Gość: nn IP: *.chello.pl 07.04.05, 12:22 świetny zespół czy kompletna beznadzieja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lecho Re: muse IP: *.teleton.pl 07.04.05, 12:36 Mam tylko jedną płytę, tę z ub. roku i ta mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: muse IP: 195.245.217.* 07.04.05, 12:43 Moim zdaniem ani, ani. Bardzo przyzwoite brytyjskie granie, ale raczej bez rewelacji. Mistrzowie pompatyczności przełomu wieków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek samo zło Re: muse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:54 mi osobiście przypadli do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio1 Re: muse IP: 193.193.181.* 07.04.05, 23:56 totalny kicz...manieryczny wokalista któremu sie wydaje że jest drugim Buckleyem.żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: muse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:53 Jeden z moich ulubionych...lubie ta przesade i histerycznosc. Poza tym to swietna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemolka Re: muse IP: *.torun.mm.pl 08.04.05, 19:58 o, mogę tylko powtórzyć za poprzedniczką - przesadę i histeryczność, zwłaszcza to drugie, lubię w nich najbardziej. choć nie żaden tam wybitny zespół, ale bardzo dobry. polubiłam ich od razu w 1999, w 2000 miałam ich dość..a w 2003 usłyszałam Absolution i pokochałam tę płytę. do dziś Muse lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: muse IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 08.04.05, 21:34 Środkowa płyta fajna. Ale debiut i trzecia słabe, niestety (a złaszcza "Absolution"). I obawiam się że już nic ciekawego nie nagrają. Wokal irytujący to prawda, ale calkiem spora dawka agresji i ciężkich gitar w ich muzyce oraz liczne fortepianowe wtrącenia powodują, że do płyty "Origin of Symmetry" wracam często. Ciężkie gitary i brzmienie fortepianu w jednym zespole to coś czego nie spotyka się specjalnie często, a mi akurat takie zestawienie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrzyca smieszny zespolik 08.04.05, 21:51 Pokazywali ich na MTV pare lat temu jak byli modni - zupelnie nieciekawe granie. Za malo rytmu, jakies takie rozlazle... a ten gosc... moze i sie podoba, tylko glosu za grosz nie ma Ale spiewac kazdy moze podobno ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: smieszny zespolik IP: *.chello.pl 29.04.05, 13:30 można powiedzieć o nich wiele rzeczy, ale że bellamy nie ma głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: muse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:11 Moim zdaniem bardzo ciekawy i oryginalny zespół. Szczególnie płyta "Origin Of Symetry" - jest genialna, a z nowej, czyli "Absolution", bardzo podoba mi się "Hysteria". Ogólnie Muse to wyjątkowa i niebanalna grupa. Pozdrawiam wszystkich fanów Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: muse 28.04.05, 18:29 Fajne.Wokalista ma świetny głos,ale muzyka jak dla mnie troszkę zbyt patetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: muse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:17 Mają parę ciekawych utworów, ale nic więcej. Niestety, wydaje mi się, że są dość wtórni. No, poza chwilowymi przebłyskami inwencji. Odpowiedz Link Zgłoś