vandoren 19.12.04, 21:33 kto lubi? jesli nie to dlaczego? ja bardzo lubie jego płytę "moodswing", a i ostatnia "elastic" tez jest niczego sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pharoah Re: Joshua Redman 01.04.05, 21:28 ja lubie.polecam tez nagrania dewey redmana-to jego ojciec-w roznych konfiguracjach:old&new dreams,ornette coleman oraz z wlasnym kwartetem.o ile mi wiadomo tatus i syn nagrali cos razem ,ale nie dotarlem jeszcze do tej plyty... Odpowiedz Link Zgłoś
vandoren Re: Joshua Redman 03.04.05, 20:14 z tego co wiem j.redman udziela sie tez w trio pn yaya3 obrócz niego graja Sam Yahel (klawisze) i Brian (bębny) Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Joshua Redman 30.05.05, 13:37 czytalem ostatnio,ze josh zaatakowal podwojnym longplayem-na jednej z plyt zmierzyl sie z muzyka ornette colemana.i jeszcze sie odgraza ,ze na nastepnej wezmie sie za coltrane'a.cholera...slyszeliscie to juz? Odpowiedz Link Zgłoś
pablo303 Re: Joshua Redman - Momentum 21.07.05, 18:06 Ostania płyta studyjna Momentum jest powalająca,szczerze polecam, usłyszycie na niej Flea z Red Hot Chili Peppers - całkiem dobrze sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś