Dodaj do ulubionych

Na jakie płyty czekacie????

IP: 213.77.25.* 03.01.05, 14:10
Bo ja na francez de mjute - marsa wolty, lulabis to paralajz - qotsa i jeszcze pewnie jakieś, o których dowiem się w pażdzierniku hehesmilesmile
Obserwuj wątek
    • Gość: mukki Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:30

Na Raise, Raise II, ale chyba przyjdzie poczekać cały rok ;-/
      • Gość: killer queen Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.toya.net.pl 03.01.05, 19:57
        QOTSA, Coldplay, Telepopmusik
    • Gość: sunny Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 03.01.05, 20:38
      Tori Amos "Beekeeper"
      Ani di Franco "Knuckle down"

Znacie może terminy premier?
    • ari Głównie na Audioslave i Oasis 03.01.05, 20:56
      trochę na 2. płytę Franz Ferdinand, w perspektywie na nowe Blur. A w jeszcze
      dalszej ciekawym co wymyśli Metallica, nawet jeśli St. Anger to nie był
      najlepszy pomysł.
      • humbak Re: Głównie na Audioslave i Oasis 03.01.05, 21:51
        Uuuuu... a kiedy Audioslave? Mam nadzieję że chopcy się lepiej dopasują... bo ja ciągle mam wrażenie, że nie srartują w różnych momentachsmile
        A tak wogóle to ciekawi mnie QOTSA, Marsvolta i hehe, The Darkness. Coś tam jeszcze było.. ale nie pamiętam.
        • humbak Re: Głównie na Audioslave i Oasis 03.01.05, 21:53
          Chiba Paradise Lost.
        • ari Re: Głównie na Audioslave i Oasis 04.01.05, 15:45
          > Uuuuu... a kiedy Audioslave?

W jednym z ostatnich Teraz Rocków było info że juz popindalaja w studio. Płyta
          chyba jeszcze w 2005 r.
    • Gość: Greg Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.05, 21:44
      Na druga plyte Eweliny Flinty i jej zespolu. Ma wyjsc na wiosne!
    • Gość: As Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.vline.pl 03.01.05, 21:51
      Kult, Voivod, Mars Volta. No i Tool mógłby coś nagrać. Nie to żebym za nimi
      jakoś specjalnie tęsknił, ale chyba panowie za długo leniuchują smile
      • humbak Re: Na jakie płyty czekacie???? 03.01.05, 21:54
        Tool ostatnio się nie spieszysmile A przy okazji... drugie Meritum w wakacje podobnosmile
        • Gość: ksenia Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:37
          Tool się raczej nigdy nie spieszył i chwała im za to, co nie oznacza, że nie
          czekam wink
          Czekam też na nowy Slayer, QOTSA i nowego Barry'ego Adamsona smile
    • Gość: Leatherface Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:54
      Queens Of The Stone Age, Mars Volta, Audioslave, solowy Roman Kostrzewski, no i
      nowy Slayer by się przydał... W sumie jeszcze Judas Priest z Halfordem, ale
      rewelacji się nie spodziewam - Owens był OK, to reszta grała kiepską muzykę...
    • dreaded88 Re: Na jakie płyty czekacie???? 04.01.05, 00:02
      Na Mars Volta - jak wszyscy chyba. Nile budują w pocie czoła kolejną soniczną
      piramidę. Mam nadzieję na coś z Norwegii - Solefald, Ulver (no, ci wydzadzą
      pewnie z 5 różnych produkcji); może Sakis zechce odpocząć od Zgniłka i pojawi
      się kolejna płyta Thou Art Lord. Z Polski - Armia.
      • Gość: Leatherface Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:21
        A jesli o takich klimatach mówimy to przydałby się nowy Dodheimsgard czy też
        DHG (czas najwyzszy!), Mayhem z Atillą na wokalu, Satyricon, Manes; z Grecji -
        jak wyżej, czyli Thou Art Lord, moze jeszcze pełnoczasowy album Ravencult
        (drugie demo było fenomenalne!). Od nas... Chyba split Wichmaster/Azarath
        wreszcie, nowa Neuma, Throneum, Damnable; może jeszcze Behemoth - z ciekawości,
        z kogo tym razem zerżną wink
    • Gość: mała Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:30
      Na nową płytę Nine Inch Nails, podobno WRESZCIE ma być.
    • Gość: cube Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.chello.pl 04.01.05, 16:48
      - The Mars Volta (jak wszyscysmile)
      - RHCP
      - QOTSA (też jak wszyscysmile)
      - The Strokes (daję im ostanią szansę)
      - Blur
      - no i oczywiście Radiohead
      - oraz kilka innych
      • Gość: gomez Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:43
        Czekam głównie na nowe Doves ,Nine Black Alps,The Kaiser Chiefs i Babyshambles
    • Gość: ja Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.chello.pl 04.01.05, 18:56
      qotsa, depeche mode, mars volta, kult
      • Gość: ja Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.chello.pl 04.01.05, 18:57
        i franz ferdinand
        • volga_jasnowidzaca Re: Na jakie płyty czekacie???? 04.01.05, 20:08
          Depeche Mode - tak, tak! Właśnie powinni wchodzic do studia - takie były
          zapowiedzi1 Jestem szalenie ciekawa jak wypadnie płyta w 3/4 Gora i 1/4 Gahan
          (tekstowo i chyba muzycznie), zwłaszcza że producent taki tez ze środka -
          produkował i Underworld i U2.

I oczywiście Placebo! Powinni wyrobić sie do końca 2005!

Tori Amos takoż jest wyczekiwana.

Franz Ferdinand mnie jakoś kompletnie nie rusza.
          • ohlamour DEPECHE MODE! 04.01.05, 20:42
            Tak! Ja też chcę, żeby już coś nagrali! Uwielbiam ich granie, zwłaszcza gitarę
            gahana i śpiew Wildera ale Wildera tylko z ostatniej płyty, bo te stare są za
            bardzo arhaiczne.
            • volga_jasnowidzaca Re: DEPECHE MODE! 05.01.05, 18:55
              Tak! Ja też chcę, żeby już coś nagrali! Uwielbiam ich granie, zwłaszcza gitarę
              > gahana i śpiew Wildera ale Wildera tylko z ostatniej płyty, bo te stare są za
              > bardzo arhaiczne.

To żart, prawda?
              • melomanka_intelektualistka Re: DEPECHE MODE! 05.01.05, 19:27
                No co? Gahan grał przecież na płycie i śpiewał w zespole Wildera Recoil! I
                nawet duet z Diamandą Galas tam był, ona nagrywała z kimś z Led Zeppelin, ale
                nie pamiętam na czym grał. Bużliwe te dzieje muzyków DM. Polecam!
                • ohlamour dlaczego żart 05.01.05, 21:00
                  Dlaczego żart? Czy w oczekiwaniu na nowe nagrania Depeche Mode morzna dostrzec
                  cokolwiek zabawnego? Po prostu ich uwielbiam, a remixy są cudowne!
                  • koszatniczka Re: dlaczego żart 06.01.05, 15:43
                    ohlamour napisała:

> Dlaczego żart? Czy w oczekiwaniu na nowe nagrania Depeche Mode morzna
                    dostrzec cokolwiek zabawnego? Po prostu ich uwielbiam, a remixy są cudowne!

Voldze chodzilo jak sadze o udzial Wildera na Exciterze, który był zerowy, bo
                    niestety niestety ten Pan tam juz nie gra....a propos remiksów to spuszcze na
                    to zaslone milczenia, gdyz jest tam kilka kawalkow zenujacych poprostu. Ja
                    rowniez czekam na plyte DM, jak na zadna inna w tym roku, moze za wyjatkiem
                    Placebo, których uwielbiam

pozdrowienia
                • Gość: nikka007 ktoś sobie jaja robi i to głupie IP: *.bphpbk.pl 07.01.05, 09:56
                  Gahan nigdy nie nagrał nic z Recoil. Owszem, Diamanda Galas śpiewała u Wildera.
                  Głupie żarty, a nikt nie reaguje...
                  • ohlamour A co to jest to Recoil? 08.01.05, 09:11
                    • volga_jasnowidzaca Re: A co to jest to Recoil? 08.01.05, 16:10
                      Po płycie SOFAD Wilder opuścił zespół i założył własny projekt o nazwie Recoil.
                      Oczywiście że Gahan nie grał na żandnej płycie Recoil. A Wilder tez po SOFAD
                      nie przyłozył nic do muzyki DM, dlatego też płyty tak dobrej jak Songs ja sie
                      nie spodziewam. Niech chociaz będzie na poziomie Ultra, to juz byłby sukces. Bo
                      drugiego Excitera raczej bym nie chciała. Pozyjemy, zobaczymy.
                      Co do rozpadu DM, to nie były plotki, lecz realne zagrożenie. Gahan chciał miec
                      udział w tworzeniu płyty, a Gore nie chciał się zgodzic. Jakoś jednak doszli do
                      porozumiemia.
                      • Gość: volga_jasnowidzaca Re: A co to jest to Recoil? IP: 62.111.156.* 08.01.05, 16:53
                        Rozpędziłam się, gwoli ścisłosci, nie załozył ale muzycznie skoncentrował sie
                        wyłącznie na Recoil. Bo załozył Recoil w 1986 roku.
                    • Gość: fantomasz Re: A co to jest to Recoil? IP: *.dyn.optonline.net 16.05.05, 04:07
                      <<A co to jest to Recoil

solowy projekt Alana Wildera bylego czlonka depeche mode

albumy

1+2 (1986)
                      hydrology (1988)
                      bloodline (1992)
                      unsound methods (1997)
                      liquid (2000)

• jersey.girl Re: Na jakie płyty czekacie???? 06.01.05, 01:50
            Depeche Mode ostatnio sa regularni, nowa plytka co 4 lata, wiec wlasnie wypada
            2005 rok. Strasznie jestem ciekawa, bo z ostatnich Ultra mi sie b. podobala, a z
            Exciter niestety tylko "Dream On". Licze, ze Martin bardziej sie postara chociaz
            nie ludze sie, ze bedzie to cos na miare SoFaD (notabene, "Devotional" na DVD to
            jest cudo!). Dobrze, ze plotki o rozpadzie (wlasnie z powodu ambicji Dave'a)
            okazaly sie nieprawdziwe.

Na Coldplay tez czekam, a jeszcze bardziej na koncert.
            • Gość: IY Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 02:32
              A kiedy Coldplay gra w Polsce?
              Co do typów : Coldplay i System of a Down.
              • jersey.girl Re: Na jakie płyty czekacie???? 07.01.05, 03:47
                No wlasnie nie gra, wiec chyba sobie poczekamy... W USA gra w marcu w
                Kalifornii, to tez mi nie po drodze...
    • roar Re: Na jakie płyty czekacie???? 05.01.05, 17:56
      Na jakieś dobre.

A co do Francesa, to moja szklana kula mi mówi, że to może być spore rozczarowanie... sad
      • Gość: Toomasz Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.net26.pl / *.net26.pl 05.01.05, 19:17
        Ciągle czekam na AC/DC... i się doczekać nie mogęsmile
        A poza tym:
        - KSU
        - The Darkness
        - Judas Priest
        No i oczywiście liczę że pojawią się jacyś niesamowici debiutanci
      • Gość: daschunde no co ty!! to niemożliwe!! IP: 213.77.25.* 06.01.05, 09:31
    • Gość: Sławek Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.rutki.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 21:08
      Pozdrawiam~ Sławek
      Zapraszam na moją stronę-saweczek.republika.pl
      • ramm.stein Re: Na jakie płyty czekacie???? 06.01.05, 10:04
        Rammstein "Reise, Reise II"
        Nowa Kate Bush
        Nowy Depeche Mode
        no i skoro reaktywował się Dead Can Dance, to i jakąś płytkę by może nagrali?
        • joleene Re: Na jakie płyty czekacie???? 06.01.05, 10:58
          Fiona Apple "Extraordinary Machine" - może w końcy sony zdecyduje się to wydać,
          podobno na początku marca.

i White Stripes
          • Gość: suchar Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:55
            ja czekam na debiutancką płytę Milczenia Owiec, ma wyjść na wiosnę
            • pikpok0 Re: Na jakie płyty czekacie???? 06.01.05, 22:49
              Ja czekam na nową płytę zespołu COMA
    • Gość: bonscott Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 02:45
      Na nową płytę AC/DC..teoretycznie miała być pod koniec 2004 a tu ani widu ani
      słychuuncertain
    • dziewczyna_mickiewicza Re: Na jakie płyty czekacie???? 07.01.05, 11:18
      ani di franco, coldplay (chyba juz niedlugo?), ryan adams (podobno kwiecien),
      tori amos... tak z grubsza to by bylo na tylesmile
      • Gość: boski Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: 217.97.135.* 07.01.05, 12:48
        Silhouette Brown - Silhouette Brown: na liście płac same asy - Dego z 4 hero,
        Kaidi Tatham aka Agent K, miss Bembe Segue i Deborah Jordan. W zapowiedziach
        album klasyfikowany jako bruk soul...

Z tych samych klimatów nowy Domu - The Return Of The Rogue. Gdzies w sieci
        przeczytałem zabawne zdanie na temat Dominica Stantona, którego autor
        stwierdził, że nie wiadomo, skąd wynika aktywność Domu w kreowaniu nowych
        dźwieków, ale najprawdopodobniej facet kładzie sie spać, a rano znajduje pod
        poduszką nowy kawałeksmile
    • Gość: Szymenski jest dobrze:Coldplay,Kombajn,Myslovitz,Radiohead IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:42
      dzięki nim 2005 będzie o niebo lepszy od poprzedniego(na 99%).Z wyborem płyty
      roku też pewnie będe miał problemy,z czego oczywiście sie ogromnie
      cieszesmile.Tylko niewiem gdzie ja znajde kasiore na to wszystko,może jakieś
      święta będą mi przychylnewinkOby.
      Ps.Colpdplay wydaja płyte w marcu, a kombajn DZKPW 17 stycznia,ale to pewnie
      każdy wie.
      • ihopeyouwilllikeme Re: jest dobrze:Coldplay,Kombajn,Myslovitz,Radioh 07.01.05, 13:24
        Jakoś mnie mało grzeje ten 2005. Najbardziej czekam na Tori Amos, resztę
        przyjmuję jakoś bez emocji... Może Franz Ferdinand przebiją debiut ? Może
        Coldplay nagrają coś choćby na miarę debiutu ? Może Radiohead... ale ogólnie na
        premiery ubiegłoroczne ( i nie chodzi mi tu tylko o U2 ) czekałem z o wiele
        większą niecierpliwością. Choć oczywiście liczę też na jakieś killerskie
        debiuty.
    • mechanikk Re: Na jakie płyty czekacie???? 07.01.05, 13:25
      hood, mercury rev, coldplay, elbow (kwiecień podobno, hurrraaaa!!!)
      ścianka mogłaby coś nagrać
      • soulbrother Re: Na jakie płyty czekacie???? soul-hip-hop 08.01.05, 00:26
        D`angelo,
        Mariah Carey - Emancipation of Mimi
        Me`shell Ndegeocello (15 luty),
        Common - Be, (podbno rewelacja)
        Lauryn Hill,(juz niedługo minie 7 lat od wydania miseducation)
        Erykah Badu (epka zrobiła mi smaczka)
        India Arie - dawno nic nie wydała
        Kiedys był sobie Bilal - tez podobno jest w studio
    • Gość: daktahu Na Amona Tobina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 17:05
      Zwiastun jest nie odniega od dotychczasowych dokonań, ale widać że idzie do
      przpdu i nie spoczywa na laurach....
      downloads.ninjatune.net/lighthouse.mp3
      miłego odsłuchaniasmile
    • Gość: daktahu Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 01:18
      I nikt juz nie czeka???
      Żeby od razu nie mówić, że na nicsmile
      Naprawde nikt?? smile
      L.................
    • Gość: fallen Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:32
      the 69 eyes - devils
    • Gość: Lecho Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: *.teleton.pl 12.01.05, 14:54
      Na nową płytę reaktywowanych w starym, najlepszym składzie the Pogues, na kilku
      wykonawców wymienionych powyżej przez poprzedników no i na moją...
    • boleyn Re: Na jakie płyty czekacie???? 12.01.05, 18:06
      Paradise Lost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NIN
    • Gość: pcp Re: Na jakie płyty czekacie???? IP: 10.10.63.* 13.01.05, 01:41
      Na tanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    • nesihonsu Re: Na jakie płyty czekacie???? 13.01.05, 09:53
      styczeń:Feeder - Pushing the senses (mam już zamówioną w amazonie edycję z DVD)
      luty: Doves - Some Cities
      marzec: oficjalny debiut Tempercalm EP "So Ventura
    • pp-tryk Re: Na jakie płyty czekacie???? 13.01.05, 12:16
      Na Jamiroquai!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka