majusia011 11.09.10, 20:53 Dziś na wycieczce w muzeum jeden chłopak patrzał się na mnie, zresztą ja na niego też bo podoba mi się .. no i się patrzał tak w tym muzeum no i przez całą drogę do domu w autokarze.. no więc do niego napisałam do niego na gadu ` jak tam po wycieczce ` a on nic ! ani BE ani CE !! i nie rozumiem go ! o co mu chodzi.. ?? ! jak tak to się na mnie patrzy, a jak do niego piszę to nic.. w poniedziałek przedstawiliśmy się sobie i nic więcej.. o co mu kaman ??! POOMOCY ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majusia011 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 11.09.10, 20:54 Sory za powtórki, ale pisałam szybko ! Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 11.09.10, 20:56 może się wstydzi? XD nie wiem dlaczego taki jest... może podejdź do niego w poniedziałek i zagadaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
massage Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 11.09.10, 20:58 no cóż... jak na ciebie patrzył to jeszcze nic nie znaczy... a co do gg to daj mu trochę czasu,a jak już odpisze to pogadajcie, poznajcie się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 11.09.10, 21:04 moja pierwsza mysl to ... ze sie wstydzii , moze napisze kiedys do cb jeszczee poza tym nie przejmuj sie tym jeszcze bd miala okazje zeby z nim pogadac skoro chodzicie do tej samej klasy <33 Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 11.09.10, 21:08 eeee .. a z kad wiesz ze on jest smialyyy / .. moze mu sie podobasz !! ja to widze taak : podobasz mu siee ; dlatego sie na cb patrzyl , nie mial odwagi aby podejsc i zagadac a dziewczyny z ktorymi wczesniej rozmawial w tym muzeum same do niego podeszly ( tak pisalas ) przynajmniej mi sie tak zdawalo i dzieki to nie on musial zaczynac albo poprostu one mu sie nie podobaja i to dlatego z nimi rozmawial swobodnie bo boi sie ze przy tobie palnie jakas gafee... ze on nie spodoba sie toobie i dlatego tez moze cie unikaa Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 11.09.10, 21:09 i dzieki temu ,to nie on musial zaczynac * Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: do: linda :) 11.09.10, 21:12 Dziękuje Ci ! podniosłaś mnie na duchu ! czuję się trochę lepiej ale i tak Ci dziękuje !: Odpowiedz Link Zgłoś
werka13 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 11.09.10, 21:16 Może w muzeum no nie wiem byłaś brudna twarzy albo co a jak nie to może jest nieśmiały Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 12.09.10, 00:54 a może jak do niego napisałaś nie było go akurat na gg ? napisz jeszcze raz , a jak nie będzie odpisywał to zagadaj do niego w szkole albo coś w tym stylu : ) trzymam kciuki , żeby się udało : * Odpowiedz Link Zgłoś
anciaa Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 12.09.10, 01:02 pewnie sie po prostu wstydzi...jak to chlopaki xD Odpowiedz Link Zgłoś
grace_ Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 13.09.10, 14:14 może patrzył się, bo byłaś brudna? nie no, może jest nieśmiały. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 13.09.10, 14:20 może się wstydzi do Cb odezwać nawet przez gg ? dziwny jakiś jest. ._. Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: do: geniaaa 13.09.10, 14:42 no właśnie jest jakiś dziwny, przez gadu nawet wstydzi sie napisac ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
meigh_ ajjj :] 14.09.10, 14:51 sprawa lekko dziwna, ale jesteś dziewczyną , a my wiemy że chłopcy mają inne zachowania niż my. Tu może chodzić o : może się wstydzi. Opcja najprawdopodobniejsza. Powiem C i tak. Nie chce tutaj się rozpisywać o sprawach damsko męskich, bo to jest bezsensu. Jeżeli się tak zachowuje, to okej ty zrobiłas krook teraz musisz poczekać na jego. Nie narzucaj się. Jeżeli faktycznie mu się podobasz, napewno sam się odezwie. Ale ty oprócz ładnych przelotnych uśmiechów, niiic nie rób trzymam kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 14.09.10, 15:09 pewnie wstydziocha. c; zagadaj go w szkole. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia9512 rada 14.09.10, 15:22 Zakręć się koło niego. Nie unikaj, daj mu znak, że chciałabyś go bliżej poznać . Może wtedy się przełamie i odpisze, a nawet SAM napisze Ale ja tylko potrafię doradzać innym, a sama mam podobny problem. Z tym, że ja pisałam z nim i po miesiącu on się nie odzywa. Zerwał kontakt . Bardzo dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
oliwciamysia9 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 14.09.10, 18:14 Chłopacy tacy są ... Nigdy ich nie zrozumiesz .. xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 14.09.10, 18:20 nie wiem może nieśmiały czy coś . albo nie wiem noo ;dd . moze ma taki charakter ;pp ? Odpowiedz Link Zgłoś
jade chłopcy mają tak z leksza porąbaną psychikę xD 14.09.10, 18:21 przekonałam się o tym już wiele razy w mojej klasie. ale oni to normalnie wariat na wariacie. ale na pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 14.09.10, 18:26 może masz zły nr ? . albo się speszył chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
lupe550 Re: Problem z chłopakiem !! :(:(:( 14.09.10, 18:29 Napisz mu , czemu nie odpisuje albo w szkole się zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... phii 14.09.10, 18:46 niektorzy gapią sie bo wiedzą, ze ty sie gapisz. maja wtedy taki specyficzny wyraz twarzy . mogł poprostu się wystraszyć jak tak cały czas się na niego lampiłaś Odpowiedz Link Zgłoś