Gość: INFORMATOR IP: *.udn.pl 24.03.05, 17:51 JUZ WKROTCE DLUGO OCZEKIWANA PLYTA GOSI KUNC I GRUPY STEREOCULT W KLIMATACHH KLUBOWYCH.....PO WAKACJACH POWINIEN UKAZAC SIE SINGIEL !!!!!! POZDRAWIAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myszka Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.udn.pl 24.03.05, 18:40 Ojej jak fajnie !!! Bo ja to juz myslalam, ze Gosia nic nie zrobi, nie bylo o niej wogole slychac tyle czasu. Ciesze sie bardzo !!! Pozdrawiam wszystkich fanow dobrej muzyki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! 25.03.05, 14:01 ja juz nawet dzwoniłam do radia M, mojej ulubionej rozgłośni, że cuś Gosia nie chodzi w plejliście ale tu słysze dobra nowine. Gosia K. rulez, że tak powiem -- jezussss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.udn.pl 25.03.05, 16:02 Bardzo dobra nowina to jest !!! kLIMATY KLUBOWE...TO MOZE BYC CIEKAWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:09 Szkoda tylko, że to wszystko (może poza jednym) pisze jedna osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos-her Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:12 Aj waj, to siê bêdzie dzialo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenek Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:54 czekam z niecierpliwością.Dla mnie Gosia jest jedną z najciekawszych osób młodego pokolenia, które mają szansę pokazać coś świeżego w muzyce. Jeśli to będą klimaty klubowe, to w Jej wykonaniu będzie to bardzo oryginalne i twórcze, tak jak Jej interpretacje w Idolu.Flinta, Brodka i inni z Idola wydali bardzo przeciętne, schematyczne płyty.Natomiast Gosia Kunc może nas zaskoczyć "własną" muzyką klubową.Wierzę w Nią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosenka Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.udn.pl 26.03.05, 15:52 Gosia Kunc to finalistka drugiej edycji IDOLA. Spiewala duzo spokojnych, jazzowych kawalkow dlatego ja jestem ciekawa jak bedzie wygladala jej plyta w klimatach klubowych Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:06 A kto to jest ta Gosia Kunc? Widziałem w jednej z odpowiedzi, że z radia M. Czy chodzi o radio pana /w spódnicy/ Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.chello.pl 25.03.05, 21:23 Who the fuck is Gosia Kunc?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenek Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:24 Rambo, nie oglądałeś drugiej edycji Idola to nie wiesz.Gosia niestety nie wygrała, a moim zdaniem była najciekawszą finalistką tej edycji.Poczekaj,niech wyda płytę to usłyszysz kto to jest Gosia Kunc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 18:37 o kurde !ale bomba. A ja już myślałem, że ona nic nie zrobi.Może być fajna muzyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.udn.pl 29.03.05, 15:22 jak milutko !!! Nie moge sie osobiscie doczekac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:33 skończcie z tą żałosną reklamą, wszyscy przecież i tak widzą, że to pisze jedna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! 29.03.05, 20:47 Jakby mi się chciało to bym robił syf na tym forum, przy premierze każdej płyty która mnie interesuje. ŻE-NA-DA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajac Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:55 Gosia, nie rob z siebie idiotki. Zaloguj sie, albo uzywaj proxy. Wiemy ze masz klopoty z intelitencja i spiewem, ale nie wypada sie tak kompromitowac na tym forum. Moze zajmiesz sie czyms innym? Na pewno w miesnym potrzebna jest ekspedientka, sprawdz - to Twoja zyciowa szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: 212.106.177.* 02.04.05, 13:15 Mi się bardzo podobała płyta Hani Stach !!! Mam nadzieję, że płyta Gosi Kunc będzie też taka fajna bo Gosia i Hania to były moje faworytki w Idolu Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: PLYTA GOSI KUNC !!!!!! IP: 212.106.177.* 23.04.05, 16:57 Miło to słyszeć. Ja studiuję z Gosią i nic mi nie zdradziła trzymam za nią kciuki. Jest bardzo zdolna Odpowiedz Link Zgłoś