cze67 26.02.05, 10:21 Od kwietnia w TVN wszystkie 110 odcinków!!! Hurrrraaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.05, 11:21 No, fajnie, ale "Ostrego dyżuru" nie będzie w związku z tym Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.05, 16:23 Co phi, co phi!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 15:50 jak to? przecież dopiero zaczęli ostrodyżurować, znam mnóstwo moich rówieśników (liceum) którzy codziennie obcują z tym serialem. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 17:35 Jak zobaczą Przystanek to zapomną o Dyżurze... Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 18:53 Jak Aasiek zobaczy PRZYSTANEK... to też zapomni o ER. I phi-ować też zapomni Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 06:55 no bo er to od drugiego sezonu ma tendencje spadkowa, jesli idzie o forme. a z alaska jest caly czas tak samo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 08:43 no własnie ..bo jej nie było w TV od ponad 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 09:48 ale naprawde bedzie kolo 14-15 godziny? niedlugo konczy sie chyba drugi sezon '6ft under', moze tam mogliby wrzucic? chociaz ponad stowa odcinkow to za duzo, bo kolejne sezony '6fu' i 'Soprano' czekaja. wiec 'Alaska' bedzie codziennie? bo niezbyt orientuje sie jak wyglada popoludniowka tefalenu, wiem tylko ze jak widzialem jakas reanimacje przy obiedzie, to natychmiast przelaczalem na jakis inny z moich szesciu kanalow Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.05, 12:54 O rany, kogo Wy ze mnie robicie..? Ja też lubię "Przystanek...", ale lubie też ER i choćby z ciekawości chciałabym sie dowiedziec, co scenarzyście wymyślili. Tym bardziej, że Polsat zakończył prezentację materiału medycznego w tym samym momencie, w którym zamierza to zrobić TVN. I potem co? Trzy lata na następne serie mam czekać? Mame: reanimacja przy obiedzie to sama przyjemność Ale może piszę tak dlatego, że w Białym mamy czarno - biały telewizor )) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 09:22 > reanimacja przy obiedzie to sama przyjemność zgadzam sie wcalej rozciaglosci))) Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 12:21 110 odcinków - codziennie jeden własnie zaczałem liczyć ile to kaset video Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 12:46 Na 240 wchodzi cztery, pięć odcinków... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.05, 13:59 > Na 240 wchodzi cztery, pięć odcinków... no może nawet 7-8. Mam 2 pierwsze sezony Ally McBeal na pieciu kasetach, to mniej więcej tak wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wraca Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 23:12 Albo pięć odcinków na płytę... Odpowiedz Link Zgłoś