quasthoff 05.05.05, 23:25 W niedzielę w Teatrze Wielkim III Mahlera. muzyka.onet.pl/kl,1091909,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quasthoff Re: III Mahlera 06.05.05, 11:48 Koncert na szczęście się odbędzie ale warto przeczytać w dzisiejszej Gazecie Stołecznej artykuł pt: "Symfonia z niesmakiem" - Anny S. Dębowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: III Mahlera 07.05.05, 12:53 Tak, koncert się odbędzie, ale dyryguje Grzegorz Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: III Mahlera 07.05.05, 13:03 Wiem o tym, ale na plakatach - Kaspszyk. A bilety mam. Kryger jak zawsze, zaśpiewa fantastycznie. Ostatnio niesamowicie reklamują mojego ulubionego śpiewaka też w Mahlerze obok takich gwiazd jak Anna Sophie von Otter oraz Violetta Urmana. Pod Pierre Boulezem. Muszę kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: III Mahlera 07.05.05, 13:13 No zobaczymy, ale ta inforamcja jest ze strony Teatru - zmienili nazwisko dyrygenta, więc raczej Nowak. Też bilety mam Jakieś 2 lata temu, w Studio im. W. Lutosławskiego Kaspszyk (z Ork. teatru) grał tę Symfonię, śpiewała Ewa Marciniec. To był jeden z tych koncertów, których się nie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: III Mahlera 07.05.05, 18:46 quasthoff napisał: >Kryger jak zawsze, > zaśpiewa fantastycznie. Ula śpiewa? I mnie tam nie ma?? (( Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: III Mahlera 07.05.05, 20:27 Mogę coś napisać na temat koncertu, ale nie będzie to, to samo co wysłuchanie na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś