Gość: jesienny_pan IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jesienny_pan Re: tytul piosenki IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:37 szukam wykonawcy i tytulu piosenki z reklamy peugeota 307 - tej ze sloganem : "wstyd - straszna rzecz" taki delikatny, gitarowy utwor z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmokas@gmail.com Re: tytul piosenki IP: *.pentex.pl 21.03.05, 00:03 szukaj strony producenta reklamy... tam na pewno jest info ktorego szukasz do zdobycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesienny_pan Re: tytul piosenki IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:54 j.w. podbijam bo bardzo mi zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: tytul piosenki IP: 81.15.226.* 19.03.05, 00:19 to nie ten numer pewnie, ale w reklamie 307 czesto mozna tez uslyszec numer alberto iglesiasa z filmu "wszystko o mojej matce". ale ten jest fortepianowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesienny_pan Re: tytul piosenki IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:16 w dalszym ciagu brak pomyslow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neder Re: tytul piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:28 leń trochę cierpliwości i google i ja już wiem www.commercialbreaksandbeats.co.uk/adv_res.asp?advSearchString=Alberto%20Inglesias&chArtist=yes jak klikniesz na link przy wykonawcy to na stronce będziesz mógł ściągnąć sobie sampla żeby upewić się, że to ten kawałek (ale po tytule reklamy wydaje się, że tak). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnarok Re: tytul piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:36 W reklamie z tekstem "wstyd - straszna rzecz" wykorzystano piosenkę The Zutons "Confusion". Odpowiedz Link Zgłoś