Gość: szarlotka IP: *.ghnet.pl 17.02.05, 18:35 Czy jest tu ktoś kto zna/słucha/lubi Gary'ego Numana?Ja się właśnie powoli zapadam w Exile i ciężko mi się będzie wydostać z tej płyty.genialna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.a.r.e.k Re: gary numan 18.02.05, 18:50 słuchałem gary'ego numana w latach 80 , zupełnie o nim zapomniałem. On coś jeszcze nagrywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Public Re: gary numan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:41 Ja słucham Gary'ego i też mi sie bardzo podoba. Mam Exile, Pure, Warriors i Hybrid.Exile byl pierwszym albumem lecz Pure jest the best. Lecz Hybrid ma swietne jego remixy i swietny duet z Sulpherem (zespol powstal dzieki Numanowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: gary numan IP: *.chello.pl 02.03.05, 17:23 hmm, jeśli Exile jest genialna to co powiedzieć o Replicas czy Pleasure Principle?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgn Re: gary numan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:15 Pleasure Principle to rewelacyjna płyta; słuchając jej momentami trudno uwierzyć, że powstała ćwierć wieku temu... no i "Cars" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: gary numan IP: *.chello.pl 03.03.05, 21:35 To prawda. Zachowując wszelkie proporcje tamte nagrania Numana brzmią równie aktualnie jak większość nagrań Kraftwerk. Odpowiedz Link Zgłoś