Gość: Agnieszka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 13:18 Hej! czy ktoś może orientuje się czy jako support U2 w Chorzowie będzie Kings of leon. Będą z nimi w Stanach ale nie wiem czy w Europie, w Polsce? Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thierry Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:53 Nie będzie żadnego KIngs Of Leon. Najprawdopodobniej będzie jakiś polski szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: support U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:58 z pewnego źrodła wiem, że u polskiego organizatora koncertu lobbują na rzecz supportowania U2 managerowie zespołu Virgin (to ten gdzie śpiewa Doda- Elektroda ) i Mandaryny, ogromną chęć występu przed U2 wyraziły podobno także Patrycja Markowska, Bajm i Budka Suflera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:15 mam nadzieje,ze to zart!!! Patrycja Markowska miala tez supportowac Dave'a Gahana,ale sie wystraszyla 8) i cale szczescie,wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:32 bullshit Przecież U2 jeździ z wybranym przez siebie supportem, w stanach przecież jak już ktoś powiedział będzie przed nimi zawsze tylko jeden zespół. Tak samo (albo podobnie) będzie w Europie. Wyluzujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: support U2 IP: *.teleton.pl 31.01.05, 14:19 Jeśli polski band to tylko tylko jakiś słabszy od U2, bo to chyba nie wypada, żeby ktoś lepszy grał przed gośćmi, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfast Child Re: support U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:20 a moze Myslovitz by tak zagrali... Odpowiedz Link Zgłoś
durango_bm Re: support U2 31.01.05, 14:49 też o tym myślałam! Myslovitz...albo IRA(super prezentują się na żywo) i chyba na tym kończy sę zestaw zespołów godnych supportowania wielkiego U2...hehehe, no może jeszcze negatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: support U2 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 18:40 Zdecydowanie popieram, poza wymienionymi kapelami reszta byłaby lepsza niż U2 więc odpadają w przebiegach.c.b.d.u. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: support U2 01.02.05, 11:04 > Zdecydowanie popieram, poza wymienionymi kapelami reszta byłaby lepsza niż U2 > więc odpadają w przebiegach.c.b.d.u. Kompleksy ? Stawiam na Rozynka, ew. jakiś Lady Pank albo Perfect. Ale generalnie jestem przeciw polskim supportom. Chciałbym jakąś gwiazdę... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: support U2 01.02.05, 11:56 Słyszałem gdzieś o The Thrills lub Snow Patrol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: support U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:08 wszyscy Polacy powinni zbojkotować zagraniczne kapele i chodzić tylko na koncerty polskich wspaniałych Artystów!! Cudze chwalicie swego nie znacie, a polski rock jest najlepszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: support U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:19 zadnych polskich smieci sobie nie zycze daje 200zl za bilet i wymagam. no chyba ze apteka,to moga a reszta na wódstock do glupka w okularach. olo na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer queen Re: support U2 IP: *.toya.net.pl 01.02.05, 14:18 Myślę, że będzie to Myslovitz lub Wilki. Ewentualnie Pudelsi, chociaż oni już grali przed R.E.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: support U2 IP: *.chello.pl 02.02.05, 00:09 zagra ich troje z towarzyszeniem dwóch lampartów które zeżrą łeb michałowi wiśniewskiemu. swoją drogą gdyby dałoby sie zrobić taki performance z lampartami bądź rekinem ludojadem to jestem za tym żeby U2 supportował cały wielki polski światek artystyczny Odpowiedz Link Zgłoś
majkau2 Re: support U2 02.02.05, 09:13 SNOW PATROL??!! graja jako support u2, ale nie w Polsce, to bylby iorgazm akustyczny uslsyzec ich na zywo. jeszcze przed u2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nickt_z_nickąd Re: support U2 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 12:55 Wiem z dobrze pionformowanego źródła, że mają być dwa supporty. Najpierw atmosferę podgrzeją Skaldowie a następnie do orgazmu doprowadzi publiczność Jerzy Połomski utworem "Cała sala śpiewa." Tak więc U2 nie ma po co w ogóle wychodzić na scenę. Życzę miłych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś