Gość: Mati IP: 195.187.135.* 01.03.05, 15:48 Witam, Jestem wokalem w kapeli rockowej. Mam do Was ogromna prosbe... Czy moglibyscie obiektywnie ocenic nasza tworczosc? Jest to dla mnie wazne i pomogloby mi w podjeciu meskiej decyzji Z gory bardzo Wszystkim dziekuje Pozdrawiam! www.vixen.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SPIRAL_ARCHITECT Re: Prosba IP: *.krakow.pl 01.03.05, 16:15 Mati, nie istnieje realnie pojecie "obiektywnej oceny" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjgkg Re: Prosba IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 01.03.05, 16:52 co wasza wokalistka miala w szkole z angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Prosba IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 01.03.05, 17:42 No wlasnie jesli chodzi o ten angielski, to widocznie mialam za dobra ocene, co teraz slychac Tak to jest jak Polak Polaka uczy jezyka obcego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Prosba IP: *.toya.net.pl 01.03.05, 20:03 a ja ci powiem tak: po pierwsze zacznij ogladać angielskojęzyczne filmy z napisami , bo jak juz zapanujesz nad tym angielskim to nie bedziesz się musiała tak skupiać nad poprawnym czytelnym przekazem textu. po drugie nikt nie powiedział ze trzeba spiewać po angielsku , bo polski też nie smierdzi a spiewanie po polsku jest myślę bardziej underG niż po angielskiemu. po trzecie : sluchalem tylko jednej piosenki " in my dreams " or sth. a tak poza tym to nikt nie mówi ze jest łatwo i że będzie , moim zdaniem glos masz ok , a przede wszystkim komponuje mi się on nawet z waszą muzyką co nie jest bez znaczenia. po któreśtam jestem pod względem muzyki dość zielony żtp. jestem tylko zwykłym słuchaczem. [pozdrowiono] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Prosba IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 01.03.05, 21:58 I wlasnie to jest obiektywna ocena Bardzo dziekuje Z tymi filmami po angielsku, to chyba rzeczywiscie nieglupi pomysl.... Bede musiala sprobowac. Dzieki ps. kolejny material jest juz w wiekszosci po polsku Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś