Dodaj do ulubionych

jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim

IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 20:54
jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim?? poprzez mejl oczywiscie....
Obserwuj wątek
    • radio.minus Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 02.07.02, 21:29
      napisz do działu kultury Gazety Wyborczej kultura@gazeta.pl
    • siri Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 02.07.02, 22:06
      Ja napisalam na adres : robert.leszczynski@agora.pl . Co prawda nie dostałam
      odpowiedzi, ale też i mejl do mnie nie wrócił.
      • Gość: tomek Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim IP: 62.233.169.* 03.07.02, 18:33
        siri napisał(a):

> Ja napisalam na adres : robert.leszczynski@agora.pl . Co prawda nie dostałam
        > odpowiedzi, ale też i mejl do mnie nie wrócił.

na czacie mówił że odpowie na każdy mail z wyjątkiem bluzgów - zobaczymy
    • trueblue Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 03.07.02, 18:22
      Przecież Redaktor czyta ten kącik, więc wystarczy, że swój zachwyt bądź
      dezaprobate co do Jego osoby tu wyrazisz!
      smile
      • Gość: Poker Re: Szukaj Go w Autobusie!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 20:20
        trueblue napisał(a):

> Przecież Redaktor czyta ten kącik, więc wystarczy, że swój zachwyt bądź
        > dezaprobate co do Jego osoby tu wyrazisz!
        > smile

Codziennie są powtórki IDOLA, jeśli tęsknisz to oglądaj, jeśli wolisz krytyka niż
        muzykę, kochaj Leszczyńskiego, dla mnie dokładnie odwrotnie, MUZYKA, MUZYKA MUZYKA
        rola Polskiej krytyki "0".
        Pozdrawiam.
        • Gość: hh Leszcz Leszczynski IP: *.dwi.uw.edu.pl 04.07.02, 18:12
          Po co w ogole cos pisac do pozera i snoba ? Dredy na lbie i prozniacza natura
          to jeszcze nie powod zeby pisac do goscia...
    • Gość: kolo Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim IP: 212.76.37.* 04.07.02, 19:12
      Jakby chcial to by cie zlapal przez forum, ludzie czy wyscie poszaleli- roboty
      szukacie to idzcie do posredniaka!
      • Gość: el barto Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 11:44
        po prostu on jest fanem prodigy i ja jestem fanem prodigy i chcialem poznac
        jego opinie na temat 'babys got a temper' tongue_out
        • radio.minus Re: jak mozna sie skontaktowac z robertem leszczynskim 08.07.02, 14:04
          www2.gazeta.pl/muzyka/0,34639.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka