Gość: Hugonerv IP: *.trzepak.pl 20.06.02, 17:13 Ktoś może tu przedstwaić listę płyt wszechczasów z ostatniego TYLKO Rocka?? Wygrał "Ten" Perl jam, a dalej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rolka Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 12:18 proszę bardzo: na pierwszym rzeczywiście Pearl Jam a potem 2. nirvana - nerermind 3.Pink Floyd - the Dark Side of the Moon 4. Pink Floyd - the Wall 5. Czesłąw Niemen - niemen enigmatic 6. Led Zeppelin - II 7. radiohead - ok computer 8. King Crimson - In the Court......... 9. Pink Floyd - wish u were here 10.Tool - enigma wysarczy ta dziesiątka, czy chcesz więcej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 13:27 Gość portalu: rolka napisał(a): > proszę bardzo: > na pierwszym rzeczywiście Pearl Jam a potem > 2. nirvana - nerermind > 3.Pink Floyd - the Dark Side of the Moon > 4. Pink Floyd - the Wall > 5. Czesłąw Niemen - niemen enigmatic > 6. Led Zeppelin - II > 7. radiohead - ok computer > 8. King Crimson - In the Court......... > 9. Pink Floyd - wish u were here > 10.Tool - enigma > > wysarczy ta dziesiątka, czy chcesz więcej? > pozdrawiam > Chciałem tylko poprawic ze na 10 Aenima a nie Enigma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 13:32 tak, sorki, pomyliło mi się, ale i tak wiadomo o co chodzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: 149.156.12.* 23.06.02, 16:00 Trzeba kupic magazyn. Bardzo zgrabna 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orc Łee... IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.06.02, 16:19 Przesada. Ulokowanie na dwu pierwszych miejscach reprezentantów gatunku, który do rozwoju muzyki niewiele wniósł ( a jak wniósł to raczej dzięki genialnemu Soundgarden, którego lider sobie łba nie rozwalił i wobec tego został zapomniany ) chyba niezbyt dobrze świadczy o czytelnikach. Dobrze, że jest chociaż King Crimson. Pocieszam się tym, że w 1990 na pierwszym miejscu byliby Guns'n'Roses, którzy jednak jak widać sprawiedliwości czasu nie zdołali ujść. P.S.1 TR nie czytam od 1996 czy 97, w pewnym momencie uznałem, że zszedł na psy. P.S.2 "Ten" nawet lubię, Nirvana mnie nie powaliła ( w tym samym czasie co "Nevermind" wyszedł "Badmotorfinger" bijący trójakordowców na głowę ) a zupełnie obrzydła za sprawą małolat, które właśnie przerzucały się z Backstreet Boys na bunt, co wyrażały koszulkami i naszywkami z Kurdtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morello Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 21:32 a co było kryterium przy wyborze tej płyty wszechczasów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 22:23 Ale ta 10.......a gdzie "In Rock"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 22:38 hmmmm jeśli chodzi o kryterium - były to gusta czytelników. Trzeba przyznać że niezłe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.opa-carbo.com.pl 25.06.02, 10:33 Wydaje mi się że TEN na pierwszym miejscu płyt wszechczasów to przesada,powinno być tam coś z Floydów czy LedZepplinów lub Bitelsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aric Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 25.06.02, 10:49 Właśnie, co z klasyki, a nie modny Pearl Jam. Beatels "Abbey Road" Gdzie Stonesi np: "Exile on The Main Street" Deep Purple "Machine Head" Mettalica "Kill'em All" albo "...And Justice For All" Załamany jestem tym wyborem. Mam swoje typy, ale myślałem, że takie dzieła powinny się znaleś w pierwszej dziesiątce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:05 Coz ,widocznie po zmianie profilu "Tylko Rocka" zaczeli czytac gowniarze nie znajacy Beatlesow,Stonesow czy Purpli......zle sie dzieje ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aric Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 25.06.02, 12:04 To może stworzymy 10 najlepszych płyt wg forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:24 Gość portalu: aric napisał(a): > To może stworzymy 10 najlepszych płyt wg forum. Pewnie to juz było na tym forum, moze juz lepiej stworzyć nowe pismo rockowe np. ROCK- FORUM. Posucha na rynku w tym temacie. Ja moge byc naczelnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aric Rock-Forum IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 25.06.02, 12:27 OK naczelny. Prosimy o pomysł, projekt i busines plan oraz referencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Rock-Forum IP: 157.25.121.* 25.06.02, 13:04 Gość portalu: aric napisał(a): > OK naczelny. Prosimy o pomysł, projekt i busines plan oraz referencje. Nieopłacalne. Zbyt mała klientela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.02, 15:58 dlaczego niby powinno byc cos z klasyki??? osobiscie cieszy mnie Pearl Jam!!!!! to tak jakby z gory pierwsze trzy miejsca musialy byc zaklepane na bitelsow stonsow i pinkflojdow........ Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Płyty Wszechczasów wg TYLKO ROCK 25.06.02, 16:08 Trzeba by zapytać chłopaków z Pearl Jam jakie są ich typy. A znasz gościa uważanego za "ojca grandzu"? Odpowiedz Link Zgłoś