sharkpl1 23.12.04, 13:41 Hej no to przyszła ta wiekopomna chwila, by życzyć wszystkim Fanom i Fankom po raz pierwszy na tym forum Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego 2005 Roku, aby był owocny w nagrania PSB Trzymajcie się cieplutko wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.wojak przyłączam się! 23.12.04, 14:29 Dzięki i nawzajem. Przyłączam się do życzeń dla Fanów- forumowiczów! Oby następny rok był dobry dla PSB i dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: przyłączam się! 23.12.04, 16:36 Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim !!! Aby nadchodzący 2005 rok był nie gorszy jak ten mijający a choć ciut lepszy, obfitszy i spokojniejszy. Trzymajcie się ciepło..no i mam nadzieję,że zastęp fanów będzie się zwiększał! Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf zyczenia 23.12.04, 19:03 chcialbym zyczyc wszystkim zdrowia, duzo radosci z kazdego dnia. chcialbym abysmy wszyscy dostali od chlopcow prezent w postaci wystepu na zywo w polsce. zycze wam sukcesow i radosci. mam nadzieje, ze to forum bedzie rosnac powoli, a my bedziemy mogli sie dzielic nie tylko informacjami o chlopcach ale rowniez naszymi )) no dobrze. byly zyczenia to teraz trzeba cos nastawic. moze: it doesn't often snow at christmas? pozdrawiam, rafi.raf Odpowiedz Link Zgłoś
j.wojak ponownie prośba 27.12.04, 09:32 rafi.raf napisał: > > no dobrze. byly zyczenia to teraz trzeba cos nastawic. moze: it doesn't often snow at christmas? > Mógłbyś przesłac mi to jako mp3? Balshoy proponował przez gg, bo coś mu szwankowało z pocztą, ale na gg jestem dostępny sporadycznie (tylko w pracy mam stałe łącze), więc może Tobie się uda przez e-mail? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: ponownie prośba 27.12.04, 23:49 jutro przesle. musze ja sciagnac z drugigo konca warszawy )) Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: ponownie prośba 28.12.04, 12:14 juz mozesz sprawdzic skrzynke pocztowa) Odpowiedz Link Zgłoś