Dodaj do ulubionych

SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ?

IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 25.03.05, 10:55
skąd?
Obserwuj wątek
    • Gość: szsz Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.pc.tek.pl 25.03.05, 10:57
      z półki w sklepie !
      • Gość: Makawity Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: 81.210.121.* 25.03.05, 13:00
        Tylko, że trzeba przy okazji zapłacić... No i w tym jest pewnie cały problem. Z
        tym, że gdyby trzeba było ściągnąć np. dzwonek do telefonu z kilkusekundową
        polifoniczną melodyjką, to jeden z drugim chętnie zapłaciliby i 10 zł (są takie
        stawki - oferuje je również gazeta.pl) - ale jak już trzeba iść do sklepu i
        kupić uczciwie płytę, to pojawia się problem. W czym tkwi jego istota?
        • ari Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? 25.03.05, 14:00
          np. dzwonek do telefonu z kilkusekundową
          > polifoniczną melodyjką, to jeden z drugim chętnie zapłaciliby i 10 zł

bo nie takich dzwonkow darmowych (chyba). gdyby byly, to nie boj, tez by te
          firmy z torbami poszły.
          A najgorsze jest to, ze z takich dzwonkow artysci wcale nie dostaja kasiory.
    • Gość: Klara Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: 194.63.135.* 25.03.05, 14:13
      Prepraszam, Janerkę lubię, ale akurat tego nie mam://///

PS. zastanawia mnie czasem, jak to jest , że na tym forum zawsze wszyscy
      krzyczą o uczciwości...Tylko! Trzeba wziąć pod uwage, że np. Janerka nie
      produkuje muzyki, która leci jak cieple bułki i zazwyczaj tzw. słuchacz muzyki
      tego faceta nie spi na kasie, rozbijając się ferrari...i 70-80 zł to dla niego
      kupa szmalu...Ale , przecież wiadomo, że to przestępca niesamowity, bo artyście
      nie zapłacił i ja mysle, ż ejakby wsadzić go z recydywą za morderstwa, to
      byłoby oktongue_out
      • Gość: ja Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.chello.pl 25.03.05, 14:16
        płyta janerki kosztuje 70-80 zł?
        • Gość: Klara Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: 194.63.135.* 25.03.05, 14:35
          no dobra, trochę przesadziłam, ale to tylko dlatego, że ostatnio kupowałam
          pytę , przy której zakupie Pan mi rześko zakrzyknął 89 PLN, a naprawdę nijak
          nie da sie jej znikąd sciagnąc, bo nikt ich nigdzie nie znasmile))))
          Janerka będzie gdzieś z 40 zł kosztowałsmile Ale on chce tylko 1 piosenkę!
          • dundrub Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? 27.03.05, 15:20
            polcam "Plagiaty"...
            widzialem w mediamarkcie za 29.90 - rozsadna cena..
      • ari Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? 25.03.05, 14:17
        masz racje, przyznaje ze zdarza mi sie zacietrzewiać niepotrzebnie smile
        choc odwracajac twoje sformulowanie

"Janerka nie
        > produkuje muzyki, która leci jak cieple bułki"

tym bardziej kazdy spiratowany egzemplarz boli. a 70-80 zł to też cena nie co
        przesadzona.

mam nadzieje ze autor(ka) watku doczeka sie wymarzonej piosenki.
      • Gość: serek Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 09:56
        Płyta Janerki kosztuje 32 złote, nie 80!!!! To chyba nie majątek. Nie okradaj
        artysty, którego szanujesz!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kurz Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:13
      Kup, zlamasie plyte, a nie okradaj Janerke!
      • Gość: mess Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.pc.tek.pl 25.03.05, 16:36
        kup płytę , 4 blachy to nie majątek , albo waruj przy radiu z palcem na
        rekordzie i nie jęcz już !
      • Gość: manujoao Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.05, 16:46
        Gość portalu: ari napisał(a):

>bo nie takich dzwonkow darmowych (chyba). gdyby byly, to nie boj, tez by te
        >firmy z torbami poszły.
        >A najgorsze jest to, ze z takich dzwonkow artysci wcale nie dostaja kasiory.

W necie jest CONAJMNIEJ kilka DARMOWYCH programow do konstruowania dzwonkow
        roznej masci(polifoniczne,monofoniczne,realtone mp3 itp),a producenci jeszcze
        dlugo nie pojda z torbami,wlasnie dzieki takim delikwentom ktorzy zamiast
        otworzyc Google wola wypisywac to co im sie wydaje...
        To jest wlasnie najgorsze.
        pzdro
        • Gość: manuchao Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 09:54
          Tutaj:
          www.musiccorner.pl/pp.php?p=89002
          i tu:
          www.fan.pl/shopping/lista.php?start=0&wyk=JANERKA%2C+LECH&og=3&ot=1
    • Gość: evohf Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:23
      poszukaj na Limewire taki programik jak kazaa tylko wydajniejszy mam wrazenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka