Gość: V.C. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 09:54 Według mnie najlepszy teledysk maja to : " They're not gonna get us " ( " Nas nie dogoniat " ) - TATU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Teledysk miesiąca IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 13:57 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Według mnie najlepszy teledysk maja to : > > " They're not gonna get us " ( " Nas nie dogoniat " ) - TATU Bardzo dobry. Widać na nim, że oddalamy się od Rosji coraz bardziej. Na niekorzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Tomka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 20:21 Gość portalu: tomek napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Według mnie najlepszy teledysk maja to : > > > > " They're not gonna get us " ( " Nas nie dogoniat " ) - TATU > > Bardzo dobry. Widać na nim, że oddalamy się od Rosji coraz bardziej. Na > niekorzyść. Wiesz coś wiecej nt. Tatu . Znasz może jakieś linki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: do v.c. IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 22:48 ich oficjalna strona www.taty.ru przez "y" bo to po rusku "U" jest tam też wersja angielska dla osób, które nie załapały sie na najlepszy system i nie łyknęły cyrylicy aha - można tam obejżeć ich videoklipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Tomka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 20:26 Gość portalu: tomek napisał(a): > ich oficjalna strona > www.taty.ru > przez "y" bo to po rusku "U" > jest tam też wersja angielska dla osób, które nie załapały sie na najlepszy > system i nie łyknęły cyrylicy > aha - można tam obejżeć ich videoklipy Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik_rowerowy Re: do Tomka 11.06.02, 15:30 cool kids of death "uważaj!" całkiem niezłe video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Teledysk miesiąca IP: *.dwi.uw.edu.pl 11.06.02, 16:33 z Taty zapoznalem sie na sobotniej imprezie bardzo ciekawe dziewczatka )) dla poczatkujacych polecam tez otpietyje moszenniki i ich album LIEPKIJE RUKI :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś