Gość: Bunia IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:13 BOSKI DAVE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mieto Re: DAVE GAHAN IP: *.access.nacamar.de 07.09.01, 07:32 Jezeli on biski, to dlaczego nie zacheciliscie go do bisow?Slyszalem, ze w Warszawie nie dali bisow.Ja bylem na koncercie w Berlinie.22 tysiace ludzi bawilo sie , spiewalo i tanczylo razem z Dave´em.Jako zaplate mielismy 4 bisy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DAVE GAHAN IP: *.toya.net.pl 07.09.01, 13:04 Zle slyszales. Byly bisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: DAVE GAHAN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 21:21 Gość portalu: Mieto napisał(a): > Jezeli on biski, to dlaczego nie zacheciliscie go do bisow?Slyszalem, ze w > Warszawie nie dali bisow.Ja bylem na koncercie w Berlinie.22 tysiace ludzi > bawilo sie , spiewalo i tanczylo razem z Dave´em.Jako zaplate mielismy 4 > bisy.... Pieprzyć Berlin!!! U nas było 35 tys. ludzi, fantastycznie się bawiących i też grali 4 bisy, te same co w Berlinie... Coś żle słyszałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buncol Re: DAVE GAHAN IP: 10.0.2.* / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 02:33 Gość portalu: Mieto napisał(a): > Jezeli on biski, to dlaczego nie zacheciliscie go do bisow?Slyszalem, ze w > Warszawie nie dali bisow.Ja bylem na koncercie w Berlinie.22 tysiace ludzi > bawilo sie , spiewalo i tanczylo razem z Dave´em.Jako zaplate mielismy 4 > bisy.... ales gosciu blysnal zawsze na tej trasie daja 4 bisy , no moze z wyjatkiem jednego miata (nie pamietam ktorego) w niemczech gdzie zwineli sie bez bisow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace Re: DAVE GAHAN IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 16:53 Nie kochacie Dave`a? Odpowiedz Link Zgłoś