Gość: laudrup IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 17:26 Myslovitz zagraja przed Popem w Dublinie i Anglii, a ich ostatnia plyta wyjdzie w Portugalii, Wloszech, Szfajcarii i Hiszpanii. Chopaki rozwalcie Europe i za Ocean!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcel Jak im poszło z Prostymi Umysłami-Jakieś wieści ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolz Re: Jak im poszło z Prostymi Umysłami-Jakieś wieści ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 09:15 Gość portalu: marcel napisał(a): Bylo niezle przyjecie, ale nic wiecej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quesso Re: Myslovitz- support Iggy Pop`a IP: *.wlan.pl 09.06.02, 19:38 Ciesze sie, ze cos sie dzieje z ta polska muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Myslovitz- support Iggy Pop`a 12.06.02, 23:40 ja chce isc na koncert Myslowitz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotka Re: Myslovitz- support Iggy Pop`a IP: *.traco.pl / 192.168.2.* 12.07.02, 20:38 Nie mam pojecia jak Myslovitzovi udalo sie zalatwic sobie taka traske?!? Jak oni maja rozgrzewac gwiazdy wieczoru-skoro przy ich muzyce mozna tylko zasnąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Myslovitz- support Iggy Pop`a 12.07.02, 23:13 to zmien plyte Karotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Myslovitz- support Iggy Pop`a IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 18:13 Myslovitz przed Popem? Czysty surrealizm! Domyślam się, ile radości musiał dostarczyć Iggy'emu sam pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Myslovitz- support Iggy Pop`a 13.07.02, 20:50 Czy zespół poproszono, żeby zagrał 15 razy szybciej, czy będą plastikowe osłony, żeby nie doleciały jajka i pomidory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Myslovitz- support Iggy Pop`a IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.07.02, 00:46 Nie tyle Myslovitz kopnął zaszczyt co akcje Popa muszą stać dość marnie, nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Akcje Iggy'ego P. 14.07.02, 01:00 No ostatnie płyty raczej cienko się sprzedają - może przy następnej trasie to Iggy będzie rozgrzewał przed Myslovitz...? Odpowiedz Link Zgłoś