Dodaj do ulubionych

tytul piosenki

IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:35
Obserwuj wątek
    • Gość: jesienny_pan Re: tytul piosenki IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:37
      szukam wykonawcy i tytulu piosenki z reklamy peugeota 307 - tej ze
      sloganem : "wstyd - straszna rzecz"
      taki delikatny, gitarowy utwor

z gory dzieki za pomoc

smile
      • Gość: cmokas@gmail.com Re: tytul piosenki IP: *.pentex.pl 21.03.05, 00:03
        szukaj strony producenta reklamy... tam na pewno jest info ktorego szukasz do
        zdobycia...
    • Gość: jesienny_pan Re: tytul piosenki IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:54
      j.w.

podbijam bo bardzo mi zalezy

smile
      • Gość: g Re: tytul piosenki IP: 81.15.226.* 19.03.05, 00:19
        to nie ten numer pewnie, ale w reklamie 307 czesto mozna tez uslyszec numer
        alberto iglesiasa z filmu "wszystko o mojej matce". ale ten jest fortepianowy.
    • Gość: jesienny_pan Re: tytul piosenki IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:16
      w dalszym ciagu brak pomyslow ???
      sad
      • Gość: neder Re: tytul piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:28
        leńsmile trochę cierpliwości i google i ja już wiemsmile
        www.commercialbreaksandbeats.co.uk/adv_res.asp?advSearchString=Alberto%20Inglesias&chArtist=yes

jak klikniesz na link przy wykonawcy to na stronce będziesz mógł ściągnąć sobie
        sampla żeby upewić się, że to ten kawałek (ale po tytule reklamy wydaje się, że
        tak).

pzdr
        • Gość: ragnarok Re: tytul piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:36
          W reklamie z tekstem "wstyd - straszna rzecz" wykorzystano piosenkę The Zutons "Confusion".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka