Gość: +++ IP: *.pl 05.09.01, 12:43 a ten piąty jest z kartonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benicio Re: DLACZEGO W ZESPOLE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.09.01, 12:45 Czy Five to to samo co Just 5? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: DLACZEGO W ZESPOLE IP: *.pl 05.09.01, 15:04 nie, five to pięciu (niewiadomo czemu teraz już tylko czterech) chłopaków z hameryki, taki beznadziejski bojsbend, ale trapi mnie niesamowicie co sie stało z jednym z nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KroniK Re: DLACZEGO W ZESPOLE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 02:11 Gość portalu: +++ napisał(a): > nie, five to pięciu (niewiadomo czemu teraz już tylko czterech) chłopaków z > hameryki, taki beznadziejski bojsbend, ale trapi mnie niesamowicie co sie stało > > z jednym z nich! Machają na teledysku jego kartonową podobizną, więc to chyba chwilowa nieobecność. Zapewne mała kłónia kochanków...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: DLACZEGO W ZESPOLE IP: *.library.uu.nl 19.09.01, 19:14 no no przeciez piosenka `Let`s dance`jest calkiem niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: DLACZEGO W ZESPOLE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 15:16 Gość portalu: +++ napisał(a): > nie, five to pięciu (niewiadomo czemu teraz już tylko czterech) chłopaków z > hameryki, taki beznadziejski bojsbend, ale trapi mnie niesamowicie co sie stało > > z jednym z nich! o ile wiem to sa z anglii szmiry jedne! Odpowiedz Link Zgłoś