rafi.raf 10.02.05, 21:10 jakie sa waszym zdaniem najlepsze piosenki PSB przygotowane, zremixowane, napisane przez PSB? moje typy: - In private dla Dusty Springfield - Hello Spaceboy dla Davida B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balshoy Re: PSB dla innych artystow 10.02.05, 21:57 occupy your mind - dla Dusty jak wiecie zrobione, ale żeby to zaśpiewał CHRIS! mogliby tak odświeżyć ten kawałek... i'm not scared - choć wersja z Introspective jest dla mnie ciekawsza niż Patsy Kensit; the patience of a saint z Electronic; so sorry a said - piękna... SPACEBOY -Bowiego ,jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: PSB dla innych artystow 11.02.05, 11:19 Losing My Mind dla Lizy - wole jej wersje I'm Not Scared dla Patsy - obie wersje ok Mein Teil - remixy dla Rammstein, adziaaa! odlot Disappointed - wspolnie z Electronic Nothing Has Been Proved / So Sorry I Said - remis, obie bardzo lubie w wykonaniu Neila Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: PSB dla innych artystow 11.02.05, 11:55 Mnie podobają się: MEIN TEILE rządzą na całej linii! ) - fajnie by było, gdyby Rammstein nagrali kiedyś piosenkę wspólnie z PSB - yihaa! teraz już wiem, że pięknie by pasowali do siebie SO SORRY I SAID ładnie wyszło podczas Performance HELLO SPACEBOY genialnie brzmi (chociaż nie znam oryginału, więc tak do końca trudno powiedzieć) DISAPPOINTED Odpowiedz Link Zgłoś