17.03.06, 11:48
Zakladam wątek zlotowy! Robimy spotkanie? Gdzie? kiedy? W długi weekend maja
czy po premierze płyty? Grotniki czy ktos ma inny pomysł?
Obserwuj wątek
    • eliks Re: zlot 2006 17.03.06, 12:39
      a czy rozmowy z depeszami o polaczeniu DM party z PSB do czegos doprowadzily?
      • balshoy Re: zlot 2006 18.03.06, 11:37
        widząc na forach depeszy zainteresowanie PSB..NIR MA SENSU organizowanie
        wspólnej impry...miałbym nawet punkt zaczepienia, ale nie widzę potrzeby
        co do terminu..maj zeszłego roku był..nieciekawy..ja optuję za sierpniem
      • piotr.psb Re: zlot 2006 18.03.06, 12:13
        W naszym przypadku mialby sens np zlot z fanami New Order. Teraz bęadc na
        szybko w necie nie znalazlem sladu takiej strony ich jak nasza o PSB. Dodam ze
        pojawiam sie sporadycznie na necie bo w domu nie mam stałego. Co do zlotu to
        trza pomyslec ilu chetnych by było i kiedy i gdzie? Adam proponuje sierpien,
        jest do przyjecia smile Ja proponuje by sie spotkac niezlotowo kto chce w pierwszy
        week po premierze plyty! Gdzies w Polsce - jakis osrodek kamp. moznaby domek
        wynajac smile i opic albumsmile
        • anthares_psb Re: zlot 2006 19.03.06, 14:44
          Ja jestem Piotrku za, tylko żeby to nie był Białystok smile.
          • balshoy Re: zlot 2006 19.03.06, 16:31
            centralna Polska..to jednak najlepsze rozwiązanie...
            niektórzy zawsze będą mieli bliżej, inni dalej..
            Grotniki sporo nas już zna, klimat jest, zasięgu nie ma, chyba,że ma się własną
            antenę wink)
            zawsze jakiś meczyk można zagrać...
            co prawda największe skupisko fanów na Śląsku i w okolicach, ale nie udziela
            się tu ich zbyt wielu...takie są fakty
            • dafio1 Re: zlot 2006 19.03.06, 18:37
              Ja tu jestem krótko, niech decydują inni.
              • balshoy Re: zlot 2006 19.03.06, 23:04
                krótko..długo ...wszyscy mają taki sam głos smile wszyscy są tak samo ważni...
                jakby kto nie wiedział, Grotniki leżą pod Łodzią, dokładniej pod Zgierzem...
                a tu adres, pod którym można zobaczyć to i owo...
                www.grotniki.hg.pl/
                • piotr.psb Re: zlot 2006 19.03.06, 23:42
                  Proponuje spotkac sie wkrotce po premierze plyty - nawet w kilka osob - gdzies
                  w centralnej Polsce, moze w Grotnikach a moze znajdziemy gdzies inny osrodek smile
                  mamy troche czasu - zdazymy sie przygotowac do tego smile
    • marta.sz_t Re: zlot 2006 20.03.06, 11:35
      Ja oczywiście jestem jak najbardziej za! smile
      Nie mam nic przeciwko Grotnikom, miło mi będzie się tam znowu wybraćsmile
      Równie chętnie mogę też pojechać w jakieś nowe miejsce, bo tak naprawdę to
      przecież nie miejsce, lecz ludzie tworzą klimatwink
      A jeśli chodzi o termin, to może długi czerwcowy weekend co?
      • kkokowski Re: zlot 2006 26.03.06, 16:32
        Przychylam sie do propozyci Marty z dlugim czerwcowym weekendem . Hej, bedzie
        suuuper!!!!!!1

• piotr.psb zlot 2006 08.04.06, 12:04
      Termin - na długi weekend w czerwcu 2006 to juz mamy punkt zaczepieniasmile Prosze
      innych fanów o uwagi i propozycje, zwlaszcza jesli chodzi o lokalizacje smile
      Dobrze by bylo sie spotkac znow w naszym gronkusmile
      • balshoy Re: zlot 2006 08.04.06, 19:09
        Peter..większość ma na to "zlewkę"...
        UWAGA - niżej prowokacja!
        uwaga na UFO...Ukryci Forumowicze Obserwują...
        • gosia.68 Re: zlot 2006 08.04.06, 21:23
          Przecież "wolność rządzi"...tak napisałeś? Wydawało mi się że wymianę zdań w wątku o proteście zakończyliśmy dość pokojowo.. i nie byliśmy dla siebie niegrzeczni..smile Czemu więc raptem przeszkadzają Ci ukryci forumowicze? Tym że są? Koniecznie muszę "klikać" żeby nie zasłużyć na miano prowokatora i UFO? I co? Uważasz że czytając to forum od czasu do czasu zajmuję się obserwowaniem Twojej osoby i tego co piszesz? Gratuluję w takim razie wysokiego mniemania o sobie...smile)
          Pozdrawiam wszystkich jawnych i wszystkich ukrytych forumowiczów..smile
          Gosia
          • balshoy Re: zlot 2006 10.04.06, 10:48
            easy, easy..nie chodzi mi o obserwowanie mojej osoby, wyciągasz jakieś dziwne
            wnioski...jesteś strasznie przawrażliwiona...tym bardziej,że napisałem, że to
            prowokacja...
            poza tym, to pisząc o tych co mają "zlewkę" miałem na myśli ogół, wszystkich
            którzy odwiedzają to forum..., trochę osób się zebrało, ale mało kto odniósł
            się do tematu zlotu..prawda?
            a UFO..to zupełnie inny temat..ciężko nawet kogoś takiego spodziewać się na
            zlocie...Oni mi nie przeszkadzają, bo de facto jakby ich nie było-wcześniej
            nawet nie zdawałem sobie sprawy,że tak może się dziać-jedyne co mogę dodać, to
            to,że niezmiennie dziwię się tylko takiej postawie..tak wolność rządzi a ja
            dziwię się ,że są fani, którzy nie chcą spotykać innych ,że nie chcą rozmawiać
            o ulubionej muzyce, że nie chcą choćby zdobyć jakiegoś nowego nagrania , nowych
            wersji piosenek...Czy przez to jestem niegrzeczny?
            również Ci gratuluję - jesteś samowystarczalna, dobrze ci z tym i świetnie!
            ale mnie to dalej dziwi..i mam też do tego prawo
            a reszta jest milczeniem...
            • gosia.68 Re: zlot 2006 10.04.06, 11:52
              Dziwi Cię taka postawa? Ma prawo oczywiście ale to zdziwienie nie powinno Ci dawać prawa w występowaniu na forum w roli ufologa..smile Nie podoba mi się ani prowokacja ani UFOludek.. smile Nie jestem samowystarczalna. Czemu sądzisz że pogadać to można tylko z kimś na forum? Napisałam już że jestem dość małomówna i mało towarzyska, nawiązywanie kontaktów przychodzi mi z niejakim trudem i nie należy mnie do tego zmuszać, ale zapewniam Cię że mam z kim pogadać i o muzyce PSB i o wszystkim innym również. smile Do nagrań docieram dość szybko we własnym zakresie (tu jestem samowystarczalna)i czasami zdarza mi się tymi nagraniami ratować innych..smile A co do zlotów? To chyba nigdy nie mieliście na nich tłumów.. ale grono wasze jest chyba dość zgrane i nie cierpicie z tego powodu. smile Nie obrażam się i nie jestem przewrażliwiona.. poczucie humoru mnie ratuje smile Ktoś nawet twierdzi, że dałam się sprowokować do dalszej pisaniny..smile Być może..smile
              Pozdrawiam wszystkich
              Gosia
              • balshoy UFOludek? 10.04.06, 14:08
                Gosiu .. napiszęoględnie...troszkę sobie przeczysz, trochę nadinterpretujesz..
                ciekawy byłbym opinni innych, ale o nic nie będę kruszył kopii...
                A żeby tego nie ciągnąć...ustąpię...bo to wszystko funta kłaków warte to
                pisanie ( żeby nie było - moje pisanie JEST TYLE WART CO NIC)

z małą uwagą - nie pisałem o żadnych ufoludkach wink
                swoją drogą nie rozumiem tych uśmieszków w Twoich postach..przy jednoczesnym
                tonie TWOICH wypowiedzi...ale to mój problem

mam inne poczucie humoru, ale gotów jestem PRZEPROSIĆ...przepraszam wszystkich
                urażonych za UFO!
                Tak jakoś skojarzyli mi się Ukryci Forumowicze...pomyślałem, że patrzą tu i
                Obserwują to i wyszło UFO...
                trzymajcie się ciepło..i nie bójcie się...
                nikt tu jeszcze nikomu nie napisał, że pisze wypociny, że jego zdanie jest
                nieważne...
                • gosia.68 Re: UFOludek? 10.04.06, 20:33
                  Rzeczywiście masz inne poczucie humoru i to rzeczywiście Twój problem nie mój. smileTobie coś się kojarzy Z UFO a mi na przykład z "wypocinami". smile Mnie uraziło "obserwujące UFO".. Ciebie wypociny.. jesteśmy kwita.. smileOdpowiadam tylko pięknym za nadobne.. smileNie oczekiwałam przeprosin a całą sprawę uważam za zamkniętą. smile (moje wszystkie uśmieszki w tym tekście zawierają odrobinę złośliwości)
                  Pozdrawiam
                  Gosia
                  • balshoy Re: UFO 10.04.06, 20:44
                    Ukryci Forumowicze Obserwują...
                    gdzie widzisz tekst "obserwujące UFO"? masło maślane ..prawie to samo a jednak
                    nie to samo..
                    • gosia.68 Re: UFO 10.04.06, 21:03
                      Jesteś jednak "upierdliwy"... smile i właśnie to Cię różni od Dafio... i nie tylko to.. smile Dafio nie pretenduje do tytułu forumowego guru wszystko wiedzącego najlepiej.. smile
                      Może powinniśmy już to zakończyć? Co Ty na to? Wydaje mi się że tak byłoby najlepiej..
                      • eliks Re: UFO 11.04.06, 00:03
                        1. guru tego forum jest (byla) krikra, ktora gdzies zniknela - moze porwalo ja
                        UFO??smile))

2. troche rozumiem Balshoya - w zasadzie nawet bardzo - ale ta bezsensowna
                        sprzeczka powinna sie juz zakonczyc. w zasadzie to juz nie bardzo wiadomo o co
                        chodzilo, ale bylo cos o fokach zdaje sie.....

3. czy nie dziwi Was ze "temat(y)" klotniowe maja wieksze zainteresowanie niz
                        te bezposrednio zwiazane z PSB? ironia

4. proponuje zmienic UFO na Utesknieni Fani Oczekuja - np. na jakis koncert na
                        ktory bilet mozna kupic za zlotowki
                        • balshoy Re: UFO 11.04.06, 08:49
                          Utęsknieni Fani Oczekują ...mnie się podoba i nie obraża nikogo, prawda?
                        • krikra Re: UFO 28.04.06, 20:36
                          eliks napisał:

> 1. guru tego forum jest (byla) krikra

Ja????? pierwsze słyszę!! guru to raczej Balshoysmile
                          kurcze, no.. wink

> ktora gdzies zniknela - moze porwalo ja
                          > UFO??smile))

Nie UFO, tylko Myslovitz big_grin
      • piotr.psb zlot 2006 miejsce 11.04.06, 12:53
        Miala byc dyskusja o zlocie na tym wątku. Jest mi przykro ze wynajdujecie sobie
        tematy zastepcze sad Ja sie zatem pytam czy ktos ma jakis pomysl na miejsce
        zlotu? Czy znowu robimy w Grotnikach - bo co roku w tym samym miejscu? Mam
        jeden adres do sprawdzenia - Wisniowa Góra pod Łodzią, dojazd chyba nawet
        lepszy niz do Grotnik pociagiem. Robimy w centralnej Polsce czy gdzies indziej?
        • anthares_psb Re: zlot 2006 miejsce 11.04.06, 20:56
          Piotrek, sądzę, że centum Polski byłoby najlepsze. Grotniki mogą być tym
          miejscem ostatecznym, jakby nie wyszło inne. A Wiśniowa Góra ciekawie brzmi,
          zwłaśnie pierwszy człon - Wiśniowa smile). Kasia dwa razy pytała się mnie, czy
          będzie zlot i gdzie. Trzeba byłoby dać znać też Michałowi, jeśli nie wie.

Zauważyłem, że rozgorzała dysputa na temat UFO na forum smile !! Dość rzadko tu
          bywam z przyczyn braku czasu, ale zaskoczył mnie ten temat właśnie tutaj smile.
          Czytając ten wątek myślę, że dyskusja potoczyła się w nieprzewidywalnym dla
          większości kierunku, nie potrzebnie nastąpiły "zgrzyty".

Kasi dam znać, że zlot odbędzie się w długi weekend czerwca w centrum Polski.
          • virtual_insanity Re: zlot 2006 miejsce 22.04.06, 17:00
            hej
            uwazam ze centrum Polski jest najlepsze, kazdy bedzie mial tak samo daleko...
            Moze nie powinnam sie odzwywac bo jestem akurat z Tomaszowa Maz i dla mnie
            lepiej w centrum, do Lodzi mam blisko,... A Wiśniowa sie dobrze kojarzy, do
            Grotnik nie trafie pomimo ze juz raz tam bylam..smile Moim zdaniem mozna zmienic
            miejsce, ale sie nie upieraM,pojade wszedzie...
            Poza tym termin jest moim zdaniem bomba, srodek miesiaca, bo pod koniec to nie
            ma mowy, robie zestawienia, rozliczenia, rejesrty dochodow i inne pierdy do
            ksiegowosci to bym nawet pomyslec o zlocie nie mogla... chyba ze w wakacje, to
            wtedy nic nie mam do roboty ale po co tak dlugo czekac.. ech...
            • balshoy Re: zlot 2006 miejsce 22.04.06, 18:15
              winkznam ten ból, tzn.bardziej moja żona..do 20 wszystko musi być zrobione...
              Boże Ciało jest faktycznie 15...można zajechać w czwartek i
              spokojnie "pozlotować" dwie doby a w niedzielę zameldować się w domku...
              a propos, muszę właśnie przygotować do tego żonę..a może znowu namówić na
              wspólny wyjazd, jak na pierwszych zlotach...
              • balshoy Re: zlot 2006 miejsce 28.04.06, 18:43
                padło hasło "Wiśniowa Góra"..ale co dalej..muszę zapytać Piotrka co miał
                właściwie na myśli..jakie konkretnie miejsce..
                może nas być tym razem na zlocie wyjątkowo wielu,
                tylko musimy już podjąć jakieś decyzje.
                • virtual_insanity Re: zlot 2006 miejsce 28.04.06, 19:55
                  mi obojetnie gdzie, juz sie ciesze na sama mysl..smile
                  hmm,
                  there's a place for us
                  somewhere a place for us....
                  peace and quiet & open air
                  wait for us somewhere...
                  there a time for us
                  some day a time for us... smile))
                • kkokowski Re: zlot 2006 miejsce 29.04.06, 19:23
                  Optuje za Grotnikami, od piatku do niedzieli po Bozym Ciele.
                • virtual_insanity Re: zlot 2006 miejsce 01.05.06, 12:04
                  Grotniki, Grotniki, jak sie tam jedzie......???? czy juz na czyms konkretnym
                  stanelo? Dlugi weekend w czerwcu jest jak dla mnie terminem calkiem w
                  porzadku...
                • lj0404 Re: zlot 2006 miejsce 02.05.06, 10:19
                  balshoy napisał:

> padło hasło "Wiśniowa Góra"..ale co dalej..muszę zapytać Piotrka co miał
                  > właściwie na myśli..jakie konkretnie miejsce..
                  > może nas być tym razem na zlocie wyjątkowo wielu,
                  > tylko musimy już podjąć jakieś decyzje.
                  Hej
                  a gdzie ta Wiśniowa Góra? - ja chcę gdzieś w centralnej Polsce, żebym mogła
                  dojechać pociagniem.
                  Pozdrawiam i czekam na wiadomości Lidka
        • lj0404 Re: zlot 2006 miejsce 02.05.06, 10:17
          piotr.psb napisał:

> Miala byc dyskusja o zlocie na tym wątku. Jest mi przykro ze wynajdujecie
          sobie
          >
          > tematy zastepcze sad Ja sie zatem pytam czy ktos ma jakis pomysl na miejsce
          > zlotu? Czy znowu robimy w Grotnikach - bo co roku w tym samym miejscu? Mam
          > jeden adres do sprawdzenia - Wisniowa Góra pod Łodzią, dojazd chyba nawet
          > lepszy niz do Grotnik pociagiem. Robimy w centralnej Polsce czy gdzies
          indziej?
          >
          Myslę, że gdzieś w centralnej Polsce, żeby każdy mógł dojechac bez problemu.
          Proszę podajcie mi konkretne miejsce i termin, bo muszę sobie zorganizowac
          czas. Pozdrawiam was wszystkich Lidka
    • miromir78 Re: zlot 2006 03.05.06, 14:10
      chyba grotniki tak jak rok temu.ale ilu nas bedzie?
      • balshoy Re: zlot 2006 - GROTNIKI 11.05.06, 23:25
        żeby już nie mieszać, aby słowo stało się ciałem...
        ogłaszam wszem i wobec, że Michał jest po słowie..wstępna rezerwacja miejsca
        została zrobiona - ponownie możemy zawitać do GROTNIK w dniach 16-18 czerwca...
        dwa dni i dwie noce zabawy, śpiewania, grillowania smile okraszonego muzyką
        PET SHOP BOYS!
        dobrze by było ,żeby Szanowni Państwo teraz deklarowali chęć przyjazdu...nawet
        tutaj,... a gdy już będą na 100% pewni i chętni wtedy omówimy kwestię finansową
        tj. ewentualną przedpłatę - link do Grotnik zamieściłem kilka postów wyżej, tam
        znajdziecie też cennik.
        INFORMACJE na temat zlotu mają też się pojawić na naszej stronie czyli
        www.petshopboys.webpark.pl
        tam z czasem zamieszczone zostaną inne szczegóły
        otwieram listę chętnych.. co prawda jak mówi Pismo to "ostatni będą
        pierwszymi",a pewie pierwsi ostatnimi..ale niech tam...
        1. Adam Jamroży vel balshoy - Gdynia
        • piotr.psb Re: zlot 2006 - GROTNIKI 12.05.06, 12:47
          oczywiscie zglaszam sie na pielgrzymkę wink Mam tylko uwagi logistyczne - dobrze
          by bylo gdyby fani zmotoryzowani dopisali - i musimy sie umówic kto weźmie
          sprzęt grający + akcesoriasmile Przypominam że do Grotnik mozna sie dostac
          pociągiem osobowym ale z uwagi na nieczestosc kursowan i przesiadki musicie
          uwazac przy planowaniu podrózy z Pekapewink
        • virtual_insanity Re: zlot 2006 - GROTNIKI 12.05.06, 21:07
          wpisuje sie na pielgrzymkową listę, zawitam na 100%, niestety droga dotarcia
          tam przeraza mnie, podroz planuje z pekape...
          Wpisuje sie pod numerem 2 albo 3, Eliza, Tomaszów Maz.
        • marta.sz_t Re: zlot 2006 - GROTNIKI 14.05.06, 14:10
          Potwierdzam swoją obecność, będę na pewnosmile
          Do zobaczenia na zlocie! Pozdrawiam!
    • kkokowski Re: zlot 2006 14.05.06, 12:55

Bede na 90-95%, w sobote na 100%.

• balshoy Re: zlot 2006 15.05.06, 00:10
        a ja za pozwoleniem...zgłaszam Magdę i Darka z ŁODZI, którzy przywiozą sprzęt
        grający... i mają być od początku smile
        a pewnie o coś ich jescze poprosimy wink
        • tomo_01 Re: zlot 2006 15.05.06, 15:01
          Cześć witam!

Ja też chciałem potwierdzić swój udział w czerwcowej balandze. Cieszę się, że
          znowu spotykamy się w Grotnikach. Myślę, że to miejsce można już uznać za
          kultowe i w jakiś szczególny sposób uczcić zlot nr 3 w tych jakże pięknych
          okolicznościach przyrody.
          Do zobacznia!

tomo
          • balshoy Re: zlot 2006 20.05.06, 22:40
            muszę odświeżyć trochę temat...wiem , ale nie powiem, ile już jest osób
            chętnych...LISTA JEST OTWARTA...ZAPRASZAMY!
            mały komunikat a raczej prośba do tych ,którzy już zdecydowali się przyjechać
            na zlot...
            myslę,że wszyscy wiecie,ze za dobę płacimy 21 złotych..a można zamówić również
            posiłki..chyba wszyscy jednak koncetrujemy sie tylko ??? na obiedzie
            (12 zł),prawda? bo przecież zawsze jest sporo tego prowiantu z impry..Michał
            musiałby wiedzieć, kto i na co reflektuje jesli chodzi o posiłki zamawiane na
            miejscu;jakby co piszcie do niego na adres : michal_psb@wp.pl
            teraz prośba...żeby określić, co tam jeszcze przywieź? ..tradycyjnie zrobimy
            grilla.. a żeby już nie jeździć tam i z powrotem Darek zaproponował ,że od razu
            może zrobić zakupy w makro..grill - to wiadomo kiełbasa, piwo..itd itp
            jakieś sugestie, pomysły, propozycje?
            jak nie będzie odzewu, oprzemy się na danych spożycia piwa na głowę z
            ostatniego rocznika statystycznego wink
            piszcie, albo tu..do mnie na
            balshoy@op.pl

• anthares_psb Re: zlot 2006 20.05.06, 22:47
              Gdy rozmawiałem z Michałem parę tygodni temu, to zgłaszałem chęć uczestnictwa w
              zlocie smile. A teraz to oficjalnie robię wink.
              • anthares_psb Re: zlot 2006 27.05.06, 01:45
                Dzięki Marta i Adam za maile. Myślę, że suchego prowiantu i mokrego picia powinno być tyle, ile statystycznie na głowę przypadało na poprzednich zlotach smile.
            • rafi.raf Alkohol 30.05.06, 16:12
              czy mocniejsze drinki bede preferowane? PSB inspiruja sie czesto rosja smile) moze
              wiecej procentow przywioze?
              • virtual_insanity I PO ZLOCIE... Wrazenia 18.06.06, 19:37
                Zachecam wszystkich zlotowiczow do dzielenia sie wrazeniami... To byl moj
                pierwszy zlot (nie liczac tego niewypalu z Mietkiem w tamtym rokusmile) i moim
                zdaniem bylo za...hm Wspaniale... Mam nadzieje ze za rok sie znowu spotkamy
                (Sebastian slyszy - zadnych never again...)
    • piotr.psb zlot 2006 30.05.06, 12:33
      To sie szykujemysmile Fanów zmotoryzowanych prosimy o kontaktwink Moze kogos po
      drodze wezmą lub odbiorą ze stacji.
      • rafi.raf Zmotoryzowani 30.05.06, 16:03
        Tym razem uda mi sie uczestniczyc w zjezdzie. najpozniej bede wyjezdzal z
        warszawy w piatek po 19.00, ale jest cien szansy, ze bede mial dwa dni wolne i
        wyjade wczesniej. jak tylko potwierdze wyjazd, jestem gotow zabrac ze soba
        jedna/ dwie osoby - liczba zalezy od tego czy bede zabieral jeszcze jedna fanke
        (oczywiscie w obie stronysmile)

pozdrawiam,
        Rafi.raf
        • balshoy rafi.raf! 30.05.06, 20:37
          miło widzieć, że SAM założyciel tego forum wybiera się na zlot smile
          • rafi.raf Re: rafi.raf! 31.05.06, 10:19
            balshoy napisał:

> miło widzieć, że SAM założyciel tego forum wybiera się na zlot smile

milo, ze wreszcie mi sie uda ta wielka sztuka smile)
            • kkokowski pytanie 01.06.06, 11:26
              super, wlasnie dostalem "ok" od mojego szefa na wolny piatek, bede juz o 13 w
              Grotnikach, troche za wczesnie , ale takie mam polaczenie pociagiem. A moze
              ktos moglby mnie zabrac z Poznania?
              • virtual_insanity Re: zlot 01.06.06, 16:33
                ja tez juz mam urlop wpisany smile i juz sie nie moge doczekac.smile))
                • balshoy na zlot z POZNANIA 01.06.06, 20:29
                  KONRAD..skontaktuj się z Sebastianem, On jest właśnie z Poznania i wybiera się
                  na zlot...zazwyczaj przyjeżdzał samochodem...
                  chyba nie obrazi się, jak podam tu JEGO maila
                  s.szymkowiak@vp.pl
                • anthares_psb Re: zlot 06.06.06, 18:23
                  Michałowi już dałem znać, że nie będę mógł być na zlocie. Zostałem oszukany przez Anglika spod Londynu na dość sporą kwotę i będę musiał na dniach uruchomić drogę prawną.

Życzę miłego zlotu.
    • kkokowski pogoda 05.06.06, 19:21

W Panoramie mowila laska-pogodynka dzisiaj,ze od 16.06 bedzie 30 stopni. Super
      bo jak ogladalem te zdjecia z poprzednich zjadzdow co Balshoy w kurtce
      zimowej....

• virtual_insanity Re: pogoda 06.06.06, 16:16
        w tamtym roku bylo cieplo.Chociaz mi to jest zawsze goraco... A pogody nie
        ogladam chociazby ze wzgledu na te prezenterki. Swojego czasu p. Kret
        prezentowal (sie) pogode calkiem niezle. Ale odkad zamiast niego jest laska z
        wybujalymi (_)(_) to niekoniecznie patrze..... A wlasnie, to ja sie dzis
        wybieram do sklepu po CIEPLA kurtke specjalnie na zlot, a tu prosze, takie
        wiadomosci. Badzmy optymistami....
        • balshoy Re: pogoda 06.06.06, 20:54
          Konrad dementuję, jakobym podczas któregoś ze zlotów nosił kurtkę zimową wink
          aczkolwiek szybko oddaję ciepło..to na pewno miałem cos lżejszego, wiatróweczkę
          i to samo pewnie ubiorę...
          moja kurtka zimowa tzw. mosquito jest czarna, mam ją jeszcze z wojska; w takich
          kurtkach chodzą m.in. lotnicy, marynarze...
          • balshoy last minute!!! 14.06.06, 14:06
            ostatnie przypomnienie, dołącz do nas!
            integrujmy się!
            zlot rozpoczyna się już w ten piątek.
    • piotr.psb Re: zlot 2006 16.06.06, 04:00
      No to startujemy z impreząsmile
      • virtual_insanity WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 18.06.06, 19:39
        Zachecam wszystkich zlotowiczow do dzielenia sie wrazeniami... To byl moj
        pierwszy zlot (nie liczac tego niewypalu z Mietkiem w tamtym rokusmile) i moim
        zdaniem bylo za...hm Wspaniale... Mam nadzieje ze za rok sie znowu spotkamy
        (Sebastian slyszy - zadnych never again...)

• gun_boy Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 19.06.06, 17:52
          Dla mnie to był najdroższy ze wszystkich zlotów, bo w drodze powrotnej Policja
          ustrzeliła mnie na radar - nagroda: 200 PLN + 6 punktów karnych uncertain Poza tym
          wszytko oksmile))
          • kentalie Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 19.06.06, 18:56
            Hej. Muszę się chyba w końcu przekonać do tego forum, bo widzę że w księdze
            gości na naszej stronie już nikt nie pisze crying Chciałabym podziękować za 3
            cudowne dni w atmosferze PSB wszystkim zlotowiczom: Marcie, Magdzie, Elizie,
            Basi, Lidce, Piotrkowi, Sebastianowi, Tomkowi, Darkowi, Adamowi, Konradowi,
            Pawłowi i Mirkowi (chyba nikogo nie pominęłam). Również wielkie dzięki dla
            Michała, którego co prawda nie było wśród nas, ale to dzięki niemu zlot doszedł
            do skutku (za rok już Ci nie darujemy nieobecności - już teraz rezerwuj sobie
            wolne). Chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że ten zlot można zaliczyć do udanych -
            humory dopisywały (pomimo chwilowego braku browarów wink), muzyka była jak
            zwykle świetna i wcale nie za głośna jak twierdzili co niektórzy urlopowicze
            (szczególnie Ci z laseczką). Mam nadzieję, że zobaczymy się wszyscy we wrześniu
            w Warszawie. Pozdrawiam / Kasia
        • balshoy Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 19.06.06, 18:16
          było, było...dobrze...ale jeszcze to porawimy...
          i było nas ,jak na nasze możliwości sporo...zawsze ktoś tam w ostatniej chwili
          wypadnie, ale i tak zebrało się w sumie 14 osób...6 pań, 8 panów
          Chciałbym w tym miejscu podziękować MICHAŁOWI, który choć sam nie uczestniczył
          w zlocie, walnie przyczynił sie do jego zorganizowania..DZIĘKI MICHAŁ!
          Nastęnym razem postaraj się być..DO IT!
          Wypada też podziękować...Magdzie i Darkowi za zapewnienie sprzętu grającego i
          zrobienie najważniejszych zakupów.Podobne podziękowanie dla Kasi, która też
          zwoziła "prowiant"...a także Sebie, bo również zrobił odpowiednie zakupy dla
          towarzystwa
          No i nie mogę zapomnieć o Piotrku, który dopilnował kominka, ogienka, kiełbasek
          i boczusia, dzięki czemu mieliśmy co szamać..byliśmy tak zafrapowani słuchaniem
          muzy i rozmowami, że nawet nie wiedzieć kiedy Peter się tym wszystkim zajął smile
          było tak dobrze, że pierwszego dnia ..znaczy dnia..no większość z nas położyła
          się ok 5 nad ranem..a o 10 już niemal wszyscy byli na nogach..Seba musiał
          troszeczkę pokimać dłużej.
          tam jest jakiś chyba mikroklimat...dobry mikroklimat...wypiłem trzy małe
          heinekeinki i coś tam , raptem 4,5 godziny snu a byłem rześki, jak młody
          Bóg..do tego dopisała pogoda; zresztą nawet jak w sobotę do południa się
          rozpadało to zupełnie nam to nie przeszkadzało...muza grała niemal cały czas,w
          między czasie zagraliśmy sobie MINIMAL-meczyk..i tak się zrobił kolejny
          wieczór, który ciagle spędzaliśmy na dworzu..ale potem, poźnym wieczorem
          zajęliśmy salę balową i rekreacyjną..nie obyło się bez gry w ping-ponga, gry w
          piłkarzyki ( namiastka mundialu)..no oczywiście było także dance-
          szaleństwo..wydaje mi się ,ze hitem zostało RESURRECTIONIST..dość powiedzieć,
          że nie było czasu puścić wszystkiego, co by się chciało wink
          Wbrew niektórym recenzentom piosenki z Fundamental nie zabiły naszego "disco"
          już po 30 minutach...
          Tym razem już po 3 byłem grzeczniutko w łożeczku i w niedzielę jako pierwszy
          po 11 "wybyłem"...
          Dziękuję wszystkim za przybycie, za miłą atmosferę...
          Szacunek dla osób, który były z nami pierwszy raz, wiemy o kogo chodzi smile
          prawda ,ze nie było tak strasznie? smile
          • gun_boy Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 19.06.06, 18:24
            Skoro juz piszesz wszem i wobec, że w sobotę "musiałem pokimac trochę dłużej",
            to mógłbyś przynajmniej wspomnieć, że o tej 11-tej w niedzielę to JA Cię
            odwiozłem na dworzec! wink
            • balshoy Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 19.06.06, 22:47
              Oczywiście, masz rację!
              nadrabiam to...
              i jeszcze dziękuję Sebie,że mnie podwiózł na dworzec w niedzielę ( a mógł
              przecież pokimać dłużej), dzięki czemu mogłem pobyć z Wami więcej czasu smile)
          • lj0404 Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 19.06.06, 20:24
            Myślę, że tu o mnie chodzi smilesmilesmile. Nie było strasznie, wręcz było kapitalnie,
            wspaniała muzyka, wspaniali ludzie. Cieszę się, że Was poznałam. Myślę, że za
            rok również pojawię się wśród Was smilesmilesmilechociaż na chwilkę. Pozdrawiam
            Wszystkich "zlotowiczów"
            • tomo_01 Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 19.06.06, 22:35
              Ja też składam ze swojej strony szczere podziękowania dla wszystkich, z którymi
              miałem przyjemność obcować podczas zlotu! Wielkie dzięki za postawę i
              zaangażowanie w słuszną sprawę. Specjalne podziękowania dla Piotrka za aktywny
              udział w przygotowywaniu posiłków i pracach porządkowych, Pawłowi za transport,
              Marcie za świetną dokumentację forograficzną całego zdarzenia, panu
              kierownikowi za udostępnienie świetlicy, wszystkim nowo przybyłym za to że
              przybyli, Mirasowi za to że czekał ze mną na pociąg oraz mamie i tacie za
              opiekę. Serdeczne dzięki i do zobaczenia!
        • piotr.psb Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 28.06.06, 13:36
          Dzięki wszystkim obecnym za to że byli i stworzyli wspaniałą atmosferęsmileGorące
          uściski jeszcze raz dla Pawła który mnie transportował wraz z Tomkiem i
          MirkiemsmileDo usłyszenia i zobaczenia na następnym zlociesmile będziemy hulać
          tanczyć, swawolić, tankować i grilować, a nade wszystko emitować PSB na całą
          okolicę ku uciesze pewnych lasek (sękatych) wink oraz matek z dzieciamismile
    • kkokowski Re: zlot 2006 20.06.06, 14:40
      Bylo fajnie. Nigdy nie zapomne sceny jak dostalismy klucze do klasycznej
      swietlicy z lat 80 i ruszlismy pograc w pilkarzyki i ponga, a takze potanczyc
      do Ressurection- Ist (absolutny hit zlotu).
      Dzieki dla Sebastiana ("Szymkowiak w kryzysie") za podwiezienie , Darka za
      sprzet i zakupy oraz dla Piotra za ogolna opieke.
      Mimo wszystko powinnismy znalezc nowe miejsce na nastepny zlot.

pozdrawiam
      k
      • marta.sz_t Re: WRAZENIA ZE ZLOTU:)))))) 22.06.06, 21:28
        Chyba jeszcze brakuje tu tylko mojego wpisu, na co zresztą słusznie zwrócił mi
        uwagę Sebawink
        Tak więc nadrabiam zaległości..

Spóźnione, ale szczere podziękowania WSZYSTKIM uczestnikom ZLOTU 2006!!!
        Było mi bardzo miło, znowu się z wami spotkać i spędzić w waszym towarzystwie te
        krótkie ale piękne chwilesmile Tych którzy byli pierwszy raz, było mi bardzo miło
        poznaćsmile Dzięki dziewczyny że się zjawiłyście, bo w końcu nasze babskie grono
        troszkę się powiększyło. Konrada już nie zaliczam do nowości, bo mieliśmy okazję
        poznać się w Berliniesmile

Serdeczne dzięki dla Neila i Chrisa za przepiękną, nową płytę FUNDAMENTAL, która
        wprowadziła nam na zlot trochę nowej muzyki. A w szczególności wielkie dzięki za
        stworzenie Pet Shop Boys!, bo gdyby nie oni i ich muzyka, pewnie nigdy byśmy się
        nie poznali i nie mielibyśmy okazji brać udziału w taaakich odjazdowych imprezkachwink

Special thanks dla:
        Kasiulki za transport, miłe towarzystwo w pokoju i nie tylko, kawusię a
        zwłaszcza mleczko,
        Lidzi za umilenie czasu w podróży i wyskakiwanie w biegu z pociągu,
        Elizie i Basi za odwagę i miły spacer po lesie,
        Madzi i Darkowi za organizację tego, co najważniejsze,
        Adamowi za to, że puszczał taką super muzykę,
        Piotrkowi za najlepszą i największą kiełbaskę, magiczny koszyk i swoją niezwykłą
        gospodarność,
        Tomkowi za super dyskotekę, świetną zabawę i za to, że dał się pokonać w ping-ponga,
        Konradowi za skuteczne zwalczenie moich dolegliwości żołądkowych i wszelkie inne
        cenne zalecenia lekarskie,
        Pawłowi za sprawiedliwe sędziowanie w rozgrywkach tenisa stołowego,
        Sebastianowi za wszystkie komplementy i miłą pogawędkę,
        Mirkowi za to, że nadal jest wiewiórką i za te wszystkie fotomontaże
        Michałowi za rezerwację ośrodka i za to, że nawet gdy nie ma go przy nas to
        myślami zawsze jest z nami.

Mam nadzieję, że moje fotki wam się podobają?wink

Pozdrawiam WAS serdecznie!!!
      • gun_boy odnośnie Księgi Gości na www.psb.pl 28.06.06, 13:21
        Żeby uniknąc jakichkolwiek niedomówień, oświadczam wszystkim zainteresowanym,
        że to NIE JA skomentowałem po polsku niemiecki wpis Konrada w Księdze Gości.
        Wszelkie insynuacje dotyczące mojej osoby uważam za obraźliwe i niedorzeczne.
        Pozdrawiam
        • kkokowski Re: odnośnie Księgi Gości na www.psb.pl 28.06.06, 13:38
          zdaje sie , ze bede musial ten wpis po niemiecku (co mi do glowy strzelilo?)
          przetlumaczyc, zeby uniknac niedomowien i dwuznacznosci
          • virtual_insanity :) 13.07.06, 19:51
            wątek upada to postanowilam napisac zeby nie spadl....
            Czytalam relacje Seby ze zlotu, moze ktos wie kiedy to szystko ukaze sie na
            stronce?
            • virtual_insanity Kiedy relacja ze zlotu bedzie na stronce??? 05.08.06, 16:29
              moze ktos wie kiedy sie ukaze? i czy sie wogole ukaze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka