czarek_sz Re: A Renia 26.02.17, 17:26 Ten gość to ciapciak. W jego wieku jeździłem po ścianach i nikt mnie nie filmował. Renia tego leszcza śmiechem by zajumała. Na swoim rowerku Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A Renia 26.02.17, 18:21 czarek_sz napisał: > Ten gość to ciapciak. W jego wieku jeździłem po ścianach i nikt mnie nie filmow > ał. Renia tego leszcza śmiechem by zajumała. Na swoim rowerku Czarku przeceniasz mnie. W młodości śmigałam na rowerku wszędzie,z wiekiem boję się samochodów, i jakaś ostrożniejsza się robię.Na starość boję się o swoje życie ,nie kozaczę Odpowiedz Link
czarek_sz Re: A Renia 26.02.17, 18:50 Wiesz że też mam lęk do samochodów. Kilka lat do tyłu jechałem o piątej rano rowerem na ryby przez Łomianki koło Wawy. Wyjechał gość z podporządkowanej oplem i zapierdolił mnie z bokowca. Wyleciałem z roweru jak z procy - na środek ulicy i chwała Panu że nic ciężkiego nie jechało szosą bo byłoby ze mnie ch.j dupa i kamieni kupa. Od tamtej pory...............zawsze się oglądam nawet jak jadę ścieżką rowerową. Mam uraz. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A Renia 26.02.17, 18:16 etam,po takich dziurach nie jeżdżę, ja tylko po ścieżkach rowerowych Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: A Renia 26.02.17, 20:15 rena-ta49 napisała: > etam,po takich dziurach nie jeżdżę, > ja tylko po ścieżkach rowerowych ------------------------- I na znaki drogowe uważasz, nie? Odpowiedz Link