24.09.12, 21:36
jeżeli na kotku istnieją prawdziwi Musersi to dołączcie do mnie i stwórzmy team big_grin
chciałabym poznać i porozmawiać z fanami M bo jeszcze tak naprawdę nie miałam styczności a jestem ciekawa waszych emocji względem tego wspaniałego zespołu.
więc piszcie żeby było nas jak najwięcej smile

możecie też napisać do mnie prywatnie a tematów nam nie zabraknie tongue_out
Obserwuj wątek
    • demi261 Re: MUSE 25.09.12, 22:06
      nie wiem, czy jestem, aż tak wielką fanką, ale bardzo ich lubię big_grin właśnie, w tym momencie słucham ich najnowszego albumu wink i mogę powiedzieć, że Panic Station jest GENIALNE big_grin
      i bardzo ubolewam, że zabraknie mnie w listopadzie na Atlas Arenie sad jednak mam nadzieję, że pojawią się i w przyszłym roku i następnym i następnym i następnym... ^^
      • kiyoko13 Re: MUSE 26.09.12, 21:48
        Hej! Też ich uwielbiamwink Nie mogę się doczekać wtorku! A tak w ogóle czy ktoś z kota wybiera się na koncert w Łodzi?
        • k_stew748 Re: MUSE 30.09.12, 01:27
          płyta wychodzi 1 paź czyli w pon.
          oczywiście ja się wybieram wink
          • kiyoko13 Re: MUSE 30.09.12, 18:06
            Myślałam że 1 jest we wtorek xD no cóż to nawet lepiejsmirk To super! Też się wybieramsmile Nie mogę doczekać się nowych kawałków na żywo. Jak tylko usłyszałam madness to wiedziałam że się nie rozczaruje na koncercie!
      • soraru Re: MUSE 26.09.12, 21:59
        wolę "starych" Muse, za czasów Absolution czy Origin of Symmetry, "dzisiejsi" są za bardzo przekombinowani dla mnie
    • coca_cola Re: MUSE 30.09.12, 21:04
      Największa fanka na świecie !!!!!!!!!! Oni są po prostu niesamowici!!! Nie da się opisać słowami tego co się czuje gdy się ich słucha i widzi !!!! Kocham ich pomimo wszystko...po prostu zawsze kochałam, kocham i będę ich kochać serceserceserce because muse will be forever !!!
      • k_stew748 Re: MUSE 03.10.12, 16:56
        fajnie że jest tu przynamniej kilka osób wink trochę odbiegając od tematu to nie chce żeby ktokolwiek sugerował się moim profilem tutaj bo dla mnie Muse a saga to totalnie dwie różne sprawy. niektórzy mogą myśleć że jestem tą superekstrafajną fanką Zmierzchu która słyszała tylko SBH, I belong to you i Love is forever i jara się jak to bardzo kocha i uwielbia ten zespół nie wiedząc o nim nic szczególnego. zapewniam że tak nie jest a takie dziewczyny jak opisałam mogą doprowadzić człowieka do szału. mam jednak nadzieję że nikt nie zwrócił na to uwagi i nie kojarzy tych dwóch rzeczy, a ja chciałam tylko rozwiać wątpliwości które mogły się gdzieś pojawić wink
        teraz wracając do sedna sprawy to jest to niesamowite trio, które zmieniło moje spojrzenie na świat. są mega zdolni, czują muzykę całym sobą i poddają się jej, zakręceni, szaleni i wiele wiele innych smile jest to zaledwie jakaś malutka część tego co do nich czuje i tu prezentuje. czasami też niektórych emocji nie da się opisać smile
        przyłączając się do mojej poprzedniczki :

MUSE WILL BE FOREVER serce
        • demi261 Re: MUSE 07.10.12, 22:39
          a co myślicie o tych sprawach o których piszą piosenki? wiecie sztuczna inteligencja itp sprawy ? wink
    • wisienkaa5 Re: MUSE 03.10.12, 18:40
      Jestem ich wielką fanką big_grin Normalnie ich kochaam ... W mojej mieścinie jest niewielu takich , którzy ich znają, a jest dwóch co lubią big_grin Fajnie, że można znaleźć takich ludzi ;* Ale ich nowy album ...
      Kurcze , lubię bardziej u nich styl w typie Supermassive black holeeconfused
      • kiyoko13 Re: MUSE 05.10.12, 19:37
        No właśnie jak wam się podoba nowa płyta? Moim zdaniem fajna, może nie kultowa ale fajna. No i mnie podoba się bardziej od poprzedniej. Ogólnie to kolejny eargasm im wyszedł xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka