Gość: el barto IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 20:54 jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim?? poprzez mejl oczywiscie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radio.minus Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 02.07.02, 21:29 napisz do działu kultury Gazety Wyborczej kultura@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
siri Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 02.07.02, 22:06 Ja napisalam na adres : robert.leszczynski@agora.pl . Co prawda nie dostałam odpowiedzi, ale też i mejl do mnie nie wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim IP: 62.233.169.* 03.07.02, 18:33 siri napisał(a): > Ja napisalam na adres : robert.leszczynski@agora.pl . Co prawda nie dostałam > odpowiedzi, ale też i mejl do mnie nie wrócił. na czacie mówił że odpowie na każdy mail z wyjątkiem bluzgów - zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
trueblue Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 03.07.02, 18:22 Przecież Redaktor czyta ten kącik, więc wystarczy, że swój zachwyt bądź dezaprobate co do Jego osoby tu wyrazisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poker Re: Szukaj Go w Autobusie!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 20:20 trueblue napisał(a): > Przecież Redaktor czyta ten kącik, więc wystarczy, że swój zachwyt bądź > dezaprobate co do Jego osoby tu wyrazisz! > Codziennie są powtórki IDOLA, jeśli tęsknisz to oglądaj, jeśli wolisz krytyka niż muzykę, kochaj Leszczyńskiego, dla mnie dokładnie odwrotnie, MUZYKA, MUZYKA MUZYKA rola Polskiej krytyki "0". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Leszcz Leszczynski IP: *.dwi.uw.edu.pl 04.07.02, 18:12 Po co w ogole cos pisac do pozera i snoba ? Dredy na lbie i prozniacza natura to jeszcze nie powod zeby pisac do goscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim IP: 212.76.37.* 04.07.02, 19:12 Jakby chcial to by cie zlapal przez forum, ludzie czy wyscie poszaleli- roboty szukacie to idzcie do posredniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el barto Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 11:44 po prostu on jest fanem prodigy i ja jestem fanem prodigy i chcialem poznac jego opinie na temat 'babys got a temper' Odpowiedz Link Zgłoś
radio.minus Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 08.07.02, 14:04 www2.gazeta.pl/muzyka/0,34639.html Odpowiedz Link Zgłoś