08 no to jestes naprawde koneserem kobiecego piekna heh, pamietam jak mialem taką grę na commodore 64 - "samantha fox strip poker", ile to sie nagralismy zawsze z kumplami, zeby cos konkretnie z niej zdjac, a i tak mozna bylo sie tylko domyslac co wlasnie sciagnela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirurg75 Re: Tylko jedno nazwisko: IP: 217.153.127.* 13.05.02, 14:31 sheryl crow (stara ale jara) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Tylko jedno nazwisko: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 16:11 ignatz napisał(a): > Mamczur. Ania Mamczur. Tak. Zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic1 Re: Tylko jedno nazwisko: IP: 213.158.197.* 13.05.02, 16:17 Gość portalu: Bartek napisał(a): > ignatz napisał(a): > > > Mamczur. Ania Mamczur. > > Tak. Zgadzam się w 100% > A któż to qrwa jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Tylko jedno nazwisko: 13.05.02, 17:35 Jak to kto? Najpiekniejsza wokalistka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 13.05.02, 21:44 Ta druga ma do tego piękny głos. Shakira i Lopez to dwie dajki z grubymi dupami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 14.05.02, 09:37 A Ellis Bextor ma twarz jak kafel. Kwadratowa, blada i plaska. Rzygi. Imbruglia jest w porzadku. Gwen Stefani jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 14.05.02, 10:22 Bextor jest spoko choć przyznaje,że troche mnie poniosło rzeczywiście wole jak spiewa.Co do Gwen Stefani to jak na kobiete troche dziwnie sie ubiera (jak Jack Nicholson w Batmanie) oraz jest badaj najskromniej wyposażona w piersi z wszystkich znanych i nieznanych mi kobiet.Buzia ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 14.05.02, 10:50 To fakt ze wyposarzenie gwen skromne jest, ale mimo wszystko. Aaliyah byla naiczego sobie, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 15.05.02, 09:43 Widziałem dzisiaj kilka nowych fotek z Bextor i jednak twierdze,że jest ładna gdyż: 1.jest szczupła 2.ma długi nogi 3.jej buzia jest ładna i orginalna,a nie jakaś tam cukierkowa (łeee) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: _____________ALIZEE_____________ IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 15.05.02, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul Re: Imbruglia i Sophie Ellis Bextor 12.09.02, 09:02 > Aaliyah byla naiczego sobie, ale... "Niczego sobie" ... a to dobre To jak powinna wygladac panna idealna, skoro Aaliyah byla tylko "niczego sobie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wutek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.gds.pl 14.05.02, 11:43 Tracy Mc Gray Wutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.05.02, 13:07 Znajdzie sie kilka typów, chociaz w sumie wiekszość nazwisk już padła Imbruglia Stefani Crow (40 lat i taka forma!!!) Sophie B. Hawkins (co sie z nia stało?) oraz laski z zespołu Kittie, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 14:15 No i jak mówiłęm IMBRUGLIA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmarr Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.hipernet.ras.pl 15.05.02, 11:23 Annie Lennox (ja tam lubię starsze panie Odpowiedz Link Zgłoś
downunder Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 00:39 Gość portalu: jmarr napisał(a): > Annie Lennox (ja tam lubię starsze panie Polecam Hankę Bielicką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmarr Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.hipernet.ras.pl 24.06.02, 13:14 downunder napisał(a): > Gość portalu: jmarr napisał(a): > > > Annie Lennox (ja tam lubię starsze panie > > Polecam Hankę Bielicką dzięki za troskę, ale przeceniasz mnie )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! -- -- ENYA IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 15.05.02, 15:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjsd Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.waw.pl 15.05.02, 17:05 mi osobiście bardzo podoba się wokalistka zespłu the Corrs Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 24.06.02, 12:42 Gość portalu: kjsd napisał(a): > mi osobiście bardzo podoba się wokalistka zespłu the Corrs Fakjutycznie - Ona jest pięęęenaaaaa.... Mimo że śpiewa o gównie w takt gównianej muzyki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 19:54 Z Polski zdecydowanie Edyta P.S. widzieliście nowy Maxim? nie pokazała dużo ale nie musiała i tak jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.02, 21:46 wszystkie w mniejszym czy wiekszym stopniu sa "podreperowane"przez wizazystow ,chirurgow ect.takze trudno ocenic do konca jak kto naprawde wyglada.ja glosuje na Houston[ale era przed-narkotykowa,tak mniej wiecej z czasow "the bodyguard"].a propos Gwen's case ze tak sie wyraze to Gorniak cierpi na podobna przypadlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 23:34 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > wszystkie w mniejszym czy wiekszym stopniu sa "podreperowane"przez > wizazystow ,chirurgow ect.takze trudno ocenic do konca jak kto naprawde > wyglada.ja glosuje na Houston[ale era przed-narkotykowa,tak mniej wiecej z > czasow "the bodyguard"].a propos Gwen's case ze tak sie wyraze to Gorniak > cierpi na podobna przypadlosc. Nie wiem, czy W.Houston jest najpiękniejsza (choć niewątpliwie b.ładna), ale za to jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.02, 22:38 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > wszystkie w mniejszym czy wiekszym stopniu sa "podreperowane"przez > > wizazystow ,chirurgow ect.takze trudno ocenic do konca jak kto naprawde > > wyglada.ja glosuje na Houston[ale era przed-narkotykowa,tak mniej wiecej z > > > czasow "the bodyguard"].a propos Gwen's case ze tak sie wyraze to Gorniak > > cierpi na podobna przypadlosc. > > Nie wiem, czy W.Houston jest najpiękniejsza (choć niewątpliwie b.ładna), ale za > > to jest najlepsza. > w ogole "najpiekniejsza"to dla mnie zadna nie jest tak jak zaden facet nie jest "najprzystojniejszy".wszystko to rzecz gustu,zadbania i tego "czegos" nieokreslonego.ludzie z grubsza moga dzielic sie na atrakcyjnych lub nie ale reszta to juz zbedna hiperbolizacja zagadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.waw.pl 17.05.02, 11:33 Sinead O'Connor. Przede wszystkim za oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Maryla Rodowicz - piekny sen Gierka :))) IP: *.bydgoska.krakow.pl 18.05.02, 10:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzz Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 18.05.02, 18:16 Ze tez jeszcze nikt o Sade nie wspomnial...Toz ona jest obledna - mowie to jako kipiaca z zazdrosci kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rbk Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.elartnet.pl 18.05.02, 19:56 BEYONCE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelka Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 19.05.02, 18:36 shakira,alicia keys,jennifer lopez,christina aguilera (video do piosenki genie in a bottle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristian Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 23:25 Christina ma najbardziej bezmyslny wyraz twarzy jaki w zyciu widzialem.Zdecydowanie przewyzsza pod tym wzgledem "boska Britney". Cialo nieciekawe, jakas taka wychudzona i bezplciowa, wogole bez sexu w sobie. Przeciwny przyklad- Gwen Stefani- niby podobna, a jednak zupelnie inna Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 19.05.02, 21:24 był niedawno taki wątek. wyszło, że najpiękniejszy jest Darek Kozakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.polkomtel.com.pl 21.05.02, 14:28 WSZYSTKIE SĄ PIĘKNE, oprócz Neli Furtado, czy tam Furty Nieładno, jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
trueblue Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 00:53 No właśnie, to jest bardzo ważny problem w świecie muzyki! Kto ładny a kto brzydki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.waw.pl 13.06.02, 10:08 Przecież nie musimy być cały czas poważni. Dlaczego nie możemy się czasem trochę powygłupiać? )) Poza tym tak się składa, że w świecie muzyki są wykonawcy, którzy egzystują niemal wyłącznie dzięki walorom zewnętrznym, bo o graniu czy śpiewaniu nie mają pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kracho Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 212.33.90.* 13.06.02, 11:40 Michał Wiśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 14:05 Bez wątpienia uroda jest mniej ważna niz głos,interpretacja i charyzma artysty. Ideałem jest połączenie wszystkiego w jednym, więc kryteria te spełnia tylko Kora Jackowska. Cóż tu dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 14:49 Ania Mamczur i tyle. Juz o tym pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 28.08.02, 21:11 Gość portalu: k. napisał(a): > Bez wątpienia uroda jest mniej ważna niz głos,interpretacja i charyzma artysty. > > Ideałem jest połączenie wszystkiego w jednym, więc kryteria te spełnia tylko > Kora Jackowska. Cóż tu dodać. Absolutna prawda. To najpiękniejsza kobieta na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
defunct Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 13.06.02, 15:02 1. Kim Gordon (Sonic Youth) 2. Courtney Love (Hole) 3. Kim Deal (ex-Pixies) I R defunct Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! 24.06.02, 12:43 ZDZISŁAWA SOŚNICKA hyhyhy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: *.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 13:07 Alizee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: NAJPIĘKNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 28.06.02, 14:04 Najlepsza to jest ta....ta stara....no....Prońko. Mniammm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarek Re: NAJPIE˛KNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 62.233.167.* 28.06.02, 14:43 Co ty zdisiu pierdolisz! Najpiekniejszy jest Meat Loaf!! Gos´c´ portalu: zdzisiu napisa?(a): > Najlepsza to jest ta....ta stara....no....Pron´ko. Mniammm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: NAJPIE˛KNIEJSZA WOKALISTKA !!! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 28.06.02, 14:59 Ja mimo wszystko rozgladam sie za kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś