Dodaj do ulubionych

Drama Malgorzaty

26.02.21, 23:25
Widzialyscie już? Najpierw Małgonia ruszyła z promocja swojej świeżej i niezwykłej marki odziezowej mrs.drama np czarna bluza basic po 350, albo sweterek po 600
A na drugi dzień wybuchła aferka, że wszystko żywcem zerżnięte od innej celebrytki Aleksandry zurawskiej- żuławskiej nie pamiętam
I szyje jej ta sama szwalnia, a Aleksandra ciska urwami po internetach
Fanki gosi zachwycone, wiele modeli już niedostępnych
Trzeba przyznać małgonia ma łeb do interesów smile
Obserwuj wątek
    • kotejka Re: Drama Malgorzaty 26.02.21, 23:27
      www.pudelek.pl/ola-zuraw-sugeruje-ze-malgorzata-rozenek-kopiuje-jej-marke-jest-mi-w-ku-we-przykro-6612049424415648a
      • boogiecat Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 00:26
        Pierwszy komentarz pod artykulem zalatwia sprawe:
        « Dwie botoksiary walcza o bluzy, ktorych pelno na miescie »
        😀
        • emdar81 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 07:10
          W punkt.
        • ichi51e Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 10:20
          Rozenek to tyle ze reklamuje. Wlascicielem to jest chyba tajemniczy wspolnik co chyba po prostu na boku sobie firme zalozyl... reklama dzwignia handlu.
          • manon.lescaut4 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 11:08
            Kiedyś byli ghost writerzy, teraz mamy ghost designerow big_grin
    • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 26.02.21, 23:35
      Żuraw. Tak śledziłam dzisiaj rozwój wypadków.😀 Skończyło się na razie na wręczeniu pisma przedprocesowego pani Aleksandrze. Rozenek podobno masowo kasuje komentarze na insta.
      Najśmieszmiejsze dla mnie jest to, że brand budowany niby od podstaw przez panią Rozenek jest zarejestrowany na tego kolesia niby wspólnika.
      • magdallenac Re: Drama Malgorzaty 26.02.21, 23:38
        A w sklepie internetowym mrs. Drama, trzy sztuki odziezy na krzyz 😀Ja wychodze i spadam do H&M
        • dramatika Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:13
          magdallenac napisała:

> A w sklepie internetowym mrs. Drama, trzy sztuki odziezy na krzyz 😀

Ale nazwa marki fajna tongue_out
    • guiwood Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 01:17
      marki odziezowej z alliexpress ha ha ha, to juz bylo, inna celebrytka sprzadawala chinskie badziewie za miliony w PL
      • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 01:26
        Jessica Mercedes 🙂 Najdziwniejsze, że laska spadła na cztery łapy, dalej "tworzy" i wypuszcza nowe kolekcje. Inni celebryci też ją wspierają m. in. Majdany pozowali w jej koszulkach. I tu zataczamy koło 😉
        • guiwood Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 01:33
          z pania Przetakiewicz tez chyba aferka byla
          • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 01:39
            A to też nie jedna, ostatnia z talerzami sprzed trzech dni.

I rodzi się jedno podstawowe pytanie, kto to do jasnej anielki kupuje 🤦‍♀️
            • guiwood Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 02:09
              ja wiem kto kupuje, z pewnoscia nie osoby zamozne z kilku powodow, to nie sa glupi ludzie i nie potrzebuja szmatek z "taka" metka.
              kupuja osoby, ktorych nie stac, ale jak juz usciubia 300 czy 500 zl dostana t-shirt z metka M Rozenek, no to wtedy moga sie poczuc kims. wlasnie na takich osobach dorabiaja sie celebryckie panie i wsrod takich osob, ze tak powiem "maja branie", sa podziwiane, uwielbiane
              Moze to i dobrze, ze ci ludzie maja cos z zycia, maja swoich idoli i moga nawet wydac cala tygodniowke na TAKI ciuch
              • milupaa Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 05:18
                👍
              • ichi51e Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 10:37
                Jak mozesz bez problemu kupic bluze za 300/500 dlaczego mial bys ja kupowac u Rozenek? Przeciez mozesz sie spiac i kupic cos markowego jak ci zalezy...
              • manon.lescaut4 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 10:51
                Dokładnie tak i jest to żenujące, powiem szczerze, ze wcześniej nawet lubiłam Rozenek, śmieszyło mnie to jakie emocje wzbudza, tajemnica jej wieku, jej operacje, Majdan itd, tak teraz autentycznie czuje niechęć do tej chciwej baby, której nigdy nie jest dosyć, która nie wie, kiedy powiedzieć dość , z premedytacja wyskakuje z lodówki i na wszystkim chce zarobić: na problemach z płodnością, in vitro, ciąży, dziecku narodzonym, wakacjach, jest aktorka u Vegi (!) i projektantka mody. Nóż kur! W życiu bym tych szmat nie kupiła, które ona nawet jako modelka prezentuje na sobie big_grin
                Na pudelku przytoczyli jakaś wymianę zdań między Małgosia a followerka, dziewczyna miała racje pisząc coś o chciwości i zarobku za wszelka cenę, na co Rozenek odparła „ Lepiej dać zarobić Hiszpanowi”. No żebyś Małgosiu wiedziała, ze lepiej. Hiszpanowi, Polakowi, Chińczykowi czy Turkowi, komukolwiek dla kogo te ciuchy to zawód i źródło utrzymania. Nieważne czy na poziomie właściciela miliardera, projektanta z pasja czy pracownikowi fabryki, ważne żeby to był ktoś, kto na tym i głównie na tym zarabia na życie a nie jest to kolejny secret project i challenge żenującego małżeństwa z parciem na szkło za to z brakiem jakiekolwiek talentu.
              • pytajnik188 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 11:21
                Pobożne życzenia. Jak to niektórzy lubią wytypować grupę odpowoedzialną za nabijanie kasy celebrytom. Zawsze to są biedne nieuki z podstawówki, którymi emama nie ma nic wspólnego społecznie. Jakież m to wygodne. 😏
              • makinetka82 Re: Drama Malgorzaty 01.03.21, 19:08
                guiwood napisał(a):

> ja wiem kto kupuje, z pewnoscia nie osoby zamozne z kilku powodow, to nie sa gl
                > upi ludzie
                i nie potrzebuja szmatek z "taka" metka.

Urwało mi dupę z wrażenia.
            • kasiaabing Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 07:42
              Z tymi talerzami to w ogóle cyrk na kółkach. Była drama bo ktoś dostał talerz z napisem Ćmielów zamiast La Mania.
              No ludzie, ja tam wolałabym Ćmielów ale ja się pewnie nie znam
              • sabek81 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 10:21
                kasiaabing napisała:

> Z tymi talerzami to w ogóle cyrk na kółkach. Była drama bo ktoś dostał talerz z
                > napisem Ćmielów zamiast La Mania.
                > No ludzie, ja tam wolałabym Ćmielów ale ja się pewnie nie znam
                Dokładnie, to jest marka, ktora na wartosci nie straci a o lamani za jakis czas nikt nie bedzie pamietal
              • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 13:02
                Najgorsze, że Ćmielów firma z 200 letnią tradycją przepraszał uniżenie drugoligową celebrytkę Przetakiewicz. Świat stanął na głowie.
                • homohominilupus Re: Drama Malgorzaty 28.02.21, 08:48
                  borsuczyca.klusek napisała:

> Najgorsze, że Ćmielów firma z 200 letnią tradycją przepraszał uniżenie drugolig
                  > ową celebrytkę Przetakiewicz. Świat stanął na głowie.

Dzizas. Straszne.
                  • milupaa Re: Drama Malgorzaty 28.02.21, 09:50
                    Przetakiewicz to powinna w Ćmielowie buty czyścić pracownikom.
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 07:14
        Może nie badziewie, ale koszulki za 14 zł produkowane dla FotL i sprzedawane tam za 50 zł, tu kosztowały x3 albo i 4.
    • primula.alpicola Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 05:47
      Tak, widziałam.
      Co to jednak robią zasięgi w interneciebig_grin Masz klikalność, sprzedajesz wszystko.
      Po aferce z Jessicą Mercedes, Małgonia raczej nie odważyła się odpruwać metek z Fruit of the Loomwink

• solejrolia Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 06:35
      Czytałam u Pudernicy,na Fb,
      zanim Pudelek jeszcze opisał.

Cóż może być tak że ta która pierwsza/ głośno krzyczy ma rację, a moze wcale nie, moze to tylko szukanie rozgłosu i reklamy.
      Jeden wspólnik, jedna szwalnia...Ach te celebrytki- biznesmenki....
      A bluzy faktycznie bardzo zwyczajne, i jakich pełno.
    • alessa28 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 07:48
      kotejka napisała:

> Widzialyscie już? Najpierw Małgonia ruszyła z promocja swojej świeżej i niezwyk
      > łej marki odziezowej mrs.drama np czarna bluza basic po 350, albo sweterek po 6
      > 00
      > A na drugi dzień wybuchła aferka, że wszystko żywcem zerżnięte od innej celebry
      > tki Aleksandry zurawskiej- żuławskiej nie pamiętam
      > I szyje jej ta sama szwalnia, a Aleksandra ciska urwami po internetach
      > Fanki gosi zachwycone, wiele modeli już niedostępnych
      > Trzeba przyznać małgonia ma łeb do interesów smile

Ja nie mogę tej baby znieść. Jest cała fejkowa, począwszy od wieku po napuchnieta, sztuczna twarz, filtry które namiętnie nakłada na wszelkich stories, udawane ciąże, wykształcenie, skradzione projekty.
      Jej followerki to albo boty albo jakieś proste baby z kompleksem "wielkiego świata".
      Nigdy nie pojme kto i dlaczego ja tak promuje i kto ma w tym aż taki interes.
      Nie reprezentuje sobą nic, nie jest ani dziennikarka ani prezenterka ani aktorka ani kimś, na kim można się wzorowac.
      Jej insta to zalew tandetnych reklam, od środków czystości, po szampony, kremy, artykuły dla dzieci, psów, biżuterię a teraz ciuchy.
      Jprdl, społeczeństwo składa się jednak z durni 🤷‍♀️

• kasiaabing Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 07:58
        Udawanie ciąże? Chyba trochę Cię fantazja poniosła...
        • lalkaika Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 10:10
          No in vitro, takie weterynarskie
          • alessa28 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:18
            lalkaika napisała:

> No in vitro, takie weterynarskie

proponuje zebys next time obsypala sie brokatem jesli zapragniesz zablysnac bo intelektem nie dasz rady.

nie chodzilo mi o jej poprzednie ciaze ,faktycznie z in vitro,choc dziekuje Bogu,ze moglam zajsc naturalnie - procedury sztucznego zaplodnienia to dla mnie koszmar.
            mowilam o ostatniej pseudo ciazy z dzidziusiem majdana XDDD
          • rosapulchra-0 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 15:37
            In vitro to weterynarska ciąża?
            • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:14
              rosapulchra-0 napisała:

> In vitro to weterynarska ciąża?
              >

To słowa pani Godek, która teraz ma zamiar walczyć z in vitro.
        • alessa28 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:16
          kasiaabing napisała:

> Udawanie ciąże? Chyba trochę Cię fantazja poniosła...

odezwala sie fanka Gosi.

udawana powinnam napisac poniewaz nie wierze,ze kobieta w slusznym wieku ,po dwoch in vitro w lodosci,na pstrykniecie rodzi henryczka bo tak akurat wizerunkowo pasowalo.
          glupiutka jestes i lykasz kazdy kit ,ktory sprzedaja ci media zatem nie widze sensu kontynuowania tematu big_grin
          • primula.alpicola Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:21
            O, już zaczynasz z obrażaniem?
            Zaraz szambo wybije, niektórzy nie potrafią inaczejbig_grin
          • pytajnik188 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:38
            A co? Znalazła Henryczka w kapuście? Nie wiem przespałaś ostatnie 30 lat. Tak, wyobraź sobie że dzięki in vitro kobiety w tym wieku rodzą całkiem często. Nie wspomnę już że naturalnie też się zdarza.
          • kamin Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:31
            Nie na pstryknięcie tylko długo się starali. Udawać ciążę przez 9 miesięcy, normalnie pokazując się ludziom z rosnącym brzuchem, zamieszczając zdjęcia a na koniec prezentując dorodnego noworodka. Tu by była potrzebna naprawdę niezła logistyka, żeby wszystko zgrać w czasie. Dużo łatwiej jednak naprawdę zajść w ciążę i urodzić dziecko.
            • zlota.ptaszyna Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:36
              Czy to jakiś problem jak ma sue kupę kasy ?
              • roks30 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:58
                Ludzie. W ciąży nie rośnie tylko brzuch.🤦‍♀️ Rosną piersi, twarz staje się bardziej nalana przynajmniej w pewnym wieku. To wszystko Rozenek miała. Nie wierzę w udawaną ciąże.
          • milupaa Re: Drama Malgorzaty 28.02.21, 01:57
            Goni nie trawie ale ze co, udawała ciążę, brzuch sobie i opuchliznę ciążowa sfabrykowala? Ona ma po 40, dziecko może być jak najbardziej jej i Majdana. Z jej koneksjami i kasa mogła mieć nawet zamrożone od lat jajka. Tak, fantazja cie poniosła alessa.
      • taki-sobie-nick Re: Drama Malgorzaty 28.02.21, 01:28
        No przynajmniej proste baby są prawdziwe, a jakie naturalne. tongue_out
    • ichi51e Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 10:16
      Wyglada jak niewyspana/skacze Ana na zdjeciach reklamowych. Kto to kupuje?
      • ichi51e Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 10:16
        *skacowana
      • manon.lescaut4 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 11:02
        I to jest właśnie cyniczne i wredne ze strony Rozenek, bo kupują zapewne jakieś młode dziewczyny z prowincji, dla których cena tych szmatek jest powyżej ich zwyczajowego limitu, ale by poczuć się światowo i nosić coś „dizajnerskiego” (a raczej celebryckiego) gotowe są zaoszczędzić, uskładać czy zapłacić kredytowa. Przecież żadna szanująca się fashionistka, czy po prostu troszkę lepiej ustawiona babka, która lubi i interesuje się moda, tego nie kupi, bo to obciach nad obciachami.
    • memphis90 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 11:45
      Hmm, tu zwykła czarna bluza- tu zwykła czarna bluza
      tu biała obcisła sukienka- tu biały sweter oversize
      tu kremowa bluza- tu szlafrok
      Wszystko na jedno kopyto, ale żeby skopiowane? Może źle zdjęcia zestawili na pudlu...
    • memphis90 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 11:46
      Dramat to jest ten pomarańczowy odcien twarzy p Rozenek... Zaraz jej Trump wytoczy proces o plagiat...
      • blanus2202 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:29
        😂😂😂
    • lot_w_kosmos Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 11:52
      Ale syfiasta sytuacja.
    • lauren6 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:00
      W H&M takie czarne bluzy są w ten weekend w promocji za 79.99 zł wink
      • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:18
        lauren6 napisała:

> W H&M takie czarne bluzy są w ten weekend w promocji za 79.99 zł wink

To trzeba się spieszyć zanim wszystko wykupią 😃
      • magdallenac Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:18
        Strach nosić teraz H&M, bo jeszcze ktoś pomyśli, że od Rozenkowej wink
        • pani07 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:29
          Ceny wobec tego, co proponuje z kosmosu. I weszła już w fazę: przesadziła z nadmiarem siebie w wielu aspektach- rozwala swoją prywatność i swoich dzieci (żal mi ich), aby na każdej rzeczy kasę nakręcić. Stała się dla mnie żywą antyreklamą czegokolwiek co reklamuje.
    • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 14:41
      Jakby komuś było mało Małgorzaty to dostępne są w promocji projektowane przez nią czapki z psem Majdana.
      Jedyne 279 zł 😃
      • pani_tau Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:22
        Widzę, że na wyprzedaży, to ile kosztowały pierwotnie?
        • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:28
          399 zł 🙂 Ale wiesz to limitowana seria, tylko 1000 sztuk dostępnych
          • pani_tau Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:49
            O matko jedyna. Cztery stówki (te 279 również mnie bulwersuje) za czapkę wizerunkiem psa rasy, która człowiek skrzywdził samym powołaniem do życia.
            Na marginesie to muszę wyznać, że podziwiam jak z każdej złotówki Rozenek potrafi wycisnąć pięć. Nie wspominając o determinacji i dyscyplinie, która pozwoliła jej przejść program odchudzający, na którym poległa TVNowska tropicielka niezdrowej żywności, Katarzyna... zapomniałam nazwiska.
            • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:52
              Bosacka
      • primula.alpicola Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:25
        Jejku, jaka okazja! Lecę po czapeczkę, bo zaraz wykupią!
        big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:29
          Od dwóch miesięcy jakoś nie wykupili 😉
          • primula.alpicola Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:29
            Dobrzy, empatyczni ludzie, zostawili dla mnie!
            • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:34
              Ale masz za to dwa kolory do wyboru pudrowy róż i jasną szarość.
              • primula.alpicola Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:40
                I co teraz, i co teraz, wziąć obie, co doradzasz???
                • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 17:44
                  Bierz! Może jeszcze nabiorą wartości kolekcjonerskiej. Potraktuj to jako inwestycje.

• nikita1908 Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 18:34
                    jprdl- padłam, jak zobaczyłam te czapki....
                • maslova Re: Drama Malgorzaty 27.02.21, 19:41
                  Kup dwie: sobie i partnerowi.
    • borsuczyca.klusek Re: Drama Malgorzaty 01.03.21, 16:51
      Proszę w tym całym zamieszaniu się okazało, że Edyta Pazura też "projektuje" i sprzedaje gustowne dresiki. Jedyne 629 zł. Jakieś chętne? Są dostępne też w wersji dla dzieci.

• milupaa Re: Drama Malgorzaty 02.03.21, 01:13
        Pogielo te baby. Złamanego grosza bym nie dała za takie dresy. Żerują tylko na idiotkach, które się RADUJĄ, że mają bezwartościowa rzecz ale od CELEBRYTY.
      • kotejka Re: Drama Malgorzaty 05.03.21, 12:29
        to niezle
        elegancki dres z weluru za 629?
        kogos tu ostro porypalo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka