Gość: saggio IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 25.03.05, 10:55 skąd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szsz Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.pc.tek.pl 25.03.05, 10:57 z półki w sklepie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makawity Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: 81.210.121.* 25.03.05, 13:00 Tylko, że trzeba przy okazji zapłacić... No i w tym jest pewnie cały problem. Z tym, że gdyby trzeba było ściągnąć np. dzwonek do telefonu z kilkusekundową polifoniczną melodyjką, to jeden z drugim chętnie zapłaciliby i 10 zł (są takie stawki - oferuje je również gazeta.pl) - ale jak już trzeba iść do sklepu i kupić uczciwie płytę, to pojawia się problem. W czym tkwi jego istota? Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? 25.03.05, 14:00 np. dzwonek do telefonu z kilkusekundową > polifoniczną melodyjką, to jeden z drugim chętnie zapłaciliby i 10 zł bo nie takich dzwonkow darmowych (chyba). gdyby byly, to nie boj, tez by te firmy z torbami poszły. A najgorsze jest to, ze z takich dzwonkow artysci wcale nie dostaja kasiory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: 194.63.135.* 25.03.05, 14:13 Prepraszam, Janerkę lubię, ale akurat tego nie mam:///// PS. zastanawia mnie czasem, jak to jest , że na tym forum zawsze wszyscy krzyczą o uczciwości...Tylko! Trzeba wziąć pod uwage, że np. Janerka nie produkuje muzyki, która leci jak cieple bułki i zazwyczaj tzw. słuchacz muzyki tego faceta nie spi na kasie, rozbijając się ferrari...i 70-80 zł to dla niego kupa szmalu...Ale , przecież wiadomo, że to przestępca niesamowity, bo artyście nie zapłacił i ja mysle, ż ejakby wsadzić go z recydywą za morderstwa, to byłoby ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.chello.pl 25.03.05, 14:16 płyta janerki kosztuje 70-80 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: 194.63.135.* 25.03.05, 14:35 no dobra, trochę przesadziłam, ale to tylko dlatego, że ostatnio kupowałam pytę , przy której zakupie Pan mi rześko zakrzyknął 89 PLN, a naprawdę nijak nie da sie jej znikąd sciagnąc, bo nikt ich nigdzie nie zna)))) Janerka będzie gdzieś z 40 zł kosztował Ale on chce tylko 1 piosenkę! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? 27.03.05, 15:20 polcam "Plagiaty"... widzialem w mediamarkcie za 29.90 - rozsadna cena.. Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? 25.03.05, 14:17 masz racje, przyznaje ze zdarza mi sie zacietrzewiać niepotrzebnie choc odwracajac twoje sformulowanie "Janerka nie > produkuje muzyki, która leci jak cieple bułki" tym bardziej kazdy spiratowany egzemplarz boli. a 70-80 zł to też cena nie co przesadzona. mam nadzieje ze autor(ka) watku doczeka sie wymarzonej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 09:56 Płyta Janerki kosztuje 32 złote, nie 80!!!! To chyba nie majątek. Nie okradaj artysty, którego szanujesz!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurz Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:13 Kup, zlamasie plyte, a nie okradaj Janerke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.pc.tek.pl 25.03.05, 16:36 kup płytę , 4 blachy to nie majątek , albo waruj przy radiu z palcem na rekordzie i nie jęcz już ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manujoao Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.05, 16:46 Gość portalu: ari napisał(a): >bo nie takich dzwonkow darmowych (chyba). gdyby byly, to nie boj, tez by te >firmy z torbami poszły. >A najgorsze jest to, ze z takich dzwonkow artysci wcale nie dostaja kasiory. W necie jest CONAJMNIEJ kilka DARMOWYCH programow do konstruowania dzwonkow roznej masci(polifoniczne,monofoniczne,realtone mp3 itp),a producenci jeszcze dlugo nie pojda z torbami,wlasnie dzieki takim delikwentom ktorzy zamiast otworzyc Google wola wypisywac to co im sie wydaje... To jest wlasnie najgorsze. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manuchao Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 09:54 Tutaj: www.musiccorner.pl/pp.php?p=89002 i tu: www.fan.pl/shopping/lista.php?start=0&wyk=JANERKA%2C+LECH&og=3&ot=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evohf Re: SKĄD mogę ściągnąć "rower" Lecha Janerki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:23 poszukaj na Limewire taki programik jak kazaa tylko wydajniejszy mam wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś