Gość: Xena IP: *.access.telenet.be 28.04.05, 21:14 Od dwoch dni chodzi mi po glowie ta muzyka (fragment) meczy mnie bo nie moge sobie przypomniec czyja to piosenka byla i te slowa ....kieliszek , kolezanka szklanka Kto to byl kieliszek -kolega? Jak to lecialo pomozcie bo dostane szalu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasek.xxl wszystko dlatego, że kiedyś słuchałaś pirata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:17 bez naklejek, każda legalnie wyadana płyta ma opis dokładny wraz ze spisem utworów Sama widzisz, że piractwo nie tylko jest okradaniem artystów ale doprowadza do stanów nerwicowych i lęków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Kolezanka szklanka ? IP: *.access.telenet.be 28.04.05, 21:22 Przeciez pisze , ze mam to piosenke w glowie i to jest stary utwor Gdybym miala na plycie czy kasecie to bym sie nie pytala o slowa . a zreszta nie wszystko ma sie na plycie z naklejka bo mozna uslyszec cos w radio lub nawet na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Kolezanka szklanka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:45 Masz nielegalna kopie w glowie?? Nie mow takich rzeczy, bo zobaczysz, ze wytwornie zaczna budowac w Polsce gilotyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Kolezanka szklanka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:27 Big Cyc - "Zbyszek Kieliszek i Koleżanka Szklanka" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Kolezanka szklanka ? IP: *.access.telenet.be 28.04.05, 21:34 Dzieki ! Wlasnie znalazlam na google Odpowiedz Link Zgłoś