Gość: ministrant IP: *.udn.pl 14.02.05, 18:13 powiedzcie mi czy spiewanie religijnych piosenek po pijanemu jest grzechem?? prosze o szczera i szybka odpowiedz!! slucham wlasnie boskiej muzyki i jestem nawalony i niewiem co robic!! help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: religijny problem... 14.02.05, 18:22 Jeśli tak, to połowa Polaków pójdzie pewnie do piekła ( Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: religijny problem... 14.02.05, 18:27 Religijnych boskich piosenek sluchasz, powiadasz? Jesli sa jak piszesz boskie to silą slowa pochodzą od boga, tak jak i rowniez alkohol pochodzic powinien od niego. Chyba ze sie uprzemy ze stworzyl go diabel - wtedy mozesz miec klopoty. Ale przeciez z drugiej strony wszsytko stworzyl bog, nieprawdaz? Taka pokrecona ta Wasza religia, ze trudno cos tu jednoznacznie pojac i stwierdzic . ja bym tam odrzekl: sluchaj na zdrowie i boska chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: religijny problem... 14.02.05, 18:30 tego nie wiem, za to wiem, ze np. spiewanie "Vater unser" na plycie "Noiz" przez niejakiego Xaviera Naidoo nim jest. Jesli zalozymy, ze Pan Bog ma dobry gust... Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik44 Re: religijny problem... 14.02.05, 19:35 to ty ubogi duchowo jestes, skoro nie znasz innych...)) Odpowiedz Link Zgłoś