Dodaj do ulubionych

J.Lopez-"Rebirth"..........?

IP: *.org 22.02.05, 17:36
Na dniach ukaże się nowy album Jennifer Lopez(już nie J.Lo-stąd tytuł
krążka "Rebirth").

Recenzja Newsweek'a:"Jennifer Lopez ma zamiar odpocząć od kina i na serio
zająć się muzyką.Niestety,z jej śpiewaniem jest ten sam problem co z jej
drewnianym aktorstwem.Płyta "Rebirth" nie jest ani lepsza,ani gorsza od
poprzednich.Piosenki tradycyjnie są świetnie napisane i znakomicie
wyprodukowane(autorem singlowego "Get Right" jest Usher).Ale Lopez lepiej je
tańczy niz śpiewa."
Prawdawink

Osobiście nie lubię jej jako osoby,uważam,że jest kompletnie pozbawiona głosu
i wrażliwości muzycznej,ale znaczna część piosenek jest spoko.Ale jak
wiemy,Jenny ani nie układa muzyki,ani nie pisze tekstów,ba,nawet nie śpiewa
we własnych piosenkach("Play" w wykonaniu Christiny Milian)...

Co sądzicie o Jennifer i kawałku "Get Right"(bo zapewne nikt nie ma jeszcze
jej nowego krążka)?
Obserwuj wątek
    • ihopeyouwilllikeme Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 23.02.05, 11:15
      > Co sądzicie o Jennifer i kawałku "Get Right"(bo zapewne nikt nie ma jeszcze
      > jej nowego krążka)?

Sądzę, że jest zajebisty.
      • haribo_goldbaren Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 23.02.05, 16:56
        Nie napisales tego na powaznie,prawda?
        • ihopeyouwilllikeme Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 24.02.05, 14:35
          > Nie napisales tego na powaznie,prawda?

Na poważnie. Najlepszy singiel Jennifer, i jeden z singli roku jak na razie.
          • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 24.02.05, 14:47
            Napisałem to jak najbardziej na poważnie.
            • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 24.02.05, 14:49
              sorry, nie ten czas i nie to miejsce wink
      • opelvectra Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 23.02.05, 17:09
        Offtopic - nie wiem dlaczego,ale juz od daaawna gdy widze Twojego nicka to
        odczytuje go "i hope you will KILL ME" smile) Nie jestem psychologiem i az boje sie
        dowiedziec co to moze oznaczacsmile)ach ta ludzka podswiadomosc wink

Co do Jennifer to nie wiedzialam, ze ktos za nia spiewal piosenki. Co mnie nawet
        szczegolnie jakos nie dziwi. Zawsze jednak dobrze czegos nowego dowiedziec sie
        na forumsmile
        • ihopeyouwilllikeme Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 24.02.05, 14:35
          > Offtopic - nie wiem dlaczego,ale juz od daaawna gdy widze Twojego nicka to
          > odczytuje go "i hope you will KILL ME" smile) Nie jestem psychologiem i az boje
          si
          > e
          > dowiedziec co to moze oznaczacsmile)ach ta ludzka podswiadomosc wink
          >

Pewnie mnie nie lubisz big_grinbig_grin
          • opelvectra Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 24.02.05, 15:19
            ihopeyouwilllikeme napisał:

> Pewnie mnie nie lubisz big_grinbig_grin
            Eeee, to na pewno nie to smile)
    • Gość: anka Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:49
      > nawet nie śpiewa
      > we własnych piosenkach("Play" w wykonaniu Christiny Milian)...

Serio? Skąd wiesz? To tak jam Mili Vanilismile?
      Poważnie pytam, mi jej głos we wszystkich piosenkach wydaje się identyczny i
      jest podobny do jej głosu "mówionego", myślałam, że to ona śpiewa.
      • Gość: Nicky Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.org 23.02.05, 21:53
        Gość portalu: anka napisał(a):

> > nawet nie śpiewa
        > > we własnych piosenkach("Play" w wykonaniu Christiny Milian)...
        >
        > Serio? Skąd wiesz? To tak jam Mili Vanilismile?
        > Poważnie pytam, mi jej głos we wszystkich piosenkach wydaje się identyczny i
        > jest podobny do jej głosu "mówionego", myślałam, że to ona śpiewa.

Naprawdę!To była dość głośna sprawa,mówiło się o tym,nawet w muzycznych
        gazetach o tym pisali.Kolejną piosenką,w której nie śpiewa Jennifer jest "I'm
        Real"-tę piosenkę śpiewa Ashanti.
        • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 23.02.05, 22:02
          Aktorka i piosenkarka z niej żadna, ale za to ma ładną pupę smile
          • Gość: Nicky Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.org 23.02.05, 22:10
            Spodziewałam się tej opinii od facetów smile
          • Gość: s. Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 23.02.05, 22:11
            Implanty pośladków, mój drogi smile
            • opelvectra Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 23.02.05, 22:59
              Gdzies kiedys czytalam, ze w Brazylii wsrod nastolatek jest ogromny szal na
              "poprawiania" sobie posladkow (wiekszy niz na piersi). Generalnie dziewczyna w
              prezencie urodzinowym w wieku juz kilkunastu lat zyczy sobie operacje.
              • Gość: Nicky Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.org 23.02.05, 23:06
                Też słyszałam,że Brazylia króluje na świecie w ilości przeprowadzanych operacji
                plastycznych,prześcignęła nawet USA.Ponoc większość Brazylijek ma sztuczy biust
                albo tyłeczek,nie tylko tez najzamożniejsze-operacje nie są tam bardzo drogie.
                • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 23.02.05, 23:16
                  Prawdopodobieństwo implantów w pośladkach JL wydaje mi się akurat niezbyt duże,
                  bo założyłbym się, że gdyby mogła, to raczej by je zmniejszyła wink
          • Gość: anka Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:36
            > ale za to ma ładną pupę smile

Pragnę wyprowadzić Cię z błędu smile. Dziewczyny, możemy się dowartościować:

www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image1.htm
            • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 23.02.05, 23:44
              Z jakiego błędu niby?
              • Gość: anka Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:51
                Takiego, że Lopez ma ładną pupę. Bo jeśli nadal tak twierdzisz to rotfl,
                chociaż każdy ma swój gustsmile.
                • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 24.02.05, 00:00
                  Ze zdjęcia, które zamieściłaś niewiele wynika, prócz tego, że JL dużą pupę. Jak
                  wcześniej wspomniałem niewykluczone, że ma na tym punkcie kompleks. Było to
                  odpowiedzią na zarzut posiadania implantów w pośladkach. Zarzut, który z uwagi
                  na powyższe wydaje się raczej bzdurny.

Co do urody to kwestia względna oczywiście. Osobiście nie trawię bioder poniżej
                  90cm i dla mnie pupa JL jest ładna. Rozumiem, że Ty dysponujesz mniejszą więc
                  wybacz jeśli nie pochwalę wink
                  • Gość: anka Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:10
                    > Rozumiem, że Ty dysponujesz mniejszą więc wybacz jeśli nie pochwalę wink

Jeśli chodzi o J. Lo, to na szczęście dysponuje znacznie mniejszą pupą niż ona
                    i bardzo się cieszę z tego powodu. Jeśli chodzi o 90 cm w biodrach to również
                    mam nieco mniej i też nad tym nie ubolewam. Mam kolegę, którego strasznie kręcą
                    grube tyłki i też podoba mu się pupa Lopez jak i również pupa Beyonce. Na
                    szczęście większość facetów których znam ma oczy i zgadzają się z tym, że te
                    panie są zbyt pulchne smile. Co innego Monica Bellucci, która też ma krągłości,
                    ale jest zgrabna.

> Co do urody to kwestia względna oczywiście. Osobiście nie trawię bioder
                    > poniżej 90cm

Jak ty na oko rozpoznajesz czy jest powyżej, czy poniżej 90 smile? Chyba, że
                    chodzi o istotne różnice, typu 85 a 100, to ja już wolę się nie dopytywać smile.
                    • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 24.02.05, 14:08
                      To chyba oczywiste, że granica 90cm jest umowna smile W końcu nie mam w oku
                      miarki, choć szczerze mówiąc rzadko się mylę.
                • opelvectra Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 24.02.05, 00:03
                  Jak juz tu wyszla gadka o pupie Marynismile), co prawda jestem kobieta, ale nie
                  widze nic zlego w tylku Lopez na tym zdjeciu, co by wyszlo, ze sie zgodze z
                  Jacentym. jednakze to forum Muzyka, wiec lepiej zakoncze ten wywod smile
                  • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 24.02.05, 00:05
                    Zaczynam żałować, że to forum takie, a nie inne wink
                    • opelvectra Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? 24.02.05, 00:09
                      Tym bardziej, ze bioder powyzej 90 cm do omowienia by sie jeszcze sporo znalazlo wink
                      • Gość: Jacenty Re: J.Lopez-"Rebirth"..........? IP: *.chello.pl 24.02.05, 00:12
                        Temat rzeka, możnaby rzec smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka