Dodaj do ulubionych

support U2

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 13:18
Hej! czy ktoś może orientuje się czy jako support U2 w Chorzowie będzie Kings
of leon. Będą z nimi w Stanach ale nie wiem czy w Europie, w Polsce? Dzieki
za info
Obserwuj wątek
    • Gość: thierry Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:53
      Nie będzie żadnego KIngs Of Leon. Najprawdopodobniej będzie jakiś polski szajs.
    • Gość: poinformowana Re: support U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:58
      z pewnego źrodła wiem, że u polskiego organizatora koncertu lobbują na rzecz
      supportowania U2 managerowie zespołu Virgin (to ten gdzie śpiewa Doda-
      Elektroda big_grin ) i Mandaryny, ogromną chęć występu przed U2 wyraziły podobno
      także Patrycja Markowska, Bajm i Budka Suflera...
      • Gość: liza Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:15
        mam nadzieje,ze to zart!!! Patrycja Markowska miala tez supportowac Dave'a
        Gahana,ale sie wystraszyla 8) i cale szczescie,wrrr....
      • Gość: bono-man Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:32
        bullshit tongue_out Przecież U2 jeździ z wybranym przez siebie supportem, w stanach
        przecież jak już ktoś powiedział będzie przed nimi zawsze tylko jeden zespół.
        Tak samo (albo podobnie) będzie w Europie. Wyluzujcie wink
    • Gość: Lecho Re: support U2 IP: *.teleton.pl 31.01.05, 14:19
      Jeśli polski band to tylko tylko jakiś słabszy od U2, bo to chyba nie wypada,
      żeby ktoś lepszy grał przed gośćmi, prawda ?
      • Gość: Belfast Child Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:20
        a moze Myslovitz by tak zagrali...
        • durango_bm Re: support U2 31.01.05, 14:49
          też o tym myślałam! Myslovitz...albo IRA(super prezentują się na żywo) i chyba
          na tym kończy sę zestaw zespołów godnych supportowania wielkiego U2...hehehe,
          no może jeszcze negatyw.
          • Gość: Lecho Re: support U2 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 18:40
            Zdecydowanie popieram, poza wymienionymi kapelami reszta byłaby lepsza niż U2
            więc odpadają w przebiegach.c.b.d.u.
            • ihopeyouwilllikeme Re: support U2 01.02.05, 11:04
              > Zdecydowanie popieram, poza wymienionymi kapelami reszta byłaby lepsza niż U2
              > więc odpadają w przebiegach.c.b.d.u.

Kompleksy ?

Stawiam na Rozynka, ew. jakiś Lady Pank albo Perfect. Ale generalnie jestem
              przeciw polskim supportom. Chciałbym jakąś gwiazdę...
              • ilhan Re: support U2 01.02.05, 11:56
                Słyszałem gdzieś o The Thrills lub Snow Patrol?
                • Gość: realista Re: support U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:08
                  wszyscy Polacy powinni zbojkotować zagraniczne kapele i chodzić tylko na
                  koncerty polskich wspaniałych Artystów!! Cudze chwalicie swego nie znacie, a
                  polski rock jest najlepszy!!!!
    • Gość: olo Re: support U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:19
      zadnych polskich smieci sobie nie zycze daje 200zl za bilet i wymagam.
      no chyba ze apteka,to moga a reszta na wódstock do glupka w okularach.
      olo na rowerze.
      • Gość: killer queen Re: support U2 IP: *.toya.net.pl 01.02.05, 14:18
        Myślę, że będzie to Myslovitz lub Wilki. Ewentualnie Pudelsi, chociaż oni już
        grali przed R.E.M.
        • Gość: new Re: support U2 IP: *.chello.pl 02.02.05, 00:09
          zagra ich troje z towarzyszeniem dwóch lampartów które zeżrą łeb michałowi
          wiśniewskiemu.

swoją drogą gdyby dałoby sie zrobić taki performance z lampartami bądź rekinem
          ludojadem to jestem za tym żeby U2 supportował cały wielki polski światek
          artystyczny
          • majkau2 Re: support U2 02.02.05, 09:13
            SNOW PATROL??!! graja jako support u2, ale nie w Polsce, to bylby iorgazm
            akustyczny uslsyzec ich na zywo. jeszcze przed u2
    • Gość: Nickt_z_nickąd Re: support U2 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 12:55
      Wiem z dobrze pionformowanego źródła, że mają być dwa supporty. Najpierw
      atmosferę podgrzeją Skaldowie a następnie do orgazmu doprowadzi publiczność
      Jerzy Połomski utworem "Cała sala śpiewa." Tak więc U2 nie ma po co w ogóle
      wychodzić na scenę. Życzę miłych wrażeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka