Gość: renik IP: *.icm.edu.pl / *.ek.univ.gda.pl 21.06.02, 12:04 kto jest na TAK (za co?) kto jest na NIE (dlaczego?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: Reni Jusis.... 21.06.02, 12:09 Za utwór "jakby przez sen" jestem na TAK. A za "Zakręconą" na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1902 Re: Reni Jusis.... 21.06.02, 12:12 brawo nie każdy wie że piosenka nazywa się "jakby przez sen" a nie "nigdy ciebie nie zapomnę" ja jestem na TAK za całokszałt twórczości i za bycie sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
socoow Re: Reni Jusis.... 21.06.02, 12:40 NIE - za styl, za piosenki, za sposób bycia, za głos, za repertuar TAK - za piosenkę "zostawcie mnie" - bo podobała mi się kiedy nie wiedziałem kto śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Reni Jusis.... IP: 193.0.117.* 21.06.02, 13:48 TAK za glos za repertuar za wyglad za odwage )) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1902 Re: Reni Jusis.... 21.06.02, 13:52 Gość portalu: kubu napisał(a): > TAK > za glos > za repertuar > za wyglad > za odwage > by podziwiać te wszystkie walory zapraszam na molo w Sopocie 6.07 > )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Reni Jusis.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 21:54 Gość portalu: kubu napisał(a): > TAK > za glos > za repertuar > za wyglad > za odwage > > )) taaaaaa!!!!!!!!!kubu!!!kope lat czlowieku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny Re: Reni Jusis.... IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 16:01 Dziewczyna z moich rejonów. Wtórna do bólu. Na bakier z tzw. autentyzmem. Chce na siłe zrobić kariere w modnych klimatach. Najpierw był hip-hop - pierwsza płytę wymyslił i wyprodukował Yaro. Ten od "Rowerów Dwóch". To była prościutka płyta Teraz przyszedł czas na clubbing i house. Ale gdybym usłyszał pierwszy raz house w wykonaniu Reni Jusis to dzisiaj słuchałbym innej muzyki. Na szczęście house miał się dobrze na długo przed występami Reni Jusis. Na jej obronę można powiedzieć, że wyróznia się wykształceniem, inteligencją i gustem na tle polskiej rozrywki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Reni Jusis.... IP: 62.233.169.* 21.06.02, 19:38 co by o niej nie mówić to jej płyta była w Polsce chyba najlepiej wyprodukowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Reni Jusis.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 21.06.02, 19:55 Jestem za NIE. Plastikowa i pusta. a jak na barbie to za brzydka (sorry). A przekoszmarnej wersji "I don't like reggae" nie wybaczę jej nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Reni Jusis.... 21.06.02, 22:47 Chciałeś powiedzieć "Dreadlock holidays" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Reni Jusis.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 12:54 tak jest. już tyle znam wersji tego, że sam nie wiem, jaki jest tytuł oryginału. sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
radio.minus Re: Reni Jusis.... 22.06.02, 14:44 Ja jestem zdecydowanie na TAK! Za oryginalność, odwagę, o jeden krok w modzie, pomysłowość, charakter, muzę, teksty, aranżacje, produkcje... oraz uśmiech! ) Odpowiedz Link Zgłoś