Dodaj do ulubionych

Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.02.05, 10:21
Od kwietnia w TVN wszystkie 110 odcinków!!! Hurrrraaaaaaa!
Obserwuj wątek
    • aasiek Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.05, 11:21
      No, fajnie, ale "Ostrego dyżuru" nie będzie w związku z tym sad
      • cze67 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.05, 12:08
        Phi.
        • aasiek Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.05, 16:23
          Co phi, co phi!!!?
      • jazzkam Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 15:50
        jak to? przecież dopiero zaczęli ostrodyżurować, znam mnóstwo moich rówieśników
        (liceum) którzy codziennie obcują z tym serialem.
        • cze67 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 17:35
          Jak zobaczą Przystanek to zapomną o Dyżurze...
          • aasiek Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 17:41
            Phi.
            • grimsrund Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 18:53
              Jak Aasiek zobaczy PRZYSTANEK... to też zapomni o ER. I phi-ować też zapomni smile
              • dziewczyna_mickiewicza Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 06:55
                no bo er to od drugiego sezonu ma tendencje spadkowa, jesli idzie o forme. a z
                alaska jest caly czas tak samo dobrzesmile
                • maff1 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 08:43
                  no własnie ..bo jej nie było w TV od ponad 10 lat
                  • mameluch Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 09:48
                    ale naprawde bedzie kolo 14-15 godziny?sad niedlugo konczy sie chyba drugi sezon
                    '6ft under', moze tam mogliby wrzucic? chociaz ponad stowa odcinkow to za duzo,
                    bo kolejne sezony '6fu' i 'Soprano' czekaja. wiec 'Alaska' bedzie codziennie? bo
                    niezbyt orientuje sie jak wyglada popoludniowka tefalenu, wiem tylko ze jak
                    widzialem jakas reanimacje przy obiedzie, to natychmiast przelaczalem na jakis
                    inny z moich szesciu kanalowwink
                    • aasiek Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 12:54
                      O rany, kogo Wy ze mnie robicie..? Ja też lubię "Przystanek...", ale lubie też
                      ER i choćby z ciekawości chciałabym sie dowiedziec, co scenarzyście wymyślili.
                      Tym bardziej, że Polsat zakończył prezentację materiału medycznego w tym samym
                      momencie, w którym zamierza to zrobić TVN. I potem co? Trzy lata na następne
                      serie mam czekać?
                      Mame: reanimacja przy obiedzie to sama przyjemność wink Ale może piszę tak
                      dlatego, że w Białym mamy czarno - biały telewizor wink))
                      • dziewczyna_mickiewicza Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 09:22
                        > reanimacja przy obiedzie to sama przyjemność wink
                        zgadzam sie wcalej rozciagloscismile)))
                        • jack9 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 12:21
                          110 odcinków - codziennie jeden
                          własnie zaczałem liczyć ile to kaset video
                          • cze67 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 12:46
                            Na 240 wchodzi cztery, pięć odcinków...
                            • martolka Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 13:59
                              > Na 240 wchodzi cztery, pięć odcinków...

no może nawet 7-8. Mam 2 pierwsze sezony Ally McBeal na pieciu kasetach, to
                              mniej więcej tak wychodzi.
                              • grimsrund Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 23:12
                                Albo pięć odcinków na płytę... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka